Mažumos ataskaita: Pandemijos kilmė

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://rwmalonemd.substack.co... 2022-10-30 10:39:00, skaitė 574, komentavo 7

Mažumos ataskaita: Pandemijos kilmė

COVID19 pandemijos kilmės analizė: tarpinė ataskaita

Tie, kurie lankėsi ar klausėsi mano neseniai vykusių pokalbių ir podcast'ų, galbūt pastebėjo, kad ne kartą esu pareiškęs, jog, mano nuomone, SARS-CoV-2 virusas buvo sukurtas Vuhano virusologijos institute ir kažkokiu būdu pateko į bendrą populiaciją maždaug 2019 m. rugsėjį. Remiantis jų ataskaita, dabar atrodo, kad tai yra ir Senato Sveikatos, švietimo, darbo ir pensijų komiteto mažumos priežiūros personalo laikinoji mažumos nuomonė, kuri buvo suarchyvuota Malone instituto skyrelyje "Vyriausybės korupcija" ir kurią galima rasti čia.

Pateikiame atsargiai suformuluotą, bet vis tiek stulbinančią šios tarpinės ataskaitos išvadą:

Kaip pažymėjo PSO Naujų patogenų kilmės mokslinė patariamoji grupė, COVID19 Lancet komisija ir JAV Nacionalinės žvalgybos direktoriaus biuro 90 dienų įvertinimas dėl COVID-19 kilmės, reikia daugiau informacijos, kad būtų galima tiksliau ar net galutinai suprasti SARS-CoV-2 kilmę ir COVID-19 pandemijos pradžią (žr. išnašą). Vyriausybės, vadovai, visuomenės sveikatos pareigūnai ir mokslininkai, dalyvaujantys sprendžiant COVID-19 pandemijos problemą ir siekiant užkirsti kelią būsimoms pandemijoms, turi siekti didesnio skaidrumo, įsitraukimo ir atsakomybės.

Remiantis viešai prieinamos informacijos analize, galima daryti pagrįstą išvadą, kad COVID-19 pandemija greičiausiai kilo dėl su moksliniais tyrimais susijusio incidento. Šį vertinimą galėtų pakeisti nauja viešai prieinama ir nepriklausomai patikrinama informacija. Tačiau natūralios zoonozinės kilmės hipotezei nebegalima taikyti abejonių ar tikslumo prezumpcijos. Toliau pateikiami svarbiausi neišspręsti klausimai, į kuriuos reikėtų atsakyti, kad būtų galima padaryti galutines išvadas dėl SARS-CoV-2 kilmės:

  • Kokia yra tarpinė SARS-CoV-2 šeimininkų rūšis? Kur jis pirmą kartą užkrėtė žmones?
  • Kur yra SARS-CoV-2 viruso rezervuaras?
  • Kaip SARS-CoV-2 įgijo unikalias genetines savybes, pavyzdžiui, furino skilimo vietą?

Zoonozinės kilmės teorijos šalininkai turi pateikti aiškių ir įtikinamų įrodymų, kad pandemijos šaltinis yra natūralus zoonozės plitimas, kaip buvo įrodyta 2002-2004 m. SARS protrūkio atveju. Kitaip tariant, reikia turėti patikrinamų įrodymų, kad natūralus zoonozės plitimas iš tikrųjų įvyko, o ne tik tai, kad toks plitimas galėjo įvykti.

Taip pat žr. Sachs, J. D., Karim, S. S. A., Aknin, L., Allen, J., Brosbøl, K., Colombo, F., Barron, G. C., Espinosa, M. F., Gaspar, V., Gaviria, A., Haines, A., Hotez, P. J., Koundouri, P., Bascuñán, F. L., Lee, J.-K., Pate, M. A., Ramos, G., Reddy, K. S., Serageldin, I., & Thwaites, J. (2022). Lancet komisija dėl COVID-19 pandemijos pamokų ateičiai. The Lancet, 0(0). . Taip pat žr: Nacionalinės žvalgybos direktoriaus biuras. (2021). Atnaujintas COVID-19 kilmės įvertinimas.

