Ar Nausėda sulauks iš Lietuvos žiniasklaidos tokių kaltinimų kaip sulaukė Baidenas?

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/ar-n... 2022-11-28 15:38:00, skaitė 258, komentavo 11

Ar Nausėda sulauks iš Lietuvos žiniasklaidos tokių kaltinimų kaip sulaukė Baidenas?

JAV prezidentas Džo Baidenas ir jo administracija sąmoningai pratęsia konfliktą Ukrainoje, siekdami pakelti energijos kainas ir iš to pasipelnyti. Tokią nuomonę savo laidoje išreiškė „ Fox News“ laidų vedėjas  Tuckeris Carlsonas.

Pasak jo, JAV valdžia propaguoja dvi „beprotiškas politikos kryptis“: paramą konfliktui Ukrainoje ir kovą su globaliniu atšilimu. „Jie abu buvo sukurti siekiant padidinti energijos sąnaudas, suteikti daugiau kontrolės valdžią turintiems žmonėms ir praturtinti savo donorus“, – sakė jis.

Carlsono nuomone, tokia Baideno ir jo administracijos politika lems Amerikos gyventojų nuskurdimą. „Jau pabrėžėme, kad aukštos energijos kainos griauna mūsų ekonomiką greičiau nei koronaviruso užblokavimas. Žmonės nuskursta, o kai kurie mirs. Tai nėra prielaida”, – pažymėjo vedėjas.

Kad išgelbėtų paprastus amerikiečius, Carlsonas mano, kad Bidenas ir jo administracija turi išspręsti padėtį Ukrainoje. „Pirmas dalykas, kurį reikia padaryti, jei norite padėti Amerikos vidurinei klasei, yra sudaryti paliaubas Ukrainoje. Tai padėtų pasauliui ir mūsų vidurinei klasei”, – sakė jis. dolerių iš skurdžios Amerikos viduriniosios klasės.

SN inf.