Dvi bukos ir arogantiškos premjerės: Liz Truss išeina, o Ingrida Šimonytė lieka

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-10-22 13:57:00, skaitė 475, komentavo 11

Dvi bukos ir arogantiškos premjerės: Liz Truss išeina, o Ingrida Šimonytė lieka

Išeinanti Britanijos premjerė Lizz Truss ir Lietuvos premjerė Ingrida Šimonytė, vis dar mūsų nelaimei liekanti pareigose, turi daug bendrų bruožų. Labiausiai jas jungia arogancija ir bukumas. Tai specifinės selekcijos vaisiai: atrinktos tokios žmogos, kurios labiausiai tenkina pinigų šeimininkų poreikius. 

Lizz Truss sublizgėjo "mokėjimu" tvarkytis su mokesčiais, bei geografijos ir istorijos "žiniomis." 

Ingrida Šimonytė šauniai griovė Lietuvos ekonomiką ir skurdino piliečius. Ne kartą ji mums demonstravo savo "erudiciją" Seime, greičiau, jokios erudicijos nebuvimą, kai dėl nepatogių klausimų ji opozicijai rodė įžeisto nesubrendusio paauglio pozą. 

Tokio kvailo premjero, prisipažinkim, neturėjom Lietuvos istorijoje. Matyt, Lukos Pačiolio kreditas-debitas nepataisomai sužalojo buhalteriškas jos smegenis.

JK turės naują ministrą pirmininką jau ateinantį pirmadienį, o Lietuva toliau kankinsis su Šimonyte ir jos bukolaurų kabinetu dar kelis metus, jei tik piliečiams pakaks kantrybės kęsti durnius ir korupcionierius valdžioje. Tokiu atveju, manau, Lietuva galutinai bus praskolinta, jaunimas išvarytas į užsienį, pramonė subankrotinta, o pensininkai ims mirti iš bado.

https://www.breitbart.com/europe/2022/10/20/uk-could-have-new-prime-minister-as-soon-as-monday/