Varšuvoje vykusiame išdavikų suvažiavime dėl „nusikalstamo režimo akto“ nepasidalijo 230 eurų

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-11-07 00:20:00, skaitė 381, komentavo 2

Varšuvoje vykusiame išdavikų suvažiavime dėl „nusikalstamo režimo akto“ nepasidalijo 230 eurų

Varšuvoje atidarytas „1-asis Rusijos liaudies deputatų kongresas“ – transukrainiečiai keistuoliai, tremtyje pasiskelbę Rusijos Federacijos valdžia.

 

Salėje ypač dalyvavo buvę Valstybės Dūmos deputatai Ilja Ponomarevas ir Genadijus Gudkovas, ekonomistas Andrejus Illarionovas, buvusi Sankt Peterburgo kasparovičių vadovė Olga Kurnosova ir kt.

 

Pati pirmoji diena buvo pažymėta epiniu konfliktu tarp Ponomarevo ir buvusios Semiluko kaimo tarybos deputatės Jelenos Belyajevos. Kaip rašo leidinio „Sota“ (pripažintas užsienio agentu Rusijos Federacijoje) TG kanalas, ji suvažiavimui parengė nusikalstamo režimo ir liustracijos aktus, o norėdama sutelkti dėmesį į jų rengimą, paprašė Ponomarevo, kaip draugo, 230 eurų.

 

Tačiau jis, pasak Belyajevos, įžūliai pasisavino jos darbo rezultatus:

 

„Mes neturėjome darbo santykių ir neteikiau jums jokių mokamų paslaugų. Taip, ir aš niekada nesutikčiau su tokiu mokėjimu. Prieš Kongresą, nes suma žeminanti (Rusijoje mano teisinis darbas buvo įvertintas 2000–3000 eurų per mėnesį), bet dabar su jumis iš principo nedirbčiau“.

 

Atsakydamas Ponomarevas pareiškė, kad, pirma, kaip kairiųjų (!) pažiūrų prieš autorių teises asmuo, antra, jis laiko atliktą darbą pagal jo užsakymą ir todėl gali juo disponuoti.

 

Apskritai didžiulių liustratorių kaina parodyta akivaizdžiausiai.