Oželytė nurodė Gudzinevičiūtei nešdintis iš užimamų pareigų

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/ozelyte-n... 2023-02-07 04:59:00, skaitė 428, komentavo 5

Oželytė nurodė Gudzinevičiūtei nešdintis iš užimamų pareigų

Nijolė Oželytė (dešinėje) visada neabejingai žiūri į valstybėje kylančias problemas ir kiekvienu atveju išsako savo svarią nuomonę.

Tarptautiniam olimpiniam komitetui ketinant leisti rusų atletams dalyvauti kitais metais Paryžiuje vyksiančioje olimpiadoje, Lietuvoje bei dar keliose progresyviose valstybėse kilo didelis pasipiktinimas.

Tačiau Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentė Daina Gudzinevičiūtė kalbėdama užsienio televizijos kanale TV3 pranešė, kad kol kas nesvarstomas olimpiados blokavimo klausimas.

Pasak komiteto vadovės, apie tai kalbėti dar per anksti, o lietuviams nedalyvaujant žaidynėse, rusų sportininkams būtų sudaromos išskirtinės galimybės pasirodyti.

Tuo tarpu Latvija jau tokį pareiškimą paskelbė ir Paryžiuje latviai nedalyvaus, jei ten varžysis ir priešiškų valstybių (Baltarusijos ir Rusijos) sportininkai.

Taigi R. Gudzinevičiūtės lengvabūdiška pozicija šokiravo visas Lietuvos patriotines jėgas.

Aštrų žodį, kaip visada tokiose kritinėse situacijose, išsakė ir iš signataro rentos galą su galu durstanti Nijolė Oželytė, Sąjūdžio laikais įstojusi į komunistų partiją ir vėliau įsiliejusi į Landsbergių bendruomenę.

„Tas atvejis, kai viltingiau galvoti, kad nupirkta, nes tada gal kada nors sąžinė ir gėda prieš anūkus privers atgailauti. Bet jeigu natūraliai žmogus yra ŠITOKIO begėdiškai ir beviltiškai kuklaus suvokimo (kvailas), tada jau be šansų. Kalbant rimtai ir vertinant prielaidą, kad ketinama kartu su kruvinais teroristais, su žudikais dalyvauti tame pat renginyje – tai yra nors ir ne kriminalinis, bet baisus savo totaliniu amoralumu nusikaltimas ir pasekmės turėtų ištikti tuojau pat – lauk iš užimamų pareigų, nes Olimpinis komitetas negali tapti tolerancijos teroristams irštva. Todėl visai nesvarbu kas yra siūlymo bendradarbiauti su teroristais priežastis – papirkimas ar kuklus suvokimas, bet asmuo su tokia nuostata NEGALI būti jokiu oficialiu Lietuvos atstovu NIEKAME KAME“, - taškus ant „i“ ir „ė“, brūkšnelius ant „ū“, nosines ant „ą“ ir „ų“ bei paukščiukus ant „š“ ir „ž“ sudėjo garsi moteris.

ozelyte.jpg

Ekspertai.eu primena, kad visuomenė dar laukia N. Oželytės žodžio ir naujojo pedofilijos skandalo Žmonių partijos atžvilgiu.

Šaltinių duomenimis, šiuo metu valstybės išlaikoma signatarė kaip tik dirba prie pranešimo teksto apie pedofilijos skandalą jos artimiausių bendražygių tarpe.

Prognozuojama, kad nušlifuotą tekstą apie pedofiliją valstybės išlaikytinė N. Oželytė ketina paskelbti jau ne už ilgo.

Keli susiję:

Nustatyta, kad sausio 13 d. prie Seimo, samdyti niekšai veikė kaip pedofilai

Žiaurus Oželytės smūgis Adamkui menamas iki šių dienų

Ar pedofilija įtariamas Landsbergių bendruomenės bendražygis Bartoševičius bus nužudytas?