Medžioklė vyksta: Hunter Biden nešiojamojo kompiuterio ataskaita su sekso ir narkotikų "nusikaltimų" įrodymais

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.the-sun.com/news/6... 2022-10-21 09:10:00, skaitė 372, komentavo 0

Medžioklė vyksta: Hunter Biden nešiojamojo kompiuterio ataskaita su sekso ir narkotikų

Kongreso nariai gavo stulbinančią ataskaitą apie šimtus įtariamų nusikaltimų, rastų Hunterio Bideno "nešiojamajame kompiuteryje iš pragaro", skelbia "The Sun"

Nešiojamąjį kompiuterį tyrusi buvusio prezidento Donaldo Trumpo darbuotojo vadovaujama grupė "Marco Polo" šiandien išsiuntė savo išvadas visiems 535 Atstovų Rūmų ir Senato nariams.

https://www.youtube.com/watch?v=VX0wEBAxY1o

Apygardų prokurorams ir JAV prokurorams, kurių jurisdikcijose buvo įvykdyti įtariami prezidento Joe Bideno sūnaus nusikaltimai, taip pat buvo išsiųstos kopijos. Grupės įkūrėjas Garetas Ziegleris (Garrett Ziegler) tikina, kad iš viso nešiojamajame kompiuteryje aptiko 459 dokumentuotus valstijų ir federalinių įstatymų pažeidimus. Tarp jų yra 140 įtariamų su verslu susijusių nusikaltimų, 191 su seksu susijęs nusikaltimas ir 128 su narkotikais susiję nusikaltimai. Marco Polo ataskaita paskelbta po 13 mėnesių trukusio tyrimo ir prieš lapkričio 8 d. vyksiančius lemiamus kadencijos vidurio rinkimus, kurie gali pakeisti jėgų pusiausvyrą Vašingtone.

Jei respublikonai perims Atstovų Rūmus, tikimasi, kad jie pradės tyrimą dėl Hunterio nešiojamojo kompiuterio. Tai gali reikšti, kad Bidenų šeimos nariai bus iškviesti į Kongresą duoti parodymų po priesaika tiesioginiame televizijos eteryje. 26 metų Ziegleris, kuris D. Trumpo administracijos laikais dirbo Baltųjų rūmų Prekybos ir gamybos politikos biure, sakė laikraščiui "The Sun": "Mūsų svarbiausias tikslas - užtikrinti, kad respublikonai nešvaistytų laiko veltui.

"Ši ataskaita - tai paprastas, bet labai išsamus planas, nurodantis, kas, kokiais terminais ir dėl kokių nusikaltimų turi būti šaukiamas į teismą."

DVIGUBI STANDARTAI

"Šiuo metu žmonės vis dar nežino, kas yra nešiojamajame kompiuteryje, kalbant apie nusikaltimus, o būtent tai rūpi mano ne pelno siekiančiai organizacijai."

"Ši ataskaita pagaliau atsako į šį klausimą, todėl respublikonai negali grįžti atgal ir sakyti, kad jiems vis dar reikia išnagrinėti, kas yra nešiojamajame kompiuteryje.

"Viskas, ko mes siekiame, yra vienodas įstatymo taikymas.

"Iki šiol ši saga buvo vienas didžiausių dvigubų standartų pavyzdžių Amerikos teisės istorijoje.

"Žmonės dešimtmečius sėdėjo kalėjime, remdamiesi paties Džo politika, už tai, kad darė būtent tai, ką darė Hanteris.

"Tuo tarpu Hanteris gyvena paplūdimio valdose Malibu".

Skandalingasis Hanterio nešiojamojo kompiuterio turinys buvo atskleistas po to, kai 2019 m. balandžio mėn. jis jį paliko kompiuterių remonto dirbtuvėse Vilmingtone, Delavero valstijoje. 2020 m. prezidento rinkimų kampanijos metu laikraštis "New York Post", gavęs turinį iš D. Trumpo advokato Rudy Giuliani, pradėjo apie tai rašyti.

