Prancūzijoje netyla ginčai dėl Makrono sutuoktinės lyties

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-10-23 22:28:00, skaitė 750, komentavo 6

Prancūzijoje netyla ginčai dėl Makrono sutuoktinės lyties

Prancūzai tiki, kad prezidento Emmanuelio Macrono žmona anksčiau buvo vyras. Pernai, prieš pat Naujuosius Prancūzijos socialiniuose tinkluose pasklido gandai, kad dabartinio prezidento žmona Brigitte Macron, už jį vyresnė 24, o galimai ir daugiau metų, yra transseksualė, t. y. gimė vyru ir jai buvo atlikta lyties keitimo operacija. Netgi buvo pasiūlytas tikrasis jos vardas - Jeanas-Michelis Tronje. Pati pirmoji ponia kategoriškai atmetė tokias spekuliacijas ir net teisėsi su tais, kurie skleidė tokius gandus. Apie tai rašė Prancūzijos BFM TV ir kiti šaltiniai.

Buvo teigiam, kad tai, kas vyksta Prancūzijos socialinių tinklų segmente, panašu į suplanuotą veiksmą, kad pakenkti Rotšildų statytiniui Makronui, siekiančiam antrą kartą tapti Prancūzijos prezidentu.

Nėra dūmų be ugnies

Prancūzai vis dar tiki, kad prezidento E. Macrono žmona anksčiau buvo vyras. Apie tai pasakoja Aleksandras Artamonovas, kelis dešimtmečius gyvenęs Prancūzijoje, savo video „Eliziejaus rūmai ir transseksualas po lova.“

https://youtu.be/eH45UTGoQzw

Video pasakojama:

Kiek nepriklausoma figūra yra Emmanuelis Macronas, kodėl jis vadinamas Rotšildų marionete ir kokį vaidmenį atlieka Brigitte Macron, kurios neaiški praeitis ir didžiulis amžiaus skirtumas su vyru ir toliau jaudina prancūzus. Nesvarbu, ar ji buvo ištekėjusi ir turėjo tris vaikus, ar gimė vyru pakeitusi lytį, visa tai kelia skandalingą susidomėjimą ir neatsakytus klausimus. Antroje laidos dalyje - išskirtinis interviu su Prancūzijos politiku, Nacionalinės respublikonų sąjungos pirmininku ir buvusiu kandidatu į prezidentus François Asselino. 

Apie Makroną

Makronas gimė 1977 gruodžio 11 dieną. Jo tėvas Žanas-Mišelis Makronas neurologijos profesorius Pikardijos universitete, motina Fransuaza Makron-Noges, medicinos mokslų daktarė. Manuelis mokėsi Parižiaus-Nanter universitete (filosofijos magistras), Paryžiaus politikos mokslų institute ir Nacionalinėje administracijos mokykloje (ENA), po ko tapo generaliniu finansų inspektoriumi 2004 iki 2008 metais. Vietoj 10 metų, būtinų ENA absolventams, ištarnavo tik penkis metus. Todėl jam teko 2016 metais išmokėti valstybei - €54 000. Keturis metus dirbo Rotšildų banke „Rothschild & Cie Banque“, kur tapo valdytoju. Nuo 2007 metų užėmė pareigas pavaduotojo pranešėjo Prancūzijos augimo Komisijai, kuriai vadovavo bankininkas Žakas Attali. Makronas buvo Socialistų partijos narys 2006-2009 metais.

2012 -2014 metais dirbo generalinio sekretoriaus pavaduotoju Olando aparate. 2014 rugpjūčio 26 dieną buvo paskirtas Ekonomikos ministru Olando vyriausybėje. Žmona Brižit Trone trijų vaikų iš ankstesnės santuokos mama, už jį vyresnė 24 metais.

blog%2B-Trogneux%2BB%2Bet%2BMacron%2BE-gros%2Bplan%2BElysee-juin2015.JPG

Makronas 2016 metų balandžio 6 dieną sukūrė progresyvų judėjimą „En marche“ (Pirmyn), kurį jis paskelbė „nei dešiniu, nei kairiu“. 2016 gruodžio mėnesį jis paskelbė, kad dalyvaus prezidento rinkimuose.

Vasario 5 dieną mitinge Lione Makronas pasakė, kad pagrindiniai Prancūzijos idealai yra „laisvė, lygybė, brolybė“ (masonų šūkis), o Marin Le Pen išduoda šiuos idealus. „Ji išduoda laisvę, susiaurindama mūsų horizontus, ji išduoda lygybę, pareikšdama, kas kažkas „lygesnis“ už kitus, ir ji išduoda brolybę, nes neapkenčia kitų, kurie nepanašūs į ją“.

Makronas šaipėsi iš Le Pen lozungo „tautos vardan“: „Kai kurie šiandien pretenduoja į kalbėjimą už tautą, bet jie tiesiog pilvakalbiai. Jie nekalba tautos vardu... jie kalba patys už save...“

France 2 televizijai 2016 metais Makronas yra aiškinęs, kad jis ne liberalas!? Visiems šis į Prancūzijos ekonomikos ministro postą paskirtas jaunas žmogus buvo mįslė, kuris prieš ateidamas į šį postą tebuvo išbuvęs politikoje vos pusmetį (tikras Lansbergio anūkas!)

„Aš dirbau pas Rotšildus tiktai 4 metus“, - pasakė Makronas France 2 žiūrovams.

„Galima būti kairiuoju ir sėkmingu. Aš neskaitau savęs turtingu. Aš pasirinkau: gauti 10 kartų mažiau ir dirbti šaliai“, aiškino jis žiūrovams.

Makronas atviras Islamizmo promauteris Prancūzijoje. Jis politkorektiškai kalba, kad yra „globalistas“, „multikultūralizmo šalininkas“. Jis neskaito islamizmą nacionaliniu pavojumi, nes prancūzų nacija, arba, kaip jis sakė, prancūzų kultūra, neegzistuoja. Makronas neigė, kad Prancūzija turi savo kultūrą, savo istoriją, savo literatūrą ir meną.

2017 metų vasario 22 dieną, lankydamas prancūzų emigrantus Londone, Makronas pasakė: „Prancūzų kultūra neegzistuoja, yra Prancūzijos kultūra ir ji įvairi“. Tą pačią dieną Londone jis pakartojo: „prancūzų menas?“ Aš jo niekada nebuvau sutikęs!“