Nužudyti ir sudeginti Arkadiją Vinokurą Kalėdoms ir dingti per 60 sekundžių

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.lrt.lt/naujienos/n... 2022-10-20 04:23:00, skaitė 350, komentavo 3

Nužudyti ir sudeginti Arkadiją Vinokurą Kalėdoms ir dingti per 60 sekundžių

Šliundrų LRT toliau spausdina žydų žudiko Vinokur nuodus.

Ryškiausias antifeminizmo šalininkas yra aktoriaus parodija Artūras Orlauskas, bukuose anekdotuose ir pasisakymuose žeminantis moterį. (Aktualiausias anekdotas, beje, tas, Ramūno Karbauskio paskelbtas, esą A. Orlauskas išpažįsta Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) vertybes. Kame anekdotas? LVŽS ir A. Orlausko „vertybės“).

Pavyzdžiui, Kalėjimų departamento vadovybė nestoja piestu matydama, kad kalėjime už antivalstybinę veiklą sėdintis veikėjas toliau sau atvirai iš kameros skleidžia antivalstybinę propagandą. Ir niekas nesirenka su protesto plakatais prie Generalinės prokuratūros, pro pirštus žiūrinčios į visokius ant demokratijos kūno parazituojančius juraičius, vis bandančius grąžinti į Lietuvą banditų Putino ir Lukašenkos saulę.

Aš taip pat, tiesą sakant, tikrai myliu Lietuvą, net ir tokią, ir visokią, bet svarbiausia – demokratinę.

Neįtikėtina, kiek gali nuveikti viso labo keletas žydų. Jie gali dominuoti tris(nepilnus) milijonus gojų. Ir gyvuliams tenka žiūrėti į šitą vampyro išvaizdos padarą ir skaityti jo išminti valstybinėje žiniasklaidoje. Lietuvą valdo režimas, kuris naikina Lietuvą jos pačių piliečių lėšomis. Jiems neįmanoma pralaimėti.