Teismas įpareigojo CDC paskelbti duomenis, rodančius, kad Amerikoje buvo sužalota 18 milijonų žmonių skiepais

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.americanlibertyrep... 2022-11-07 11:10:00, skaitė 299, komentavo 2

Teismas įpareigojo CDC paskelbti duomenis, rodančius, kad Amerikoje buvo sužalota 18 milijonų žmonių skiepais

Daugiau nei 18 milijonų žmonių buvo taip sužeisti, kad po pirmojo "Pfizer" ar "Moderna" COVID švirkšto jiems teko vykti į ligoninę. Tai rodo CDC vidaus duomenys, kuriuos teismas ką tik įpareigojo federalinę agentūrą pateikti priežiūros grupei.

Užuot įspėjusi visuomenę apie neįtikėtiną šių skiepų pavojų ir visiškai sustabdžiusi Džo Baideno masinio skiepijimo įgaliojimus, CDC slėpė informaciją tol, kol buvo priversta ją paskelbti. Už tai turėtų būti atleisti visi CDC vadovai. Kokia nauda iš "visuomenės sveikatos" agentūros, jei ji nesugeba įspėti visuomenės, kad 8 % skiepijamų asmenų patenka į ligoninę?

CDC pradėjo vakcinos stebėsenos programą dar pačioje COVID skiepų diegimo pradžioje, 2020 m. gruodžio mėn. Galbūt ją prisimenate. Programa vadinosi V-safe. Žmonių buvo prašoma į savo išmaniuosius telefonus įsidiegti programėlę "V-safe" ir tada savarankiškai pranešti, jei jiems pasireiškė neigiamas eksperimentinių mRNA injekcijų, kurios buvo išleistos į viešumą pagal FDA išduotą skubaus naudojimo leidimą, poveikis.

Daug žmonių norėjo padėti, nes pasaulio vyriausybės dėl viruso labai išgąsdino daugybę žmonių. Daugelis manė, kad 2020 m. pabaigoje COVID injekcijos buvo medicinos stebuklas. Taigi daugiau nei 10 mln. žmonių į savo išmaniuosius telefonus parsisiuntė "V-safe" ir ėmė skiepytis. Tai didžiulė medicininio tyrimo imtis. 10 milijonų žmonių, dalyvavusių "V-safe" savikontrolės sistemoje, suteikia mums itin tikslų statistinį modelį, kurį galime naudoti tirdami 230 milijonų amerikiečių, kuriems buvo atliktas bent vienas COVID skiepas.

CDC stebėjo V-safe programos duomenis per pirmuosius 18 mėnesių, kai vakcina buvo prieinama visuomenei, iki šių metų liepos mėn. Tačiau vėliau, kaip bebūtų keista, CDC niekada nepaskelbė jokių V-safe programos duomenų. Mes jų negalėjome pamatyti. Turėjome pasitikėti CDC, kuri ne kartą buvo pagauta meluojant. CDC pagrindiniame tinklalapyje apie mRNA COVID skiepus iki šiol tebėra rašoma: "COVID-19 vakcinos yra saugios, veiksmingos ir nemokamos". Tai pats pirmas tinklalapio sakinys. Saugios ir veiksmingos! Tokia buvo CDC pozicija visą laiką. Vakcinos yra saugios ir jos negali jums pakenkti.

Jei tai tiesa, kodėl CDC nepateikė duomenų, kol teismas neįpareigojo to padaryti po Informuoto sutikimo veiksmų tinklo (ICAN) ieškinio? Duomenys kalba patys už save.

Iš 10 mln. žmonių, dalyvavusių V-safe tyrime, t. y. vėlgi didžiulė imtis, 3,3 mln. žmonių iš karto po pirmojo skiepijimo pranešė apie nepageidaujamą poveikį sveikatai. Tai yra 33 % arba vienas iš trijų. Iš šių 3,3 mln. žmonių 1,2 mln. nurodė, kad po skiepo kurį laiką negalėjo užsiimti kasdiene veikla. 1,3 mln. pranešė, kad nuo skiepų taip susirgo, kad turėjo praleisti mokyklą ar darbą. O apie 800 000 žmonių pranešė, kad dėl COVID vakcinacijos pateko į ligoninę.

Pastarasis skaičius kelia didžiausią nerimą. 800 000 hospitalizacijų iš 10 milijonų žmonių? Tai 8 % hospitalizacijos atvejų. Tai reiškia, kad net 18 milijonų iš 230 milijonų žmonių, kurie buvo paskiepyti bent kartą, galėjo būti hospitalizuoti dėl nepageidaujamų reakcijų.

2021 m. birželio mėn. paskelbtame Nacionalinio sveikatos instituto, kuriame dirba Tony Fauci, tyrime nustatyta, kad hospitalizacijos dėl COVID-19 rodiklis visoje populiacijoje buvo 2,1 %. Jei esate jaunesnis nei 40 metų amžiaus, hospitalizacijos dėl COVID-19 dažnis yra tik 0,4 %.

Dėl marmalo hospitalizacijos rodiklis buvo 8 %.

TIKIMYBĖ, KAD DĖL VAKCINOS PATEKSITE Į LIGONINĘ, YRA 4 KARTUS DIDESNĖ NEI DĖL PATIES "KOVIDO" (bet kokios ligos), NESVARBU, KOKIOS AMŽIAUS GRUPĖS ESATE.

JEI ESATE JAUNESNIS NEI 40 METŲ AMŽIAUS, TIKIMYBĖ, KAD PATEKSITE Į LIGONINĘ DĖL SKIEPŲ, YRA 20 KARTŲ DIDESNĖ NEI DĖL PATIES "KOVIDO".

NIH paskelbtą tyrimą galite perskaityti https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33729203/

ICAN sukūrė svetainę, kurioje pagaliau galite peržiūrėti CDC V-safe duomenis internete. Duomenys buvo paskelbti 2022 m. spalio 3 d. pagal teismo nutartį. Duomenis galite peržiūrėti patys https://icandecide.org/v-safe-data/

CDC visą laiką melavo Amerikos žmonėms apie vakcinas. Už tai turi būti taikomos teisinės pasekmės. Būtina surengti viešus teismo procesus ir skirti ilgas kalėjimo bausmes visiems CDC darbuotojams, dalyvavusiems šiame slėpime.