Agnė Širinskienė: Visai galimas dalykas, kad turėsime pirmąją apkaltą šioje kadencijoje

Autorius: Agnė Širinskienė Šaltinis: https://minfo.lt/nuomones/stra... 2023-02-11 22:09:00, skaitė 245, komentavo 2

Agnė Širinskienė: Visai galimas dalykas, kad turėsime pirmąją apkaltą šioje kadencijoje

Net ir nesudarius laikinosios komisijos, "nutekinimo" istorijos herojai per pastarąją savaitę, o taip pat - ir šiandien Seime, "prisišnekėjo" labai daug. Komisijos grėsmė suveikė kaip tiesos sakymo eliksyras. Tad praktiškai visa informacijos perdavimo estafetė yra aiški ir liko tik kelios detalės bei, kas svarbiausia, - politinės atsakomybės klausimas. To atsakomybės klausimo sprendimą ir įgalina apkaltos procesas.

Prisiminkime, apkalta Paksui įvyko dėl to, kad šis Borisovui "davė suprasti" apie vykdomas operatyvines priemones. Neprimena jokio asmens, kad per tarpininkus p. Kristijonui galėjo leisti suprasti apie vykdomą ikiteisminį pedofilijos tyrimą? Idant tas spėtų laiku pasitraukti iš Seimo ir neišaiškėtų pribloškiančios masto skandalas?

Ponas Bastys, kurio apkaltos procesą pačiai teko vykdyti, apkaltos susilaukė dėl to, kad pateikė melagingą informaciją, kitaip tariant - melavo, siekdamas nuslėpti savo praeityje buvusį elgesį. Ar tai neprimena tų asmenų, kurie pastarąją savaitę nuo ryto iki vakaro murkdosi meluose, o paskui kitą rytą susipainioja ir pateikia trečią versiją? Beje, pas Bastį taip pat versijų buvo labai daug, kol pats, liudydamas apkaltos komisijai, pasiklydo jose.

330502039_748647750155145_5535877797101361386_n.jpg