Taip pat rekomenduoju perskaityti puikų ir išsamų Pro-Publica ir Vanity Fair (bendradarbiaujant) pranešimą "COVID-19 kilmė: "Sudėtingos ir sunkios situacijos" tyrimas Vuchano laboratorijoje". Tai yra ankstesnio Katherine Eban tiriamojo pranešimo "Vanity Fair" pavadinimu "Laboratorijos nutekėjimo teorija: kova dėl COVID-19 kilmės atskleidimo" tęsinys.

Toliau pateikiama pavyzdžių, kaip korporacinė žiniasklaida anksčiau nušvietė "laboratorijos nutekėjimo hipotezę", aiškinančią COVID-19 pandemijos kilmę, santrauka:

Kalbant apie istorinį kontekstą, maždaug 2020 m. sausio 4 d. man netikėtai paskambino daktaras Michaelas Callahanas (man žinoma, kad jis buvo CŽV agentas, o "NY Times" žurnalistas Davey Alba 2022 m. vasario mėn. man patvirtino, kad jis yra "buvęs" CŽV agentas). Šio skambučio metu daktaras Callahanas man atskleidė, kad skambina iš Kinijos ir kad šalyje yra prisidengęs savo paskyrimu Harvardo profesoriumi. Daugiau informacijos apie daktarą Callahaną galima rasti šiame Raulio Diego straipsnyje "DARPA žmogus Vuchane", kurį tyrimais parėmė Whitney Webb. Svarbu žinoti, kad Callahanas konsultavo Baltuosiuose rūmuose mažiausiai tris JAV prezidentus, įskaitant B. Obamą ir D. Trumpą.

2020 m. sausio 4 d. daktaras Callahanas man pranešė, kad Vuchano regione cirkuliuoja naujas koronavirusas, kad jis kelia didelę biologinę grėsmę ir kad turėčiau pasitelkti "savo komandą" ieškoti būdų, kaip sumažinti šio naujo sukėlėjo keliamą riziką. Iš šio ir vėlesnių pokalbių su daktaru Callahanu per kelis ateinančius 2020 m. mėnesius supratau, kad jis buvo Kinijoje pagal mainų programą, atsiųstas į ją pagal bendrą paskyrimą į Kinijos ligoninę, kuri yra Masačusetso ligoninės ir Harvardo medicinos mokyklos, kurioje jis dirba nuo 2005 m., seserinė Kinijos ligoninė. Dr. Callahanas man tvirtino, kad 2020 m. pradžioje jis tiesiogiai dalyvavo tvarkant šimtus COVID-19 atvejų Vuchane, o pasak žurnalisto Brendano Borrello, kuris veikė kaip artimas Dr. Callahano sąjungininkas ir paskelbė daug istorijų (ir neseniai išleistą knygą) apie įvairius jo žygdarbius, Dr. Callahanas slapta pabėgo iš Vuchano laivu prieš pat regiono uždarymą 2020 m. sausio 23 d. Jei tikite Borrello pasakojimu (o aš netikiu - Callahanas yra CŽV apmokytas melagis, o anksčiau mačiau, kad Borrellas skelbia nepatikrintus melagingus faktus), didvyriškasis daktaras Callahanas pirmą kartą į Vuchano ligoninę įžengė likus dienai iki blokavimo:

Jis vis tiek nuvyko į Vuchaną ir apsistojo svečių namuose, laukdamas žinios iš draugų. "Jie turėjo patikrinti, ar viskas saugu." Sausio 22 d. Callahanas apsivilko medicininius chalatus, užsidėjo N95 kaukę ir akinius, kad praeitų pro įėjimą į Wuhano centrinę ligoninę - batų formos stiklinį pastatą, iškilusį iš tuščių miesto gatvių. Ten kolegos jį užregistravo kaip "kviestinį klinikinį mokytoją", kuris leis jam patekti į palatas kaip stebėtojui. Kitą dieną miestas buvo užrakintas. Kalahanas ką tik pateko į įkaitusį protrūkio centrą.

