Orveliškos žmonių mikročipavimo pasekmės

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://worldcouncilforhealth.... 2023-02-18 22:46:00, skaitė 400, komentavo 5

Orveliškos žmonių mikročipavimo pasekmės

Objektyvi analizė atskleidžia, kad transhumanizmas yra ne kas kita, kaip intelektualinė apgaulė, vedanti į skaitmeninį fašizmą

Dauguma žmonių nežino, kiek žmonių šiuo metu jau yra pažymėti elektroninio atpažinimo sistema (RFID). Ji plačiai naudojama kariuomenėje, policijos pajėgose, taip pat benamiams, pabėgėliams ir kitiems asmenims. Sveikatos priežiūros sektoriuje RFID naudojama ne tik tiekimo grandinei valdyti, bet ir siekiant išvengti kūdikių sukeitimo ligoninių darželiuose, sekti sergančiuosius Alzheimerio liga ir susieti pacientus su jų medicininiais įrašais.

Pasaulinės organizacijos, tokios kaip JT ir WEF, parengė bendrojo visų žmonių identifikavimo strategijas, nurodydamos daugybę tokios programos privalumų. Europos Sąjunga (ES) dar 2005 m. pradėjo nagrinėti medicininius, teisinius ir etinius RDA technologijos aspektus. 2017 m. Europos Parlamentas pradėjo svarstyti galimų privalomų lustinių implantų darbuotojams naudojimą, nurodydamas teisinius, etinius, sveikatos ir saugumo klausimus, susijusius su galimu RFID implantų naudojimu.

Nors skaitmeninė tapatybė gali turėti gerų ar bent jau neutralių ketinimų, pavyzdžiui, saugumo, gerovės, sveikatos, efektyvumo, greičio ir koordinavimo siekių, stebėjimu gali būti siekiama apriboti ir kontroliuoti mūsų elgesį ar judėjimą, dažnai be mūsų žinios ar sutikimo; kai kuriais atvejais stebėjimas daro tokį poveikį mums to nenorint. Tačiau tai nereiškia, kad visa tai yra priimtina: labai svarbu suprasti skaitmeninio stebėjimo naudojant lustus poveikį ir jo poveikį mūsų asmeniniam gyvenimui ir visuomenei. 

2022 m. rugpjūčio 16 d. Pasaulio ekonomikos forumas (WEF), siekdamas paskatinti visuotinį pritarimą ir toliau atkakliai žygiuoti transhumanizmo link - sujungti mūsų kūnus su skaitmeninėmis technologijomis - nurodė mūsų vaikų mikroschemizavimo privalumus. Straipsnyje, kuriame vengiama bauginančio žodžio "transhumanizmas" ir vartojamas, jų nuomone, daug priimtinesnis terminas "didinimo technologija", išvardijamos "racionalios" tokio įsikišimo priežastys. Tai, kas 2019 m. buvo sąmokslo teorijų šalininkų sritis, dabar, 2022 m., tapo pagrindine mąstymo kryptimi. Net vaikų televizijos laidos (KIKA Vokietijoje) pradėjo propaguoti implantuojamus lustus, tačiau ar reklamuojami privalumai yra pakankamai galingi, kad mus įtikintų, ir ar ši technologija yra pakankamai saugi, kad ją būtų galima naudoti gyvūnams, žmonėms, o ypač - mūsų vaikams?

Įdomu tai, kad 2020 m. kovo 26 d. Billas Gatesas užregistravo implantuojamos mikroschemos patentą, kurio kodas WO/2020/060606. Patentavimo procesas MICROSOFT TECHNOLOGY LICENSING, LLC vardu buvo atliktas dar 2019 m. birželio 20 d. 2020 m. balandžio 22 d. patentui suteiktas tarptautinis statusas. Žinia apie patentą sukėlė šurmulį, atsižvelgiant į tai, kad jis buvo nukreiptas į žmogaus kūno naudojimą kaip mokėjimo būdą, prijungtą prie skaitmeninės valiutos.

