Žvilgsnis į Vilnių nuo Neries krantinės. Toks meras - sostinės tragedija

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-10-16 01:03:00, skaitė 268, komentavo 2

Žvilgsnis į Vilnių nuo Neries krantinės. Toks meras - sostinės tragedija

Kažką kuičia, kažką kasa, bet aplink tik chaosas. Toks mano gimtasis miestas Vilnius, kuriame gyvenu štai jau 71 metus. Apima siaubinga neviltis.

„Štai ką šitas išsišiepęs galvijas padarė su sostine“, - sako bendrakeleivė. Pritariu, taip suniokoti sostinę žmogus negali, tik galvijas, kuris nemyli šio miesto, kuris čia atsigrūdo, kad vogti ir naikinti, kuriam Vilnius - tik vieta, kurioje galima nebaudžiamai plėšikauti.

Neries krantinę pradėta kurti kokiais 1972-1974 metais. Studijavau ir ½ etato dirbau Mokslų Akademijos institute prie Neries. Tų MA institutų tuometinėje K.Požėlos gatvėje buvo gal penki. Tuomet ir buvo kalami poliai, klojami betoniniai blokai. Iki šiol nedaug kas naujo ir te padaryta. Žinoma, už bet kurį pirstelėjimą nugvelbti vilniečių milijonai.

 „Žaliąjį tiltą“ meras-vandalas suniokojo – vietoj skulptūrų pastatė surūdijusio kampuočio dėžes. Toliau riogso rūdžių suėstas „meno šedevras“ - kanalizacijos vamzdis.

Anapus - ukrainietiško užpakalio lyžtelėjimas: „Slava Ukraine....“. Dar toliau – baigiamas griauti Gedimino kalnas, o priešais – sunaikintas sporto kompleksas: stadionas, aikštynai, atviras ir uždaras baseinai, ledo aikštelė... Viskas sunaikinta, bet naujai nieko nesukurtą. Tai šito išsišiepusio mero ir jo narkomanų partijos darbo vaisiai. Griovėjas, nemokantis ničnieko sukurti. Toks soliteris, dešimtmetį parazitavęs Vilniaus miestą ir jį naikinęs.

Šitą mero-išsišiepėlio kovos su Vilniumi bakchanaliją karūnuoja apleisti ir nuniokoti Sporto rūmai, virstantys griuvena!

Na ir ką gali paaiškinti į Sostinę atvykusiam svečiui?

Daug šito nenaudėlio pridirba ir tolėliau Neries. Vien ko vertas jo pliažas centrinėje miesto aikštėje, o prieš tai milžiniškos pastangos, kad tik neatsirastų Vytis – lietuvių tautos simbolis.

Ne kartą rašiau apie kitus šito mero-sostinės parazito akibrokštus: freską ant sugriausto negyvenamo namo, Sapiegų parko niokojimą, atvirą pinigų vogimą perrenginėjant šiame parke stovintį Vilniaus simbolį – geležinį vilką

Ateinančių metų kovo 5 d. vyks Vilniaus mero rinkimai. Eidami balsuoti prisiminkime, kaip nuniokojo mūsų sostinę išsišiepęs vaikinas, narkomanų partijos vicepirmininkas. Ką padarė su sostine šitas parazitas.

Aš manau, kad Vilniau hemorojų ir jo bendrapartiečius reikia išoperuoti visiems laikams.

Už šimto kilometrų Kaunas – laikinoji sostinė, kurios meras sugebėjo pastatyti sporto rūmus, stadioną, kelis baseinus, sugebėjo puoselėti ir puošti Kauną, pastatyti Vyti, kuriai neatsirado vietos Vilniuje!

Kodėl taip yra?

Aš manau, yra žmonės kūrėjai, o yra vagys ir naikintojai. Todėl ir rezultatai tokie skirtingi. Neturime teisės į merus rikti sorošinių išsišiepėlių iš narkomanų partijos. Jie moka tik griauti.