Atkreipkite dėmesį į tai, kaip kruopščiai Borrellas slepia ir dangsto Kallahaną (ir CŽV):

Jei jis vyks į Vuchaną, Kalahanas žinojo, kad negalės nerimauti žmonai, pasakodamas jai apie savo planą. Jis turėjo būti atsargus ir niekam nieko nepasakoti. Juk jis neturėjo oficialaus leidimo ten keliauti. "Tai nebuvo sankcionuota, nebuvo leista", - sakė jis.

Kai viešbučio "Westin" vestibiulyje Kalahanas pasidėjo krepšį ir jam buvo įteikta kambario rakto kortelė, jis turėjo nusišypsoti. Šiame viešbutyje yra 400 kambarių, o aš kaskart gaunu tą patį? pagalvojo jis. Tai buvo puikus kambarys. Švarus vonios kambarys, kietas čiužinys. Jis taip pat buvo pasakiškas. Nuo tada, kai kinų įsilaužėliai pavogė duomenų bazę su informacija apie jo aukšto lygio saugumo leidimą, Kalahanas žinojo, kad kažkas gali stebėti kiekvieną jo žingsnį. "Nesu toks išvaizdus vyrukas, bet kai nueinu ir atsigeriu alaus, galima pagalvoti, kad esu Bradas Pittas", - sakė jis. "Medaus puodeliai. Bet, žinote, mes dėl to mokomės".

Kas yra tie "mes", kuriems rengiami mokymai, kaip išvengti "honeypots"? Dar vienas pasakojimas.... Borrellas dabar tvirtina, kad Kallahanas išvyko iš Vuchano praėjus savaitei po atvykimo:

Apskritai Callahanas beveik savaitę praleido vietoje, padėdamas savo kolegoms užtikrinti ligoninės veiklą, sužinojo apie viruso poveikį žmogaus organizmui ir atkreipė dėmesį į tai, kokius vaistus gydytojai skiria virusui gydyti. Kinijos pareigūnai planavo sugriežtinti karantino priemones Vuchane, uždrausdami gyventojams išeiti net nusipirkti maisto. Callahanas perplaukė per upę valtimi - "juodosios rinkos būdu" - ir grįžo į Nanjingą, kur jis ir jo kolegos turėjo vaizdo ryšį su dviejų Wuhano ligoninių intensyviosios terapijos skyriais ir galėjo teikti patarimus bei stebėti pacientų būklę. Callahanas žinojo, kad turi pranešti apie tai, ką mato, savo draugams JAV vyriausybėje.

Tai reikštų, kad Callahanas, kuris man pranešė, kad būdamas Vuchane padėjo suvaldyti šimtus COVID-19 atvejų (600, kaip prisimenu, Michaelas gyrėsi, bet Borrellas sako, kad 277), tai padarė protrūkio pradžioje per vieną savaitę. Žvelgiant retrospektyviai, tai dar vienas melas.

