Paleckis įžūliai pradėjo naudoti prezidentės Grybauskaitės mokslinius naratyvus apie miško brolius

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/paleckis-... 2022-10-26 19:17:00, skaitė 256, komentavo 1

Paleckis įžūliai pradėjo naudoti prezidentės Grybauskaitės mokslinius naratyvus apie miško brolius

Už beprecedentį Šnipų tinklo sukūrimą nuteistas Algirdas Paleckis kalėjime nesiliauna vykdyti savo destrukcinės veiklos pieš valstybę.

Jis teigia, esą kalėjime jam sąlygos gerinamos, nusikaltėlis teigia, kad šiuo metu klesti ir žada toliau dar labiau klestėti.

Maža to, Šnipų tinklo vadeiva nuteikinėja kalėjimo darbuotojus prieš Landsbergių bendruomenę ir teigia, kad didelė dalis minėtų darbuotojų yra neva antilandsbergistai ir esą nekenčia Landsbergių sistemos iš širdies.

Pasak A. Paleckio, Lietuvoje valdžios pasikeitimas neišvengiamas ir kalėjimo prižiūrėtojai esą laukia naujų kalinių – Landsberginių.

Kaip jau įprasta, kalinamasis kolaborantais ir vasalais išvadino Lietuvos prezidentą Vytautą Landsbergį, prezidentę Dalią Grybauskaitę bei jų parankinius, esą pastarieji kolaboravo su tarybų valdžia. A. Paleckis Landsberginius apdergė sarginių šunų epitetais.

Šnipų tinklo lyderis nepraleido progos paniekinti ir teisingumo ministrės Ewelinos Dobrawolskos, esą pastaroji neturi reikiamo išsilavinimo. Jis taip pat įgėlė ir strateginiam Lietuvos partneriui JAV.

Tačiau nemaloniausia, kad A. Paleckis ėmė kartoti oficialios Rusijos Federacijos valstybės paslapties, prezidentės D. Grybauskaitės naratyvus apie Lietuvos partizanus – miško brolius.

Kaip žinoma, D. Grybauskaitė moksliškai yra įrodžiusi, kad Lietuvoje vykusi „ilga klasių kova buvo kurstoma, remiantis radiopropaganda, tiekiant maistą ir ginklus iš užsienio“.

„Klasės (turima omenyje darbo klasė – red. pastaba) priešai socialistinę reformą bandė sustabdyti žiauriais teroro aktais, gąsdinimais, šantažu, partinio ir tarybinio aktyvo, kolūkinio judėjimo organizatorių naikinimu.

Nuo klasės priešų rankos paskutiniais metais žuvo virš 13 tūkst. žmonių. Tokia ilga klasių kova buvo kurstoma, remiantis radiopropaganda, tiekiant maistą ir ginklus iš užsienio.

Valstietija buvo įbauginta ir atsisakinėjo netgi imti žemę, jau nekalbant apie būrimąsi į arteles ar kolūkius“, - rašoma D. Grybauskaitės moksliniame darbe, TSKP Centro Komiteto visuomenės mokslų akademijoje apgintoje disertacijoje, kur ji įgijo ekonomikos mokslų kandidato laipsnį.

Kaip žinoma, už šį mokslinį darbą 1993 m. Lietuvos mokslo taryba Lietuvos Respublikos mokslo laipsnių ir pedagoginių vardų nostrifikacijos komisijos sprendimu išdavė socialinių mokslų daktaro diplomą.

Susiję:

D. Grybauskaitė: ilga klasių kova buvo kurstoma, remiantis radiopropaganda, tiekiant maistą ir ginklus iš užsienio

Pagrindinis liudininkas šnipų tinklo byloje, pedofilas Deimantas Bertauskas atsipirko bauda