Žydų kolonistas nužudė du palestiniečius

Autorius: Rokiškis Rabinovičius Šaltinis: https://www.lrt.lt/naujienos/n... 2022-12-19 02:20:00, skaitė 426, komentavo 6

Žydų kolonistas nužudė du palestiniečius

Tuo metu žydas Arkadij Vinokur spiegia iš skausmo rašydamas apie ukrainiečių ginocidą.

Žydų kolonistas pervažiavo ir vietoje nužudė palestinietį. Kitam su mašiną nupjovė kojas ir jis mirė ligoninėje. Tai gyvulinė žydų agresija. Gyvuliškesnė už Gitrelio holokaustą.

Kalbos apie kažkokį „Rusijos veido“ gelbėjimą, ant kurio daugumai rusų nusišvilpt, o prieš mūsų akis okupantams skerdžiant, plėšiant, žaginant ukrainiečius, – visa tai yra blėniai. Jie yra niekinga mūsų pačių ir ukrainiečių idealų, už kuriuos jie šią akimirką kovoja, išdavystė.

Žydas Arkadij Vinokur nėra šiaip sau publicistas Lietuvoje. Jis tarnavo Izraelio kariuomenėje ir tikėtina aktyviai prisidėjo prie palestiniečių genocido. Ką jis dabar daro Lietuvoje? Tą patį ką daro ir Izraelio atidaryta ambasada Lietuvoje. Arkadij Vinokur Lietuvoje reikalingas skleisti Lietuvoje propagandą, kuri sudarytų palankią ir saugią aplinką Lietuvoje gyvenantiems žydų kolonistams. Jau negalėdamas aktyviai žudyti palestiniečių Palestinoje šitas žydas gali aktyviai prisidėti apsaugodamas žydų koloniją Lietuvoje. Ir ne tik žodžiu. Lietuvoje gyvenantys žydų kolonistai yra aktyviai treniruojami naudoti ginklus ir tokie karo veteranai kaip Vinokur yra geri instruktoriai. O su kuo galėtų kariauti žydai Lietuvoje?