Akivaizdu, kad ši Borrello papasakota istorija yra ribotas kabinėjimasis, kaip ir jo ankstesnis 2020 m. balandžio 26 d. pasakojimas, kad Callahanas per tą laiką ištyrė 6000 Kinijos atvejų seriją ir atrado famotidino, kaip COVID-19 gydymo priemonės, aktyvumą. Tikrai žinau, kad jis niekada nenaudojo famotidino COVID-19 gydyti nei būdamas Vuchane, nei vėliau, kai vadovavo "Diamond Princess" protrūkiui ir steigė kilnojamąją ligoninę Niujorke, ir tik po to, kai jam pranešiau apie mano vadovaujamos grupės išvadas (ir savo asmeninę patirtį savarankiškai gydantis famotidinu, kai buvau užsikrėtęs per Bostono Vuchano-1 protrūkį 2020 m. vasario pabaigoje), pradėjo domėtis galimu veiksmingumu. Iki šiol, kai šis melagingas pasakojimas buvo paskelbtas žurnale "Science", paprašiau Borrello, Callahano ir žurnalo "Science" pateikti duomenų bazės, kuri tariamai buvo naudojama šiam atradimui padaryti, kopiją, ir nė vienas iš jų negalėjo jos pateikti. Kartą paklausiau Borrello, ar jis taip pat yra CŽV, arba, kaip dažnai sako Callahanas, "slapto rankų paspaudimo klubo narys". Borrellas paneigė bet kokias sąsajas, tačiau man nekyla abejonių, kad dėl nepaaiškinamų priežasčių Borrellas daugelį metų skelbė Kallahano priedangos istorijas. Pavyzdžiui, šią: "95 000 žmonių įstrigo jūroje: Kas nutinka, kai kruizinis laivas tampa karštąja zona". Grįžęs iš Kinijos, kad atsiskaitytų savo ilgamečiam artimam bendradarbiui daktarui Bobui Kadlacui (tuo metu dirbančiam D. Trumpo administracijos sekretoriaus padėjėju pasirengimo ir reagavimo klausimais), grįžusiam į Vašingtoną, Callahanas buvo išsiųstas padėti valdyti tiek 2020 m. vasario pirmąją savaitę kilusį "Diamond Princess" protrūkį, tiek kovo 08 d. kilusį "Grand Princess" protrūkį. Tai reikštų, kad jis, prisidengdamas savo paskyrimu Harvarde, būtų atvykęs į Nankiną (Kinija), nuo sausio 22 d. keliavęs į Vuchaną ir valdęs 200-600 COVID-19 pacientų, sausio 28 d. elektroniniu paštu įspėjęs Bobą Kadlaką apie kylančią grėsmę (praėjus kelioms savaitėms po to, kai jis man paskambino), pabėgęs iš Vuchano laivu grįžęs į Nankiną, toliau nuotoliniu būdu iš Nankino stebėjęs ligoninių COVID-19 valdymo praktiką, grįžęs į Vašingtoną ir atsiskaitęs B. Kadlakui, o tada vasario pirmąją savaitę išsiųstas į Japoniją, į "Diamond Princess". Ir per šį laiką neva dalyvavo atliekant išsamią 6 000 pacientų Kinijos duomenų bazės statistinę analizę (kurios niekas kitas niekada nematė), kad nustatytų, jog famotidinas yra aktyvus prieš COVID-19. Iš asmeninio bendravimo su Maiklu žinau, kad tada jis suprojektavo ir vadovavo palapinių ligoninės dislokavimui Niujorke, o vėliau buvo pasiųstas vadovauti ir nustatyti JAV politiką dėl COVID-19 gydymo ir infekcijų kontrolės slaugos namuose. Taip pat žinau, kad Baltųjų rūmų ir PSO posėdžiuose jis pateikė mūsų tyrimų grupės duomenis, kuriais pagrindė famotidino, kaip COVID-19 gydymui skirto vaisto, propagavimą, tačiau nepateikė efemeriškos 6000 asmenų Kinijos duomenų bazės analizės duomenų.