RFID lustai

1997 m. Jungtinių Valstijų patentų ir prekių ženklų biuras išdavė patentą "Asmens sekimo ir atkūrimo sistemai". Radijo dažnio atpažinimo (RFID) sistema apima žymeklį ir skaitytuvą. Nuskaičius žymę, joje esanti antena priima radijo bangas iš skaitytuvo ir siunčia atsakymą atgal į skaitytuvą. Patentuotas prietaisas buvo sukurtas kaip apsaugos nuo pagrobimo priemonė ir kaip priemonė, padedanti skubiai išsiųsti medikus ištikus širdies priepuoliui ar panašiai medicininei nelaimei. Kol kas palyginti nedaug žmonių yra atviri šiai technologijai.

Todėl WEF užduotis - standartizuoti šią technologiją. Jie siekia, kad ši prieštaringai vertinama technologija būtų priimta ir pripažinta. Naujausiame jų tinklaraščio įraše rašoma: "Kad ir kaip bauginančiai skambėtų lustiniai implantai, jie yra natūralios evoliucijos, kurią kažkada patyrė dėvimieji prietaisai, dalis. Klausos aparatai ar akiniai nebėra stigma. Jie yra aksesuarai ir netgi laikomi mados dalykais. Panašiai ir implantai taps preke."

RDA lustų naudojimo santrauka

Jau kelis dešimtmečius mikroschemos naudojamos naminiams gyvūnams (šunims ir katėms). Tos pačios mikroschemos, vadinamos radijo dažnio atpažinimo (RFID) mikroschemomis, gali būti implantuojamos ir žmonėms. Pavyzdžiui, Švedijos įmonė "Epicenter" jau pradėjo implantuoti mikroschemas savo darbuotojams. Šiandien kiekvienas žmogus su savimi nešiojasi asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą, pavyzdžiui, pagrindinę asmens tapatybės kortelę, kurios reikalaujama daugelyje Europos šalių, pasą arba vairuotojo pažymėjimą. Indijoje piliečiai nešiojasi "Aadhaar" kortelę, į kurią dabar įtrauktas ir PAN (nuolatinės sąskaitos numeris) arba mokesčių mokėtojo kodas. Amerikoje kiekvienas turi socialinio draudimo numerį. Todėl daugelis vyriausybių nori, kad visi piliečių duomenys būtų saugomi vienoje kortelėje, kad palengvintų darbo procesą. Visus asmens duomenis būtų galima peržiūrėti vienoje kortelėje vos vienu spustelėjimu. Daugelis švedų jau naudoja implantuotas RFID mikroschemas, kad galėtų atidaryti duris, atsiskaityti negrynaisiais pinigais, pateikti medicininius įrašus, patekti į koncertų sales ir važiuoti viešuoju transportu.

Daugybė žmonių visame pasaulyje turi mikroschemų implantus, visų pirma rankose, tačiau vis daugiau žmonių juos turi dantyse. Belgijos mokslininkai, norėdami parodyti, kokią išsamią asmeninę informaciją galima saugoti, į dantis pradėjo įterpti RFID mikroschemas. Jų manymu, identifikavimo žymė turėtų leisti teismo medicinos ekspertams išgauti asmens vardą, pavardę, pilietybę, gimimo datą ir lytį, kad būtų galima nustatyti asmens tapatybę, pavyzdžiui, po stichinės nelaimės. Šiuo metu RFID jau yra įmontuota į kredito ir debeto korteles, maisto produktų pakuotes ir plačiai naudojama gaminant ir parduodant drabužius.

Mikroschemų implantai jau naudojami kaip skiepų pasai, bent jau Švedijoje. Kitas būdas standartizuoti vakcinų apskaitą - naudoti naujus dažus, sudarytus iš nanokristalų, vadinamų kvantiniais taškais, kurie po oda gali išbūti mažiausiai penkerius metus, skleisdami artimųjų infraraudonųjų spindulių šviesą, kurią galima aptikti specialiai įrengtu išmaniuoju telefonu. Įdomu tai, kad šiuos tyrimus finansavo Billo ir Melindos Geitsų fondas. 2020 m. organizacija "ID2020" ir jos partneriai pradėjo skaitmeninių tapatybės kortelių su vakcinomis teikimo Bangladeše programą. ID2020 bendradarbiauja su Jungtinėmis Tautomis, o iniciatyvą remia vakcinų aljansas GAVI (Billo Gateso fondas). Billas Gatesas, įgyvendindamas savo iniciatyvą ID2020, nori įvesti skaitmeninius asmens tapatybės dokumentus kiekvienam žmogui, kuris jų dar neturi - tai yra maždaug 1 mlrd. žmonių. Įdomu, ar tai bus lustai, ar nanodetalės? Jis teigia, kad skaitmeniniai tapatybės ženklai nepažeidžia privatumo.

