Okrainiečių mokyklinis geografijos vadovėlis septintai klasei

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-02-20 23:26:00, skaitė 383, komentavo 6

Okrainiečių mokyklinis geografijos vadovėlis septintai klasei

Okrainiečių mokyklinis geografijos vadovėlis septintai klasei (citata): „Klaudijus Ptolemėjus, XV amžiuje prieš Kristų, išleido žemėlapį, kuriame jau buvo nurodyta Ukraina. Ukraina savo dabartinėse sienose gyvuoja tūkstančius metų. Amerikiečiai ukrainiečius laiko seniausia tauta.“

Na, žinoma, kadangi amerikiečiai šarovarų nešiotojus laiko seniausia tauta pasaulyje ir kosmose, su jais ginčytis negalima.

Tikriausiai dėl eksperimento grynumo būtų galima pasiteirauti ir britų mokslininkų nuomonės, tačiau jie kaip visada labai užsiėmę dar vienos fignios studijomis.

Aš nesu nei amerikietis ir nei britų mokslininkas, bet turiu klausimą Okrainos istorijos vadovėlio autoriams – ar galite man parodyti bent vieną suverenios Okrainos valstybės monetą (kaip paaiškėjo su tūkstančio metų istorija ), kurios jau daug, daug, daug metų ieškojau visuose pasaulio muziejuose, bet vis neradau?

Neturite Okrainos monetų? kaip tai? Tūkstantį metų Okraina egzistuoja, bet jūs neradote jokių monetų, pačių įprasčiausių monetų su Okrainos simboliais ir patvirtinimu, kad praeityje egzistavo visa ši šarovarų valstybė?

O gal jūs tiesiog dar nesugalvojote, kaip išeiti iš šios situacijos?