Režimas apklausose nenori matyti kandidato į prezidentus Lino Jurgučio

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/rezi... 2022-10-19 17:32:00, skaitė 395, komentavo 17

Režimas apklausose nenori matyti kandidato į prezidentus Lino Jurgučio

Lietuvą valdantis režimas, užsakantis apklausas, „nemato“ jau daugiau nei mėnesį skelbiančio, kad kandidatuos į LR prezidento postą Lino Jugučio. Sistema savo pimpačkiukams jau programuoja į galvas tą, už kurį reiks padėti kryžiuką.

Jeigu šiandien vyktų prezidento rinkimai, juos laimėtų „Gerovės valstybės“ kūrėjas, dabartinis valstybės lyderis Gitanas Nausėda, o antras būtų Advokatų tarybos pirmininkas Ignas Vėgėlė.

„Jeigu prezidento rinkimai vyktų artimiausią sekmadienį, juos laimėtų dabartinis šalies vadovas Gitanas Nausėda“, – skelbiama nepriklausomo Žmonių partijos analitinėje analizėje „Naujausi prezidentiniai reitingai: dingus vienai pavardei, išryškėjo stebinantis vaizdas“.

Pranešama, kad po G. Nausėda „besirikiuojantys galimi kandidatai verčia suklusti, nes kylantis visuomenės nepasitikėjimas valdžia gali sukelti netikėtumų“.

Tarp galimų kandidatų vadovauti valstybei taip pat minima premjerė Ingrida Šimonytė, šiuo metu už beveik 20 tūkst., eurų į mėnesį Europos Parlamente besidarbuojanti darbo žmonių gynėja, socialdemokratė Vilija Blinkevičiūtė bei Krašto apsaugos ministras Arvydas Anušauskas.

ekspertai.eu ir BV inf.