ISTORIJA CENZŪRUOTA

Po to "Twitter" ir "Facebook" prieštaringai cenzūravo šią istoriją, apribodami galimybę ja dalytis, o "Twitter" net dviem savaitėms užblokavo "Post" paskyrą. Buvęs "Twitter" generalinis direktorius Jackas Dorsey vėliau pripažino, kad šis žingsnis buvo "visiška klaida", o "Facebook" vadovas Markas Zuckerbergas neseniai Joe Rogano podkaste sakė, kad sprendimas buvo priimtas remiantis FTB įspėjimais apie Rusijos dezinformaciją.

Laiške, kurį per rinkimus pasirašė daugiau kaip 50 buvusių aukštų žvalgybos pareigūnų, teigiama, kad informacija iš nešiojamojo kompiuterio turėjo "visus klasikinius Rusijos informacinės operacijos požymius". Tačiau nuo to laiko turinį patvirtino daug kitų naujienų organizacijų, įskaitant "New York Times" ir "Washington Post".

Turbūt skaudžiausia, kad "Marco Polo" ataskaitoje, regis, yra įrodymų, kaip 52 metų Hunteris, 79 metų prezidentas Joe Bidenas ir 73 metų jo brolis Jimmy tariamai pasipelnė 6,8 mln. dolerių, siūlydami tapti JAV priedanga Kinijos iniciatyvai "Juosta ir kelias". Ši strategija, anksčiau vadinta "Viena juosta, vienas kelias", plačiai vertinama kaip Kinijos lyderio Xi Jinpingo siekis dominuoti pasaulyje.

NETEISĖTAS LOBIZMAS

Ataskaitoje teigiama, kad Hunteris, remdamasis Užsienio agentų registracijos įstatymu, neteisėtai lobizavo už asmenis iš Kinijos, Ukrainos, Kazachstano, Rumunijos, Meksikos ir Serbijos. Byloje taip pat teigiama, kad Hunteris plovė pinigus, kai gavo 1 mln. dolerių už tai, kad neteisėtai atstovavo žmogui, kurį jis apibūdino kaip "Kinijos šnipų vadovą f*****g", siųsdamas pinigus fiktyviai bendrovei ir savo dėdei Jimmy.

Prezidentas J. Bidenas tvirtino, kad nieko nežinojo apie sūnaus verslo reikalus. Tačiau GOP senatorius Čakas Grassley pirmadienį pareiškė, kad nauji informatorių dokumentai atskleidžia, jog prezidentas "žinojo apie Hanterio Baideno verslo susitarimus ir galėjo būti susijęs su kai kuriais iš jų".

Raštu kreipdamasis į generalinį prokurorą Merricką Garlandą, FTB direktorių Christopherį Wray'ų ir JAV prokurorą Delavero valstijoje Davidą Weissą, Grassley išsamiai išdėstė naujus teiginius, kad FTB turi "reikšmingų, poveikių ir didelės apimties įrodymų, susijusių su Hanterio Bideno ir Džeimso Bideno galimu nusikalstamu elgesiu".

IŠTVIRKĘS GYVENIMO BŪDAS

"Marco Polo" dosjė ne tik įtariamas neteisėtas Hunterio lobizmas užsienio vyriausybėse, bet ir vaizdžiai aprašomas jo ištvirkęs gyvenimo būdas, polinkis į sunkiuosius narkotikus, merginas pagal iškvietimą ir pornografiją. Joje užfiksuoti itin toksiški Hanterio santykiai su jo svaine, tapusia meiluže Hallie, su kuria Hanteris užmezgė santykius po to, kai 2015 m. gegužės mėn. nuo smegenų vėžio mirė jo brolis Beau.

