Premjerės Šimonytės sveikinimas: man Kalėdų esmę labiausiai atskleidžia Bučoje, Ukrainoje, papuošta eglė

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/premjeres... 2022-12-28 04:26:00, skaitė 431, komentavo 14

Premjerės Šimonytės sveikinimas: man Kalėdų esmę labiausiai atskleidžia Bučoje, Ukrainoje, papuošta eglė

Mielieji, noriu visus Jus pasveikinti su Šventomis Kalėdomis.

Tai vilties, tikėjimo ir bendrystės šventė, kuri gimsta kiekvieno iš mūsų širdyje, ir joks šurmulys ar išbandymai negali jos atimti.

Šiuo šventiniu laikotarpiu dar aiškiau pastebėkime, kiek daug turime, už ką galime būti dėkingi. Nuoširdžiai tikėkime, kad net labai apsiniaukusiame danguje galėsime įžiūrėti Vilties žvaigždę, jeigu tik labai atidžiai jos ieškosime.

Man Kalėdų esmę labiausiai atskleidžia Bučoje, Ukrainoje, papuošta eglė, kurią įžiebia ne lemputės, bet vietos gyventojų širdys. Tai stiprus vilties pergalės prieš bet kokią tamsą simbolis.

Švęskime Kalėdas kupini meilės, tikėjimo ir atjautos tiems, kam dabar ypač sunku. Remkime Ukrainos žmones tuo, kuo galime. Tai geriausia dovana žmogiškumui ir vilčiai, kad drauge galime prasklaidyti net tamsiausius debesis. Puoselėkime dovanojimo dvasią, nes dalydamiesi visada stiprėjame.

Linkiu, kad su Naujaisiais metais įsileistume viltingą šviesą, kuri lydėtų ryžto, bendrystės ir rūpinimosi vieno kitu kelyje. Būkite sveiki, saugūs ir laimingi!

Lietuvos premjerė Ingrida Šimonytė

Susiję:

Laisvės priešai ir kiti nusikaltėliai dovanų nuo Kalėdų senelio šiemet negaus