Arkivyskupas Vigano dalijasi COVID Ethics International žinia su medikais

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.thegatewaypundit.c... 2022-11-26 12:28:00, skaitė 266, komentavo 1

Arkivyskupas Vigano dalijasi COVID Ethics International žinia su medikais

Arkivyskupas Vigano su TGP pasidalijo savo laišku medikams, kurie po 2020 m. košmaro, lėmusio žmogaus gyvybės ir teisių naikinimą, kviečia į COVID etiką

Tarptautinė organizacija "Gydytojai gydytojai už Kovido etiką" (MD4CE International) yra dėkinga Jo Ekscelencijai arkivyskupui Carlo Maria Vigano už tai, kad kalbėjosi su mumis ir pasidalijo mintimis apie dabartinę pasaulinę krizę, kuri prasidėjo nuo apgaulės būdu sufabrikuotos Kovido-19 pandemijos nepaprastosios padėties, palaikomos ir palaikomos blogio lygio karinės psichologinės operacijos, papildytos begėdišku baimės ir gėdos propagandos naudojimu, kurią 2020 m. pradžioje savo pačių vyriausybės koordinuotai paleido ant nieko neįtariančių viso pasaulio žmonių ir kurios rezultatai buvo nuspėjami kaip kataklizmas.

MD4CE International yra tarptautinė medikų, mokslininkų, teisininkų, žurnalistų, ekonomistų, istorikų, politikų, filosofų, duomenų analitikų, bankininkų, kariuomenės ir žvalgybos ekspertų ir kitų žmonių iš viso pasaulio grupė, ryžtingai dirbanti kartu, kad atskleistų siaubingą tiesą apie tai, kas per pastaruosius trejus metus nutiko pasaulio žmonėms, jų šeimoms, bendruomenėms, šalims, ir kad už įvykdytus didžiulius nusikaltimus atsakingi asmenys būtų tinkamai patraukti atsakomybėn. 

Jo Ekscelencija arkivyskupas Carlo Maria Vigano yra buvęs apaštališkasis nuncijus Jungtinėse Amerikos Valstijose (nuo 2011 m. spalio 19 d. iki 2016 m. balandžio 12 d.). Pirmiausia arkivyskupas Vigano padėkojo gydytojams už jų drąsų darbą pasisakant prieš psichopandeminę propagandą.

...puikiai žinau, su kokiais sunkumais jums teko susidurti, kad išliktumėte nuoseklūs savo principų šalininkai, ir tikiuosi, kad žalą, kurią patyrėte, galės tinkamai atlyginti tie, kurie jus diskriminavo, atimdami iš jūsų darbą ir atlyginimą bei klijuodami jums pavojingų anti-vaxerių etiketę.

Džiaugiuosi galėdamas kalbėti ir pasidalyti su jumis mintimis apie dabartinę pasaulinę krizę. Krizę, kurią galime laikyti prasidėjusia nuo pandemijos, bet kuri, kaip žinome, buvo planuojama dešimtmečius, žinomoms asmenybėms siekiant labai konkrečių tikslų. Sustoti tik ties pandemija iš tikrųjų būtų didelė klaida, nes tai neleistų mums įvertinti visų įvykių nuoseklumo ir tarpusavio sąsajų, taigi neleistų mums jų suprasti ir, svarbiausia, nustatyti už jų slypinčių nusikalstamų ketinimų.

Vigano taip pat aptarė Pasaulio ekonomikos forumo atstovą Klausą Schwabą, kuris neseniai pasisakė G20 aukščiausiojo lygio susitikime.

...Klausas Schwabas sakė: "Jei esate Pasaulio ekonomikos forumo pirmoji šalis, jūs esate laimėtojai" (čia). Šie labai rimti pareiškimai turi dvi pasekmes: pirmoji yra ta, kad "nugalėtojai pasiims viską" ir bus "nugalėtojai" - neaišku, kokiose pareigose ir kieno leidimu. Antroji - kad tie, kurie neprisitaikys prie šios "ketvirtosios pramonės revoliucijos", bus išstumti ir pralaimės - praras viską, įskaitant savo laisvę. Trumpai tariant, Klausas Švabas (Klaus Schwab) grasina dvidešimties labiausiai industrializuotų pasaulio valstybių vyriausybių vadovams, kad jie savo valstybėse įgyvendins Didžiojo persitvarkymo programinius punktus. Tai toli peržengia pandemijos ribas: tai pasaulinis valstybinis perversmas, prieš kurį būtina, kad žmonės sukiltų ir dar sveiki valstybių organai pradėtų tarptautinį teisinį procesą. Grėsmė yra neišvengiama ir rimta, nes Pasaulio ekonomikos forumas yra pajėgus įgyvendinti savo ardomąjį projektą, o visi valdantieji valstybes tapo šios tarptautinės mafijos pavergti arba šantažuojami.

LAIŠKAS PDF FORMATU