Japonija pradeda oficialų tyrimą dėl milijonų mirčių nuo mRNR kovido vakcinos

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/pasaulis/stra... 2023-01-16 20:30:00, skaitė 357, komentavo 1

Japonija pradeda oficialų tyrimą dėl milijonų mirčių nuo mRNR kovido vakcinos

Įrodymai, gauti iš Japonijos mRNR genetinių kovido „vakcinų“ tyrimo, yra šokiruojantys ir įtikinami. Paskiepytų žmonių, kurie mirė nuo vakcinos, kūnuose mirtinas baltymas buvo rastas visame kūne. Padidėjusi palaikų temperatūra rodo išplitusį uždegimą. Japonijos mokslininkai reikalauja nedelsiant nutraukti skiepijimą visomis mRNR vakcinomis.

Japonija pradėjo oficialų tyrimą dėl precedento neturinčio skaičiaus žmonių, mirusių po vakcinacijos nuo COVID-19.

Remiantis pranešimais, Japonijos mokslininkams buvo pavesta ištirti mechanizmus, kuriais eksperimentinės mRNR vakcinos gali sukelti mirtį ir sunkias nepageidaujamas reakcijas.

Hirošimos universiteto medicinos mokyklos profesorius Masataka Nagao pabrėžė, kad paskiepytų asmenų, kuriems jis atliko skrodimą, kūnai buvo neįprastai šilti, jų kūno temperatūra siekė 38 laipsnius Celsijaus: „Pirmasis susirūpinimas buvo tas, kad policijai atlikus skrodimą palaikų kūno temperatūra buvo labai aukšta, 33 arba 34 laipsniai Celsijaus, kituose kūnuose mirties metu temperatūra buvo daugiau kaip 40 laipsnių Celsijaus."
Nagao tyrimų grupė, pavaizdavusi duomenis, nustatė, kad vakcinuotų pacientų imuninės sistemos genetinė struktūra reikšmingai pasikeitė.

Tyrimas paskatino Nagao padaryti išvadą, kad vakcina sukelia imuninės sistemos sutrikimus, kurie sukelia uždegimą visame kūne, o tai greičiausiai yra aukštos kūno temperatūros priežastis skrodimo metu: „Remiantis vien duomenimis ir aplinkybėmis, negalima daryti išvados, kad vakcina buvo mirčių priežastis“, – sakė prof. Nagao ir pridūrė: „Tačiau negalima teigti, kad vakcina nebuvo priežastis. Galime tik pasakyti, kad tai abejotina, bet manome, kad vakcinacija buvo pakankamai susijusi su imuninės sistemos sutrikimais."

Kitoje ataskaitoje dermatologijos ekspertas profesorius Shigetoshi Sano iš Kočio universiteto Medicinos mokyklos aptarė, kaip atrasti vadinamuosius smaigalio baltymus odos pažeidimų vietoje ir kitas odos problemas paskiepytiems pacientams: „Iš vakcinos gautas baltymas buvo rastas odoje. Jis slopina imuninę sistemą. Imuninės sistemos degradavimo procesas sukelia uždegimą visame kūne, kuris taip pat sukelia kraujo krešulius. Tų baltymų funkcija, sukelianti nepageidaujamas reakcijas, yra kraujo krešulių susidarymas. Nežinau, ar turėčiau tai pasakyti, bet buvo nustatyta, kad paskiepyti žmonės labiau linkę užsikrėsti koronavirusu nei neskiepyti žmonės. Kartais į žmogaus organizmą įvedami dalykai, kurie nėra geri. Dėl vakcinacijos mūsų bendra imuninė sistema gali nesugebėti kovoti su tokiais blogais dalykais.“

Japonijos medikai pradėjo šiuos tyrimus, kai Kioto universiteto profesorius emeritas Masanori Fukushima sukritikavo Japonijos sveikatos ministeriją, nes ši atsisakė stabdyti vakcinacijos nuo kovido ligos programą, remiantis duomenimis, rodančiais daugybę nepageidaujamų reakcijų ir mirčių, kilusių dėl vakcinos.

Šaltinis