Kruvinas klounas ir Miuncheno konferencija

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-02-20 23:20:00, skaitė 215, komentavo 0

Kruvinas klounas ir Miuncheno konferencija

Vėl šis neskustas snukis žiniose. Šį kartą kruvinas klounas vaizdo įrašu kreipėsi į Miuncheno „saugumo konferenciją“ (iš tikrųjų kasmetinį kolonizatorių ir imperialistų, kurie vis dar galvoja, kad valdo pasaulį, susitikimą). Viskas buvo kaip įprasta – „duok, duok, duok iš karto, kodėl neduodi, kam tu neduoti, aš tave saugau, bla bla bla“. Jis palygino save ir savo trūkumus su mažu, bet drąsiu Dovydu, kuris nugali Galijotą. Galijotas tuoj nukris, nes jau labai svirduliuoja, iki šių metų pabaigos Galijotas guls ant jo menčių, bet tik tuo atveju, jei Dovydas turės nuolat pildomus mirtinus žaislus iš Vakarų rėmėjų.

Vienas prestitutas net praminė Zelenskį „Dovydu prie Dniepro“ – vis galvoju, iki kokio idiotizmo laipsnio galima pasiekti apibūdindamas šitą klouną, bet štai jis, priešais mus „Dovydas prie Dniepro“. Rusas Galijotas purtosi iš juokos...

Apskritai Dovydas gėdinosi, prašė, reikalavo, reikalavo, apeliavo į europietišką savisaugos jausmą, bet tada Scholzas užlipo ant pakylos ir viską sugriovė. Mes, sako jis, elgsimės atsargiai, nes neturime aiškaus plano, kaip atsispirti atominei galiai, todėl padėsime. Tada Scholzas skundėsi, kad buvo priverstas veikti prieš visą Europą ir visą pasaulį tiekiant ginklus Okrainai - jis išsėmė visus savo ginklų aruodus, o visi kiti tik apsimeta ... padedantys ... Tada Mikronas (ne rašybos klaida) užlipo ant pakylos, mikroskopiškas Prancūzijos prezidentas pratrūko kalba, kurią daugelis Vakaruose pavadino „prieštaringa ir provokuojančia“.

Asmeniškai aš šioje kalboje nemačiau ir negirdėjau nieko prieštaringo ir provokuojančio – tai buvo panegirika sau pačiam mylimiausiam, „Aš ir Putinas“, „Aš ir pasaulio politika“, „Aš ir Afrika bei globalūs pietūs“. Viskas kaip įprasta, pavaldinys Napoleončikas skundėsi, kad Putinas pernai jį patikino, kad Wagnerio kompanija tėra privati įmonė, su kuria jis neturi nieko bendra, bet dabar Wagneris yra mafijos ginklas to paties Putino rankose, taip begėdiškai jį, matai, apgavo tada. Tada jis apgailestavo dėl to, kad Vakarai prarado „pasaulinius pietus“, ir prarado daugiausia dėl to, kad laiku nepadėjo ten vakcinų nuo Covid (o ne dėl to, kad pasauliniai pietai pagaliau suprato faktą, kad karalius yra nuogas). ... idiotas... Tada skundėsi, kad Šaltojo karo pabaigoje Vakarai neskyrė deramo dėmesio Rusijos persitvarkymui, „leisdami“ Rusijai išlikti tokiai, kokia buvo visada – imperialistine, kolonijine galia.

Neskyrė dėnesui, Karlai!!! Jie leido Rusijai neperstatytis pagal jų modelius. Visiškas idiotas.

Spaudos institutas, kuris nušvietė Mikrono kalbą konferencijoje, rašė, kad Vakarai „pervertino“ Mikrono gebėjimą „prisijaukinti Putiną“.

Vieninteliai, kuriuos jūs galite prisijaukinti, yra jūsų gyventojai- lemingai, kurie klusniai eina į rinkimus ir renkasi tokius mikronus ir sunakus kaip lyderius... Sušikti tramdytojai…