Sausio 10 d. NIH serveriuose parsisiunčiau "Vuchano jūros gėrybių turgaus viruso" seką ir užsiėmiau su savanoriais iš DTRA finansuojamos projekto grupės "Alchem Laboratories" laboratorijoje Alachua Floridoje, kurios sutartį (daugiausia dėmesio skirta biorobotų ir kompiuterinio modeliavimo naudojimui organofosfatinių cheminių toksinų inhibitoriams nustatyti) padėjau parašyti ir laimėti ir kurioje tuo metu ėjau projekto vadovo pareigas. Vadovavau grupei, kad ji sutelktų dėmesį į naujų vaistų, kurie galėtų slopinti į papainą panašią viruso proteazę (3-ClPro), o ne pagrindinę serino proteazę (M-Pro), kuri buvo pagrindinis farmacijos kompanijų atliekamų SARS-1 inhibitorių tyrimų objektas, nustatymą. Atlikus kompiuterinio dokavimo tyrimus, buvo sudarytas prioritetų sąrašas, į kurį pateko famotidinas, ir aš patvirtinau šio preparato aktyvumą gydydamasis po to, kai paskutinę 2020 m. vasario mėn. savaitę užsikrėtiau. Nuo 2004 m. sausio mėn. po Callahano skambučio Jill ėmėsi darbo ir, man padedant, parašė ir pati išleido (Amazon) knygą, skirtą neprofesionalų auditorijai, kad padėtų jiems pasiruošti ir apsisaugoti nuo naujojo koronaviruso. Ši labai referuojama knyga (parašyta daktaro ir medicinos mokslų daktaro ir medicinos mokslų daktaro, turinčio ilgametę patirtį infekcinių ligų protrūkių srityje) buvo išleista 2020 m. vasario pirmąją savaitę, o 2020 m. kovo mėnesį "Amazon" ją cenzūravo ir (arba) ištrynė dėl "bendruomenės standartų pažeidimo", kurie tuo metu nebuvo kitaip nurodyti. Apeliacija nebuvo pateikta. Kai kurie sąmokslo teorijų šalininkai faktą, kad mes su Jill sugebėjome parengti ir išleisti šią knygą per mėnesį, nurodė kaip įrodymą, kad aš "dalyvavau žaidime" gerokai anksčiau nei 2004 m. sausį, tačiau galiu jus patikinti, kad tai tik liudija daktarės Jill-Glasspool Malone atsidavimą ir pastangas įspėti ir padėti savo draugams, bendruomenei, socialinės žiniasklaidos sekėjams ir plačiajai visuomenei. Tai, kad šį tokio sunkaus darbo ir atsidavimo produktą "Amazon" be apeliacijos skubiai ištrynė, labai pakenkė jos moralei, kaip ir jūsų moralei.

Be to, 2020 m. vasario pradžioje tiesiogiai paprašiau Maiklo pareikšti nuomonę apie galimybę, kad "2019 m. naujasis koronavirusas" (dar nepavadintas SARS-CoV-2) atsirado laboratorijoje. Jo atsakymas buvo toks: "Mano žmonės kruopščiai išanalizavo seką, ir nėra jokių įrodymų, kad šis virusas buvo genetiškai sukurtas". Dabar žinome, kad tai buvo dar vienas melas ir kad yra aiškių įrodymų, jog SARS-CoV-2 buvo genetiškai sukurtas.

Remdamasis šia laiko juosta ir istorija, taip pat savo tiesioginiu asmeniniu bendravimu su daktaru M. Kallahanu, aš tvirtai įtariu, kad tiek grubus klinikinis netinkamas ventiliacijos palaikymo valdymas pirmojo protrūkio etapo metu (dėl kurio mirė iki 30 000 žmonių), tiek stulbinamai prasta slaugos namų ir ilgesnės priežiūros įstaigų valdymo praktika visoje JAV gali būti tiesiogiai susijusi su daktaro Maiklo Kallahano (Michael Callahan), DARPA žmogaus Vuchane ir, be abejo, geriausio JAV vyriausybės ir CŽV eksperto biologinio ginklo ir funkcijų padidėjimo tyrimų srityje, įtaka.

Atsižvelgiant į tai, kad tai buvo ribotas pokalbis, daug vėliau, 2022 m. pradžioje, man paskambino daktaras Davidas Hone'as, ilgametis bendradarbis (nuo tada, kai buvo Merilendo universiteto doktorantas) ir buvęs daktaro Roberto Gallo Žmogaus virusologijos instituto darbuotojas, ir pasakė, kad Callahanas 2020 m. sausį nebuvo Vuchane, kad "tuo metu ten niekas nedirbo" ir kad turėčiau liautis tvirtinęs priešingai. Dr. Hone'as tuo metu dirbo DoD civilinio rango GS-15 kategorijos DTRA CB darbuotoju, iš esmės kaip DTRA CB vyriausiasis mokslo darbuotojas. Akivaizdu, kad ši laiko juosta yra jautri tema ir nusipelno tolesnio Kongreso tyrimo. Reikėtų gauti prisiekusiųjų daktarų Hone ir Callahan parodymus.

