Aurimas Guoga: Kas šiomis dienomis apramino leftistus?

Autorius: Aurimas Guoga Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-12-09 19:25:00, skaitė 287, komentavo 2

Aurimas Guoga: Kas šiomis dienomis apramino leftistus?

Įprastai jie užsiėmę vienu iš dviejų: perša eilinę beprotybę arba dergia žmones. Pastaruoju metu, jei ne dviejų merų pateikimas nusikaltėliais, kas yra jų rinkiminė taktika, leftistai apsiraminę. Žmonės atsikvėpė ir nepagalvojo, kad tai nėra savaime suprantama. Jeigu leftistai sustojo ir negriauna civilizacijos, reikia domėtis kas nutiko.

Šis leftistų apsiraminimas sutapo su tuo, kad pradėjome svarstyti kaip čia Pišą su jo parankiniais nutempus į teismą. Jeigu atsidurtų teisme ir sulauktų kaltinimų dėl šimtų pražudytų žmonių, tūkstančių praradusių sveikatą, demokratinių laisvių uzurpavimo, aferų energetikoje ir gausybės verslų sužlugdymo, išsiteisinti būtų keblu. O ir šiap didžiai nemalonu būti išstatytam tokioje padėtyje. Jei mes apie tai svarstome, Pišas ir Co. jau piešia sau juodą scenarijų.

O kol jiems šmėkščioja tokios tamsios perspektyvos, leftistai sėdi apsiraminę ir bijo imtis naujų žingsnių.

Tad jeigu tiek gėrio sukuria vien tai, kad svarstome apie teismą valdžiažmogiams, ar galite įsivaizduoti kokia palaima mūsų lauktų, jeigu jie sulauktų nuosprendžio? Tai reikštų susigrąžintą laisvę, šalis sužydėtų ir užplūstų veržlaus optimizmo banga. Tai reikštų, kad valdžia pradėjo paisyti visuomenės.

Yra mažai žinomas biblinis priesakas - tempti nusikaltėlius į teismą. Apie jį negirdėjote manyčiau dėl to, kad mūsų politiniai ir dvasiniai vedliai patys ne prieš nusikalsti. Bet dabar išvydome kodėl mūsų vadovaujančios institucijos tokios netyros. Leidžiamės, kad prieš mus vykdytų nusikaltimus. Nieko nedarome, kad taip nebūtų.

Jei laikote save geru žmogumi, turite dirbti, kad nusikaltėliai patektų į teismą. Antraip tik manote kad esate geras žmogus, bet gyvenate nuolatinėje nuodėmėje.
Tada lūkesčiai nesipildo, nieko gero sukurti neišeina. Nesuprantate kodėl. Nes nesigaudote kas dora, o kas bloga.

Dabar žinote. Mums reikia susitelkti dėl šio tikslo. Vien tai, kad tokį tikslą puoselėjame, nepaprastai apramins leftistus ir orkus. Nesileiskime, kad jie nebaudžiamai vykdytų prieš mus vis naujus nusikaltimus. Atsiplaukime nuo šios sunkios nuodėmės.

Kelias gali būti ilgas ir sunkus, bet be abejonės verta į jį žengti. Tetampa tai nacionaliniu tikslu, tautą vienijančia idėja.