Ar CDC (Crime and Death Corporation) pagaliau nuėjo per toli?

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://markmcdonaldmd.substac... 2022-10-21 09:15:00, skaitė 311, komentavo 4

Ar CDC (Crime and Death Corporation) pagaliau nuėjo per toli?

Spalio 19 d. CDC patariamasis komitetas vienbalsiai nubalsavo žengti pirmąjį žingsnį, kad į rekomenduojamą amerikiečių vaikų skiepijimo grafiką būtų įtrauktos "Pfizer" ir "Moderna" eksperimentinės mRNA medicininės terapijos priemonės. Tai keista ir beprotiška.

Kaip paaiškinau savo paskutinėje skiltyje "Pandemija trumpai", aiškus motyvas 2020 m. pradėti beprecedentį, suderintą puolimą prieš gydytojus, kurie pasisakė už ankstyvą Kinijos Vuchano virusu užsikrėtusiųjų gydymą, buvo siekis apginti skubaus naudojimo leidimo (angl. Emergency Use Authorization, EUA) apsaugą, skirtą vakcinos kūrimui ir platinimui, o to padaryti neįmanoma, kai yra esamas medicininis gydymas. Dabar, kai "nepaprastoji padėtis" artėja prie pabaigos, kaip praėjusį mėnesį pripažino net prezidentas J. Bidenas, "vakcinos" platinimas taip pat neišvengiamai baigsis. Pagal galiojančius federalinius įstatymus jis negali būti tęsiamas.

Tačiau ji gali tęstis su viena sąlyga: CDC įtraukia šią "vakciną" į vaikų skiepijimo tvarkaraštį. Tokiu būdu bus galima toliau gaminti ir pardavinėti mRNA medicininius vaistus. Dar svarbiau yra tai, kad tokiu atveju gamintojų atsakomybės apsauga gali būti išplėsta už ESA ribų, nes dabar šie skiepai yra įtraukti į privalomų skiepų sąrašą, kad vaikai galėtų lankyti mokyklą. Tai reiškia, kad niekas negali paduoti į teismą "Pfizer" ar "Moderna" dėl sužalojimo ar mirties, net jei vaikai yra priversti skiepytis, kad galėtų eiti į mokyklą.

Medicininiu požiūriu tai keista. Joks sveiko proto žmogus dabar neginčija įrodymų, kad šie produktai buvo visiškai nesėkmingi. Jie neapsaugo nuo infekcijos ar perdavimo. Jie nesuteikia imuniteto - pagrindinės tikros vakcinos savybės. Dar blogiau, jos sukelia sužalojimus ir mirtį. Dr. Marty Makary iš Johnso Hopkinso universiteto 2021 m. nurodė, kad nė vienas sveikas amerikiečių vaikas nemirė nuo (ne nuo) Wuhan viruso. Taigi peršasi nenuginčijama išvada, kad šie produktai pakenkė ir pražudė daugiau vaikų, nei išgelbėjo. Negalima išgelbėti vaiko nuo infekcijos, kuri negali jo nužudyti.

Daugelis Europos valstybių tai jau pripažino ir ėmėsi atitinkamų veiksmų. Šešios iš jų apribojo arba uždraudė naudoti "Moderna" produktus jaunesniems nei 30 metų asmenims: Švedija, Norvegija, Prancūzija, Suomija, Islandija ir Vokietija. Danija apribojo jų vartojimą jaunesniems nei 18 metų asmenims. Tačiau nuo birželio mėnesio JAV jau šešių mėnesių kūdikiams gali būti švirkščiami vaistai. Dabar CDC patariamasis komitetas rekomenduoja neriboti amžiaus, nuo kurio galima reikalauti injekcijų, net ir kūdikiams gimdoje, nors yra įrodymų, kad nėštumo metu švirkščiamos moterys dažniau persileidžia nei tos, kurios šių injekcijų vengia.

Ar šis mediciniškai neatsakingas ir nepateisinamas CDC veiksmas atsilieps priešingai? Amerikiečių tėvai nenori, kad jų vaikams būtų švirkščiama. Tik 3,5 % jaunesnių nei penkerių metų amžiaus amerikiečių vaikų yra gavę Pfizer arba Moderna preparato dozę, nors jau beveik šešis mėnesius jie yra prieinami šiai amžiaus grupei. Jaunesnių nei 11 metų vaikų yra vos trečdalis - dauguma amerikiečių vaikų vengia injekcijų, o jų tėvai neketina kada nors jų prašyti. Beveik kiekvienas vaikas jau buvo užsikrėtęs, pasveiko su minimaliais simptomais arba be jų ir dabar turi imunitetą visam gyvenimui ne tik originaliai Vuchano viruso atmainai, bet ir visoms vėlesnėms. "Vakcina" nesuteikia jokio imuniteto - juk tai tik medicininė terapinė priemonė, ir dar prasta. Dauguma amerikiečių nėra kvaili. Jie asmeniškai pažįsta žmonių, kurie gavo kelias injekcijas ir vis tiek susirgo. Kokia prasmė gauti injekciją, kuri nesuteikia imuniteto? Jei CDC žengs paskutinį žingsnį ir įpareigos šias injekcijas lankyti mokyklą, pamatysime tokį spartų ir didžiulį pabėgimą iš valstybinių mokyklų sistemos, kad ji paprasčiausiai žlugs.

Galbūt turėtume švęsti. Valstybinė mokyklų sistema yra tokia pat nesėkmė ir žala vaikams, kaip ir nepateisinamas "skiepų" programos farsas. Visiems amerikiečiams būtų naudinga, jei jos abi žlugtų. Tada galėtume grįžti prie tikros medicinos ir tikro švietimo, kurių per ilgai netekome.

Prašome ir toliau elgtis įžūliai ir neatsakingai, CDC, jei įmanoma, pačiu įspūdingiausiu būdu. Jūs atgaivinsite savimi patenkintą, mieguistą viduriuką, kuris pastaruosius trejus metus žiovavo ir gūžčiojo pečiais. Po šio smūgio į akis savo užaštrinta lazda lokys iš tiesų gali pabusti ir jus mirtinai sukapoti. Mano nuomone, nusipelnėte blogiau.

Markas McDonaldas, medicinos mokslų daktaras
Knygų "Jungtinės baimės valstijos: kaip Amerika tapo masinės psichozės auka" ir "Laisvė nuo baimės: 12 žingsnių vadovas asmeniniam ir nacionaliniam sveikimui" autorius