Galimo interesų konflikto atskleidimas

Pastaruoju metu įvairūs neišmanėliai ir sąmokslo teorijų šalininkai tvirtino, kad esu CŽV agentas arba kitaip "kontroliuojama opozicija" pasauliniam judėjimui už medicinos laisvę. Mano atsakymai, paneigiantys šiuos kaltinimus, buvo pateikti ankstesniuose esė. Vis dėlto, siekiant visapusiškai atskleisti informaciją ir aiškiai pasakyti, kad dabar nesu ir niekada nebuvau agentas, analitikas, subrangovas ar kaip nors kitaip dirbęs DARPA, CŽV, DIA, NSA ar kitose žvalgybos bendruomenės šakose. Anksčiau bendradarbiavau su daktaru Callahanu Vakarų Afrikos Ebolos viruso protrūkio metu, taip pat Zikos viruso protrūkio metu, todėl buvo išleistos dvi publikacijos "Zikos virusas: Medicininių atsakomųjų priemonių kūrimo iššūkiai" ir "Zikos vaisiaus neuropatogenezė''. Abiejų šių knygų vyresnysis autorius esu aš. Taip pat kadaise įkūriau ir trumpai vadovavau konsultacinei bendrovei "Galloway and Associates", kurioje mano verslo partneris Dr. Darrylas Galloway (buvęs Gynybos grėsmių mažinimo agentūros (DTRA) Chemijos ir biologijos gynybos (CB) skyriaus vyresnysis administratorius, kitaip dar vadinamas DTRA Cheminių ir biologinių technologijų direktoratu (DTRA CB) buvo į pensiją išėjęs CŽV pareigūnas. Be kitų akademinių pareigų, anksčiau dirbau Ginkluotųjų pajėgų sveikatos mokslų universiteto (USUHS) chirurgijos docentu. Nuo tada, kai netrukus po juodligės atakų įsidarbinau "DynPort Vaccine Company", ilgą laiką įvairiais būdais bendradarbiavau su DTRA CB Jungtiniu cheminės ir biologinės gynybos mokslo ir technologijų biuru (Joint Science and Technology Office for Chemical and Biological Defense (JSTO-CBD) pagal Gynybos departamento cheminės ir biologinės gynybos programą (CBDP) ir Jungtinių Valstijų kariuomenės infekcinių ligų medicinos tyrimų institutu (The United States Army Medical Research Institute of Infectious Diseases (USAMRIID)). Iš bendravimo pirmuoju asmeniu 2022 m. pradžioje su kolega iš DTRA CB supratau, kad DTRA grėsmių mažinimo skyrius (daugiau informacijos apie DTRA ir jo istoriją žr. čia) istoriškai teikė finansavimą Vuhano virusologijos institutui ir tebeteikia jį šiuo metu.

Daugiau informacijos ir interviu apie mano darbą vaistų paskirties keitimo srityje prieš 2019 m. naujojo koronaviruso protrūkį, pavadintą "Licencijuotų vaistų paskirties keitimas kovai su Zikos virusu", rasite čia. Daugybę mano publikacijų ir patentų, susijusių su mRNA, DNR, katijoninių liposomų technologijos kūrimu, impulsinių elektrinių laukų naudojimo polinukleotidams pristatyti į odą ir kitus audinius plėtojimu ir kitais su polinukleotidų pristatymu susijusiais tyrimais, galite rasti čia.

Mano vadovavimo, bendradarbiavimo, pasiekimų, žinių, gebėjimų ir bendro produktyvumo istorija tiek vakcinų, tiek vaistų kūrimo srityse, ypač dirbant JAV vyriausybei pramonės, akademinės bendruomenės, Sveikatos apsaugos ministerijos ir Gynybos departamento sąveikos srityje, leido daktarui Callahanui susisiekti su manimi.

Grįžtant prie mažumos pranešimo...

Visiems, kurie domisi šia tema, primygtinai rekomenduoju atidžiai perskaityti Senato Sveikatos, švietimo, darbo ir pensijų komiteto mažumos priežiūros personalo laikinąją mažumos nuomonę, kuri, kaip minėta pirmiau, buvo archyvuota Malone instituto skyrelyje "Valdžios korupcija" ir kurią galima rasti čia.

