Baltarusijos Prezidento Aleksandro Lukašenkos sveikinimas vasario 16 proga

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-02-16 23:39:00, skaitė 716, komentavo 9

Baltarusijos Prezidento Aleksandro Lukašenkos sveikinimas vasario 16 proga

Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka Baltarusijos žmonių ir savo paties vardu pasveikino Lietuvos žmones su valstybine švente – Valstybės atkūrimo diena.

"Baltarusai visada siekė taikaus ir draugiško sambūvio. Šimtmečius skaičiuojanti kaimynystė tarp mūsų tautų užmezgė nenutrūkstamus ryšius, kurių pagrindas – bendros šeimos, nuoširdi draugystė, bendras reikalas, atmintis, istorija. Nepaisant nesėkmingų Lietuvos valdžios bandymų keisti Baltarusijos žmonių išrinktą vyriausybę, tai yra nepagrįsta priešiška ir apgaulinga politika mūsų šalies atžvilgiu, Baltarusija buvo ir lieka atvira Lietuvos žmonėms, nusiteikusi bendradarbiavimui ir dialogui. To įrodymas – sprendimas pratęsti bevizio atvykimo tvarką jums iki 2023. Žinau, kad Lietuvos žmonės dalijasi noru gyventi sutartinai su baltarusiais.

P.S.

O nuo savęs noriu pridurti, kad gal jau laikas liautis tikėti pedopartijų skleidžiama rusofobija ir jų karo kurstymų? Gal verta visiems doros valios žmonėms įsiklausyti į tikro savo šalies Patrioto žodžius ir suprasti vieną paprastą faktą-nei BALTARUSIJA (ir jos žmonės), nei RUSIJA (ir jos žmonės) nėra lietuvių priešai. Mūsų visų priešas sėdi apsikasęs seime, prezidentūroje ir vyriausybėje. Ir šis priešas, diena, dienon, pardavinėja mūsų visų interesus vardan savo gerbūvio, vykdo kriminalinius nusikaltimus, o dabar jau ėmėsi vaikų tvirkinimo…