Kalbant apie vakcinas, pagrindinis privalumas - pagerinti vakcinacijos aprėptį besivystančiose šalyse, nes 89 proc. vaikų ir paauglių neturi identifikavimo, kad būtų galima stebėti vakcinų vartojimą. Šiuo metu visame pasaulyje gyvuliai yra čipuojami, kad būtų galima atsekti maistą, ir tai laikoma labai tinkama, atsižvelgiant į vyriausybių vykdomą "maisto saugos" politiką.

Maisto produktų, ypač GMO maisto produktų, atsekamumas yra labai svarbus klausimas. Yra iniciatyva purkšti derliu genetiškai modifikuotomis sporomis, turinčiomis pritaikytas DNR sekas, kad būtų galima atsekti jo tiekimą visame pasaulyje. Tokios technologijos dar turi būti tinkamai išbandytos dėl biologinio suderinamumo ar poveikio mūsų sveikatai.

RDA technologijos naudojimo žmonėms argumentai

Žmonėms implantuojamų RFID lustų šalininkai mano, kad tokie lustai leis vyriausybėms surasti pasislėpusius asmenis, nusikaltimų liudininkus ir dingusius asmenis. Indonezijos Irian Jaya provincijos valdžios institucijos netgi svarstė galimybę naudoti implantuotas RFID mikroschemas ŽIV užsikrėtusiems asmenims stebėti; jų nauda būtų ne tik stebėsena.

WEF forume rašoma: "Vaistai dažnai pasižymi nepageidaujamu poveikiu, nes vienu metu veikia daugelį biologinių procesų. Kas nors, kas vartoja ilgalaikius vaistus, galbūt norėtų vietoj jų išbandyti implantą, kuris siunčia labai tikslius elektrinius arba optinius impulsus". Kiti privalumai, pavyzdžiui, pacientams, kenčiantiems nuo šlapimo netekimo, kuriems "nedidelis stimuliuojantis prietaisas, įtaisytas dubens srityje, yra elegantiškesnis ir patogesnis sprendimas nei šlapimo nelaikymo įklotų nešiojimas".

Kiti implantai gali paveikti periferinės nervų sistemos nervus arba informacijos magistrales, jungiančias nugaros ir galvos smegenis su organais ir galūnėmis. "Kalbama, kad klajoklinio nervo, supergreitkelio, kuris prasideda galvos smegenyse, elektrinis stimuliavimas yra stebuklinga terapija gydant gydymui atsparią depresiją - vis didėjančią problemą".

WEF akimis: "Technologijos visada turėjo potencialą pakeisti visuomenę ir pagerinti mūsų kasdienį ir profesinį gyvenimą, taip pat ir augmentacijos technologijos. Ji neatsiejama nuo evoliucijos nuo sveikatos priežiūros prie "gerovės priežiūros", kai nebereikia tik spręsti sutrikimų problemą, bet reikia technologijų, kurios padeda jums ir gerina bendrą gyvenimo kokybę". Reikia atvirai aptarti, kiek šie prietaisai yra saugūs nuo įsilaužimo arba kaip jie gali būti naudojami faktiniam manipuliavimui organais, su kuriais jie liečiasi (t. y. smegenimis, širdimi ir pan.).

Pasaulio ekonomikos forumo (WEF) ketinimai

Tačiau ar tikrai WEF ketinimai iš tiesų yra susiję su naujomis medicinos galimybėmis, kurios turėtų pakeisti mūsų gyvenimą į gerąją pusę? Šio mėnesio pradžioje Izraelio WEF patarėjas Yuval Noah Harari interviu TED vadovui Chrisui Andersonui viešai paskelbė, kad pasaulio elitui: "[Mums] tiesiog nereikia didžiosios daugumos gyventojų", ir išjuokė žmoniją kaip neprotingą ir bevertę.

