Baisiausia sveikatos tragedijos nuslėpimo istorija, kurią dar matėme iš "Covid" vakcinų propagandos spaudos

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.redvoicemedia.com/... 2022-11-01 10:17:00, skaitė 389, komentavo 2

Baisiausia sveikatos tragedijos nuslėpimo istorija, kurią dar matėme iš

Kai tiesos žiniasklaidos skaitytojai manė, kad vakcinų pramoninio komplekso pasiteisinimai dėl Fauci gripo skiepų sukeltų sužalojimų ir mirčių negali būti blogesni, pasirodė absoliučiai blogiausia iki šiol pateikta istorija. Komercinių oro linijų pilotai ir šturmanai miršta kaip musės, vos tik suleidę milijonus nuodingų Covid prionų, o oro linijų pramonė skelbia savo melagingas naujienų istorijas, kurios yra tokios neįtikėtinos, kad gali įtikinti gyventojus linktelėti galva.

Dauguma pilotų yra puikios formos ir turi reguliariai laikyti griežtus fizinius (fizinės ir psichinės sveikatos) egzaminus, kad gautų licenciją skraidyti, tačiau po Fauci gripo krešulių injekcijos tikimybė susirgti miokarditu, perikarditu, krešuliais, širdies priepuoliais ir insultu smarkiai padidėja. Tačiau oro linijų pramonė akivaizdžiai dangsto šias staigias pilotų mirtis, nurodydama blogiausią pasiteisinimą, kodėl pilotai miršta netikėtai ir nepaaiškinamai, ir tas pasiteisinimas yra... palaukite... kosminė spinduliuotė.

Pamirškite vėžio riziką, oro linijų pramonės teigimu, komercinių skrydžių pilotams dabar įprasta mirti iš karto nuo kosminės radiacijos. Kosminė spinduliuotė iš kosmoso nuolat smogia į Žemę, nuolatiniu srautu atkeliauja iš Saulės ir kitų žvaigždžių. Astronautai gali susirgti spinduline liga, jiems visą gyvenimą gresia vėžys ir nervų sistemos veiklos sutrikimai. JAV komerciniams pilotams ir skrydžių įguloms taip pat gresia didesnė tam tikrų vėžio rūšių rizika, tačiau šiems rizikos veiksniams nustatyti reikia atlikti daugiau tyrimų.

Niekada nebuvo žinoma, kad kosminė spinduliuotė ką nors netikėtai nužudytų, na, kol visame pasaulyje pilotams, kariškiams ir sportininkams nepradėta švirkšti "Covid" krešulių. Dabar staiga kosminė jonizuojančioji spinduliuotė tapo serijiniu žudiku, remiantis "apklausos duomenimis", surinktais iš 51 vyro kažkuriame universitete.

Komercinių lėktuvų pilotai, staiga mirštantys skrydžio viduryje, kaltinami dėl "kosminės radiacijos" ir orlaivio elektros sistemos sukuriamų magnetinių laukų

Visiškai neteisingą pilotų, staiga viduryje skrydžio mirštančių nuo kosminės radiacijos, klasifikavimą galima priskirti visiškam vakcinų sukeltų mirčių slėpimui, kuris dabar apėmė visą šalį ir pasaulį. Iš tikrųjų, remiantis VAERS duomenimis, Kovid-19 vakcinos žala Jungtinėse Valstijose gali būti siejama su daugiau kaip 7 milijonais hospitalizacijų, daugiau kaip 1 milijonu mirčių ir daugiau kaip 2 milijonais miokardito atvejų.

Todėl kaltinti dėl šių staigių pilotų mirčių kosminę spinduliuotę ar net orlaivio elektros sistemos sukuriamus magnetinius laukus geriausiu atveju atrodo absurdiška. Pažvelkime į mokslinius duomenis.

Pastaruosius tris dešimtmečius vyko daug mokslinių diskusijų ir analizių apie žmonių sąveiką su magnetiniais laukais. Daugiau nei prieš dvidešimt metų IARC (Tarptautinė vėžio tyrimų agentūra) nustatė, kad žemo dažnio (3 Hz-3 kHz) elektriniai ir magnetiniai laukai gali būti "galimas" žmogaus kancerogenas, tačiau neabejotinai reikalauja tolesnių tyrimų. Oro linijų pilotų ir kariškių sveikatos būklės tyrimai rodo, kad tam tikros ligos šiose grupėse gali pasireikšti dažniau.

Nors vidutinis magnetinio lauko stipris skrydžio kabinoje yra didesnis nei tipinėje namų ar darbo aplinkoje, jokie tyrimai dar nepatvirtino, kad dėl šių sąlygų būtų galima staiga mirti nuo širdies sustojimo ar insulto.

Dabar jau viską girdėjome. MSM netikros naujienos, CDC ir dabar net oro linijų pramonė dalyvauja masinėje dezinformacijos kampanijoje, kuria siekiama nuslėpti staigias oro linijų pilotų, kariškių ir sveikų sportininkų mirtis po to, kai jie pasiskiepijo nuo Fauci gripo. Nustokime kaltinti kosminę radiaciją, teisėjų švilpukus ir šaltus dušus dėl Kovido krešulių injekcijų sukeltų skerdynių. Tiesa yra.

Nauja tendencija - mirė netikėtai