Ataskaitoje taip pat išsamiai aprašomi įrodymai, susiję su ginklo pirkimu, dėl kurio, kaip pranešama, tyrėjai mano turintys pakankamai įrodymų, kad galėtų jį apkaltinti. Nuo 2018 m. dėl galimų mokestinių nusikaltimų Hanteriui buvo atliekamas federalinis tyrimas, o vėliau tyrimas buvo išplėstas, įtraukiant galimus užsienio lobizmo ir pinigų plovimo taisyklių pažeidimus.

Anksčiau šį mėnesį laikraštis "Washington Post" pranešė, kad FTB ir IRS tyrėjai mano turintys pakankamai įrodymų apkaltinti jį mokestiniais nusikaltimais ir melagingu pareiškimu, susijusiu su ginklo pirkimu. Įtariama, kad Hanteris melavo ATF formoje, kai 2018 m. spalio mėn. pirko 38 kalibro revolverį Vilmingtone, Delavero valstijoje, teigdamas, kad nevartoja nelegalių narkotikų.

KOKAINO RŪKYMAS (ANGL. SMOKING CRACK)

Nešiojamajame kompiuteryje rastos nuotraukos rodo, kad kelias savaites prieš įsigydamas ginklą Hunteris vartojo kreką. Ar Hunteriui bus pateikti kaltinimai, dabar sprendžia JAV prokuroras Delavere, kurį paskyrė buvęs prezidentas Donaldas Trumpas.

Nuo liepos mėnesio laikraštis "The Sun" atskleidė daugybę nešiojamajame kompiuteryje rastų prezidento sūnaus ištvirkėliško elgesio atvejų. Tarp jų buvo šokiruojančių vaizdo įrašų, kuriuose Hanteris rūko kreką duše su dviem prostitutėmis ir būdamas plūduriavimo talpoje detoksikacijos metu, už kurią sumokėta gavus 75 tūkst. dolerių iš tėvo.

The Sun taip pat atskleidė, kad Hanteris savo pamotę pirmąją ponią Džill Biden vadino "savanaude kvaila turinčia teisę k***", gavo širdį veriančią žinutę iš savo kūdikio mamos, kuri maldavo jį susitikti su jų dukra, likus mėnesiui iki to, kai jis piktai liepė ją išbraukti iš savo įmonės atlyginimų sąrašo, ir liepsningai susipyko su savo svaine, tapusia meiluže Halle, dėl krekingo akmens, rasto paslėpto už jo mirusio brolio Bo nuotraukos.

MAFIJOS RYŠIAI

Laikraštis "The Sun" taip pat pranešė, kad Hunteris pasinaudojo savo ryšiais su garsaus gangsterio Whitey Bulgerio šeima, grasindamas narkotikų prekeiviui dėl 1 200 dolerių užsakymo, kurį šis padarė būdamas detoksikacijos centre, ir siūlė supažindinti savo tėvą su tariama sukčiautoja, kuri, jo manymu, buvo Indonezijos princesė.

Hanteris taip pat maldavo pagarsėjusio išmaldos prašytojo, tapusio vienu labiausiai ieškomų Merilando nusikaltėlių, atsiųsti jam krekingo į legendinį "Chateau Marmont" viešbutį Los Andžele ir keistai žavėjosi mongolų imperatoriumi Čingischanu.

Ekspertai laikraščiui "The Sun" sakė, kad nešiojamajame kompiuteryje rasta kompromituojanti medžiaga galėjo būti panaudota šantažo tikslais. Kibernetinio saugumo ekspertas Campbellas Murray, buvęs "BlackBerry" pasaulinio kibernetinio saugumo vadovas, sakė: "Jei ši medžiaga patektų į bet kurios nacionalinės valstybės veikėjo, užsienio žvalgybos tarnybos ar bet kokio kito asmens, norinčio daryti poveikį politinei partijai ar judėjimui, rankas, tai būtų didžiulė korta, kuria jie galėtų žaisti."