Kaip pastebėjo kolega, rašantis Brownstone Institute:

Ataskaitoje pateikiami faktai, kurie leidžia manyti, kad laboratorijos nuotėkis įvyko 2019 m. rugsėjo mėn:

"Duomenų bazė, kurioje yra WIV surinktų virusų sekos, įskaitant nepaskelbtus su SARS susijusius koronavirusus, nuo 2019 m. rugsėjo mėn.".

"2019 m. lapkričio 12 d. ataskaitoje daroma prielaida, kad biologinės saugos problema WIV įvyko kažkada iki 2019 m. lapkričio mėn."

Virusas greičiausiai buvo visur JAV per visus žiemos mėnesius ir tiesiog palaipsniui prasiskverbė tarp gyventojų. dėl to vėlgi kyla įdomus klausimas dėl kovo ir balandžio mėn. kilusios mirčių bangos. Vis labiau linkstu manyti, kad šis mirčių perteklius buvo: 1) uždarymo panika, 2) intubacija ir 3) dėl politikos išvengiama infekcija / plitimas slaugos namuose.

Dr. Michaelas Callahanas aktyviai dalyvavo nustatant oficialią JAV viešąją politiką visais šiais trimis klausimais. Be to, jo artimas sąjungininkas daktaras Robertas (Bobas) Kadlakas aktyviai dalyvavo remiant tiek "oficialią" Senato mažumos ataskaitą, tiek pirmiau minėtą "Pro Publica" ir "Vanity Fair" analizę. Apskritai manau, kad daktaras Kadlakas taip pat yra žvalgybos bendruomenės narys, nors (kitaip nei daktaro Kallahano atveju) negaliu to patikrinti. Atrodo, kad taip yra beveik su visais Jungtinių Valstijų biologinės gynybos bendruomenės lyderiais. Taip pat kai kurie iš jų dabar dirba užsienyje įvairiose tarptautinėse biologinės gynybos iniciatyvose.

Tačiau įtraukti daktarą Kadlaką kaip ekspertą, vadovaujantį dokumentų ir terminų aiškinimui, yra tas pats, kas įtraukti daktarą Peterį Daszaką (EcoHealth Alliance prezidentą) į "Lancet" tyrimą ir laišką, skirtą laboratorijos nutekėjimo hipotezei sugriauti, arba įtraukti daktarą Anthony Fauci į to paties dalyko tyrimą. Primygtinai rekomenduoju mažumos ataskaitos autoriams dar kartą atidžiai apsvarstyti gilius interesų konfliktus, susijusius su daktaro Kadlako pasitelkimu savo tyrimuose.

Priešingu atveju tikėtina, kad jie parengs dar vieną ribotą kabutę, kurią vėliau, paaiškėjus naujai informacijai, reikės peržiūrėti.

Baigiamoji pastaba

Prašome pridėti savo pastabas dėl "Senato Sveikatos, švietimo, darbo ir pensijų komiteto mažumos priežiūros personalo laikinosios mažumos nuomonės" ir pridedamo "ProPublica" / "Vanity fair" straipsnio šio pakaitinio rašinio komentarų skiltyje.

Taip pat prašau, kad kiekvienas iš jūsų atidžiai apsvarstytų, kokie klausimai, JŪSŲ manymu, turėtų būti užduodami daktarui Anthony Fauci ir jo kolegoms, kai jie bus priversti duoti priesaiką duodamus parodymus per būsimus baudžiamąjį ir civilinį tyrimus.

Kartu mes sukūrėme nuostabiai mąstančią ir įžvalgią bendruomenę tarp mokamų šio paketo prenumeratorių. Kadangi turiu galimybių pasimokyti iš jūsų komentarų, būkite tikri, kad geriausius jūsų pastebėjimus ir patarimus perduosiu įvairioms teisinėms grupėms, su kuriomis bendrauju.