Kitą kartą Harari svarstė, kaip įdarbinti "nenaudingus žmones" po to, kai juos pakeis dirbtinis intelektas (DI), ir siūlė juos nuolat laikyti apsvaigusius nuo narkotikų ir vaizdo žaidimų. "Ilgainiui žmonės vaikščios su biometriniais jutikliais ant kūno ar net jo viduje, todėl Google, Facebook, Kinijos vyriausybė ar dar kas nors galės nuolat stebėti, kas vyksta jų kūne...", - neseniai duotame interviu sakė WEF vyresnysis patarėjas Yuval Harari. Harari atmetė susirūpinimą dėl privatumo ir kitų pagrindinių žmogaus teisių, kurias jo planas dėl 24 valandų biometrinio stebėjimo panaikintų. Jis rašė, kad žmonės tiesiog "turi pasitikėti mokslu, valdžios institucijomis ir žiniasklaida", ir teigė, kad "politikai", skatinantys savo pasekėjus mąstyti patiems, yra "autoritariški".

Ar tokie pareiškimai iš tiesų didina mūsų pasitikėjimą valdžios institucijomis ir jų motyvais?

Nuogąstavimai dėl RFID technologijos

Tačiau didžiausią susirūpinimą dėl šios technologijos kelia ne tik baimė, kad atsiras Orvelio sekimo valstybė. Net JAV Maisto ir vaistų administracija (FDA) 2004 m. paskelbtame dokumente aptarė galimą riziką sveikatai, susijusią su žmonių čipavimu: "Galimi pavojai sveikatai, susiję su prietaisu, yra šie: nepageidaujama audinių reakcija; implantuoto atsakiklio migracija; pažeistas informacijos saugumas; implantuoto atsakiklio gedimas; įterpiklio gedimas; elektroninio skaitytuvo gedimas; elektromagnetiniai trukdžiai; elektros pavojai; magnetinio rezonanso nesuderinamumas; adatos įsidūrimas".

Dokumente taip pat teigiama, kad įdiegus žmogaus RFID lustus susidursime su sudėtingais teisiniais, saugumo, medicininiais, etiniais ir religiniais klausimais.

RFID ir vėžys

Šešiuose 1996-2006 m. toksikologijos ir patologijos žurnaluose paskelbtuose tyrimuose mokslininkai nustatė priežastinį ryšį tarp implantuotų mikroschemų atsakiklių ir laboratorinių pelių bei žiurkių vėžio. Straipsnyje apžvelgta 1990-2006 m. onkologijos ir toksikologijos žurnaluose paskelbta literatūra, kurioje nagrinėjamas implantuotų radijo dažnio (RFID) mikroschemų poveikis laboratoriniams graužikams ir šunims. Buvo peržiūrėta vienuolika straipsnių, iš kurių aštuoniuose buvo tiriamos pelės ir žiurkės, o trijuose - šunys. Visuose straipsniuose, išskyrus tris, mokslininkai pastebėjo, kad piktybinės sarkomos ir kiti vėžiniai susirgimai susiformavo aplink implantuotas mikroschemas arba šalia jų. Beveik visais atvejais tyrėjai padarė išvadą, kad vėžį sukėlė mikroschemos.

Autoriai padarė išvadą, kad, atsižvelgdami į aiškų priežastinį ryšį tarp mikroschemų implantavimo ir piktybinių auglių laboratoriniams graužikams ir šunims, jie primygtinai rekomenduoja politikos formuotojams atšaukti visas politikos kryptis, kuriomis įpareigojama jų jurisdikcijoje esančius ar kontroliuojamus gyvūnus ženklinti mikroschemomis. Šios išvados iškelia raudoną vėliavą dėl tolesnio mikroschemų naudojimo gyvūnams ir žmonėms.

Kaip pranešė "Associated Press", šį susirūpinimą išreiškė ir kai kurie autoritetingiausi šalies vėžio tyrėjai. "Perskaitęs šią informaciją jokiu būdu nenorėčiau, kad viena iš tų mikroschemų būtų implantuota į mano ar mano šeimos nario odą", - sakė Niujorko Memorial Sloan-Kettering vėžio centro vėžio biologijos genetikos programos vadovas daktaras Robertas Benezra (Robert Benezra). Jis pridūrė: "Atsižvelgiant į preliminarius gyvūnų duomenis, man atrodo, kad tikrai yra pagrindo nerimauti". Tyrime dalyvavę mokslininkai mano, kad tolesnis naminių gyvūnų ar žmonių ženklinimas mikroschemomis turėtų būti nedelsiant nutrauktas.

