Karas sustos tik išžudžius Ukrainos vyriausybės iubermenšus

Autorius: Prokurorai visada laimi Šaltinis: https://cont.ws/@AntonBlagin... 2022-12-24 00:28:00, skaitė 720, komentavo 14

Karas sustos tik išžudžius Ukrainos vyriausybės iubermenšus

Iubermenšai istoriškai visada kariavo prieš rusus. Rusijoje jie pradėjo nuo terorizmo. Vėliau išžudė caro šeimą. Vėliau sekė raudonasis iubermenšų teroras ir milijonai rusų mirčių. Tai turėtų būti pakankama istorijos pamoka lietuviams.

Karui prieš Rusiją vadovaują Ukrainos iubermenšai. Juos finansuoja ir visai kitaip remia iubermenšų vadovaujama JAV.

Iubermenšų vadovaujamas karas sustos tik juos išžudžius. Kol rusai to nepadarys, iubermenšai kariaus iki paskutinio ruso. Nes jie nieko nepraranda.

Jau nuo 2014 Ukrainoje dirbo iubermenšų instruktoriai. Prasidėjus SKO iubermenšas Lupshitz sekančią dieną užsirašė į savanorius ir dar po kelių dienų jau žudė rusus.

Lietuva yra suinteresuota ir turi nuosekliai dirbti, kad iškeltų visą iubermenšų bendruomenę ir kultūrą lauk iš Lietuvos ir panaikintų bet kokias galimybes jai kada nors atsikurti.

Bet koks iubermenšų artefaktas automatiškai virsta politinės Iubermenšijos dalimi. Šiandien Kudirkos aišktėje stovi iubermenšų karingosios religijos simbolis. Tuo tarpu Iubermenšijoje uždraustos net eglutės. Iubermenšų kapinės lieka iubermenšų įtakoje, net po to kai jie jas parduoda. Tie antkapiai dėl kurių mykia tas iubermenšas, turėtų būti išlupti ir pasiūlyti pasiimti Iubermenšijai. Ko jie aišku nedarys. Sekantis žingsnis turėtų būti jų sumalimas į skaldą ir išbarstymas keliuose. Ir taip įstatymo ribose turėtų būti sunaikintos visos likusios iubermenšų kapinės. Iubermenšų meldyklas Lietuvoje nereikia restauruoti, kad į jas neduokdie nesugrįžtų iubermenšai. Jos turi būti griaunamos.

Iubermenšai yra nepageidaujamo tamsaus fenotipo tauta iš dykumos. Europoje jų nereikia. Mums nenaudinga turėti, kad ir vieną iš jų Lietuvoje. Mums nenaudinga gyventi kartu su jais ir dalintis su jais resursais. Mums nenaudinga atstatinėti jiems iubermenšų meldyklas ar kitaip jiems duoti nors vieną centą pinigų.