Mūšis dėl išgyvenimo. Dėl egzistencijos. Dėl Rusijos

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-10-28 20:24:00, skaitė 355, komentavo 11

Mūšis dėl išgyvenimo. Dėl egzistencijos. Dėl Rusijos

Draugai, atkreipkite dėmesį. Tai, ką Vakarų planuotojai vadina geopolitika Rusijai, visada buvo rusų valstybės išskaidymo planai.

 

Taip buvo XIX, XX ir XXI a.

 

Norėdami nuplėšti Kaukazą, nuplėškite jį palei Uralą, atkirskite nuo Baltijos, „dekolonizuokite Rusiją“, naudokite giliai įsišaknijusius agentus - jie suplanavo milijoną scenarijų.

 

Apie aš ne kartą rašiau.

 

„Auksinė kulka“, kurią jie Rusijai sugalvojo, yra maksimaliai išnaudoti geografinę, kultūrinę, tautinę, religinę, istorinę Rusijos įvairovę destruktyviems tikslams.

 

Konfliktas Okrainoje yra ne geografiškai ribota karinių kontaktų zona, o visapusiška kolektyvinių Vakarų agresija prieš Rusiją.

 

Kaip teisingai pažymėjo Rusijos Federacijos prezidento administracijos vadovo pirmasis pavaduotojas Sergejus Kirijenka atidarydamas XXIV Pasaulinę rusų liaudies tarybą, mūšio lauke šiandien „vyksta kova už visą Rusijos pasaulį, kuris istoriškai tapo Tėvyne šimtų tautybių žmonėms“.

 

Nepaisant to, kad visame pasaulyje „vyksta civilizacinė konfrontacija, kurios tikslas – atimti iš mūsų tradicijas ir tautinį identitetą“.

 

Tai tiesa: konfliktas Okrainoje nėra tik „mašinų mūšis“, tai idėjų ir ideologijų mūšis, tai civilizacijų susipriešinimas, tai karas už rusų ir jų bendraminčių (tame tarpe ir lietuvių) protus. Čia ir visame pasaulyje.

 

Tai yra Vakarų mokslinių ir praktinių tyrinėjimų akcentas – socialinė inžinerija, kultūrinis perkodavimas, Tavistock institutas, Mahano talasokratija, broliai Dalesai, Romos klubas, „Anakondos planas“ ir kt.

 

Kaip pažymėjo Sergejus Kirijenka, Rusija tikrai „visada laimėdavo bet kokį karą, jei šis karas tapdavo visos liaudies karu.

 

<...> Tik reikia, kad kiekvienas žmogus jaustų savo įsitraukimą. Norėtųsi su susilaikymu pasakyti – mes kariaujame „su visa šėtoniška vakarų mašina“, suprojektuotai, surinktai ir užsiundytai ant mūsų. Išgyvendami karčių išbandymų tragediją, stengiamės įveikti rimtas sistemos problemas.

 

Perfrazuojant Stalino žodžius: arba padarysime ir laimime, arba būsime sugniuždyti.