Keletas kitų tyrimų taip pat patvirtino nustatytus faktus ir išvadas

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16427258/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/11256750/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/10528631/

https://eurekamag.com/research/031/444/031444688.php

RFID ir mikrobiomas

Reikia skubiai atkreipti dėmesį į tai, kas vyksta su mūsų mikrobiomu, kai jį nuolat veikia RFID technologija. Žinome, kad bakterijos, pavyzdžiui, Staphylococcus aureus, kuria bioplėveles ir bendrauja naudodamos "Wi-Fi" ir 5G C juostos dažnius. Eksperimentais nustatyta, kad pastebimas pastebimas Staphylococcus aureus biofilmų spinduliavimas 3-4 GHz dažnių juostoje, taigi išoriniai dažniai trikdo mums būdingas bendravimo sistemas.

Kokiu būdu tai galėtų atsitikti naudojant RFID technologiją, dar neištirta.

RFID ir transhumanizmas

Apibendrindamas Floresas transhumanizmą apibūdina kaip tarptautinį judėjimą, teigiantį, kad technologiniai implantai ir DNR įterpimas pagerins žmogų. Tačiau po Floresu transhumanistai slepia dvi gana nerimą keliančias temas: galimą technologinių implantų panaudojimą kaip ginklą prieš piliečius ir metodą, naudojamą jų pavojingiems projektams, kurie, kaip įtariama, yra visame pasaulyje vykdomi nelegalūs eksperimentai su žmonėmis, plėtoti. Technologiniai implantai, pavyzdžiui, smegenų nanorobotai, gali lemti proto kontrolės praradimą, todėl jų nešiotojai gali būti kontroliuojami kitų ir prarasti savarankiškumą; jie gali būti nuolat šnipinėjami smegenų internetu ir prarasti privatumą; jų atmintis gali būti ištrinta ir jie gali prarasti savo tapatybę. Taigi technologinius implantus nešiojantys žmonės gali būti nuolat šnipinėjami ir psichiškai kontroliuojami, prarasti savo tapatybę ir tapti vergais, tarnaujančiais tarptautinėms bendrovėms ir ekonominėms galioms.

Objektyvi analizė atskleidžia, kad transhumanizmas yra ne kas kita, kaip intelektualinė apgaulė, vedanti į skaitmeninį fašizmą. Tokioje visuomenėje milijonierių elitas technologiniais implantais valdytų piliečius, kurie taptų skaitmeniniais pavergėjais, tarnaujančiais oligarchijai.

Išvados

Įvertinus visą daugiapakopę RFID naudojimo gyvuose organizmuose riziką, ypač aiškų ryšį su vėžiniais susirgimais, šios technologijos propaguotojų argumentai kelia daugiau nei abejonių dėl jų kilnių motyvų. Per pastaruosius dvejus metus beveik visose šios planetos šalyse buvo įrengta daugybė stebėjimo kamerų. 5G technologija buvo pradėta diegti be didesnių viešų diskusijų dėl jos saugumo. Kovid programėlės leido kuo paprasčiau sekti piliečius, o daugumoje pasaulio oro uostų atsirado veido skenavimo ir elektroniniai pirštų atspaudų aptikimo įrenginiai.

Būtų naivu nemanyti, kad pagrindinis motyvas - žmonių čipavimas RFID lustais - yra šios sekimo operacijos dalis. Mūsų piliečiai turi reikalauti, kad nedelsiant būtų surengtos viešos diskusijos dėl šios technologijos motyvų ir saugumo. Priešingu atveju tapsime visiškos Orvelo pasaulinės vyriausybės liudininkais ir palaipsniui prarasime savo sveikatą bei pagrindines žmogaus teises. Atsižvelgiant į šiuo metu turimus saugumo duomenis, reikėtų paskelbti moratoriumą ir atlikti tolesnius tyrimus prieš leidžiant šia technologija čipuoti daugiau žmonių.