Vitalija Jankauskaitė: Atgal į šviesų komunistinį rytojų, draugai!

Autorius: Vitalija Jankauskaitė Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-11-07 18:21:00, skaitė 221, komentavo 6

Vitalija Jankauskaitė: Atgal į šviesų komunistinį rytojų, draugai!

Taip norisi pasakyti skaitant šių dienų aktualijas. Štai švietimo specialistai su nerimu įspėja, kad parengtos Švietimo įstatymo pataisos, kurios numato, jog jau nuo kitų metų "centras" kontroliuos visas mokyklas.

O kontrolė vyks štai tokiu primityviu būdu: nori vaikas pabaigti pradinę mokyklą ( keturias pirmas klases), turės laikyti centralizuotus egzaminus! Tokius pat egzaminus "iš centro" laikys ir baigdamas pagrindinę mokyklą, ir vidurinę. Žodžiu, bus standartizuotas, centralizuotas produktas. Kad kiekvienam kaime gautų normaliai spaudimo. O jei mokytojai neparuoš vaikų gerai, tai finansavimas matyt irgi nukentės. Laikykitės ten, kaip mėgsta sakyti vienas buvęs žurnalistas.

Vaikas mokykloje už pietus turės mokėti mokėjimo kortele (čia jau įgyvendinama tvarka), kortelę kontroliuos tėvai, bet labiau bankas. Nes jis kontroliuos, kur savo pinigus leidžia tėvai. Pagal naująsias Mokėjimo įstatymo pataisas bankas rinks informaciją apie mūsų visų sveikatą, genetinius, biometrinius duomenis, net lytinę orientaciją...

Na ir trečias aktualus įrodymas, kad komunizmas grįžta konservatorių ir liberallaisviečių dėka - Sveikatos apsaugos ministerija eiles gydymo įstaigose reguliuos švieslentėmis! Kaip tai veiks niekas paaiškinti nemoka, bet klerkai iš ministerijos tvirtina, kad vos tik jiems pagrasinus švieslentėmis, ligoninėse žaibiškai atsirado laisvų vietų. Prašau. Pakabins švieslentę "centras" ir visi matysim, kurioj ligoninėj mūsų respublikoje galim rasti vietą pasigydyti.

Pirmyn, draugai!