Alvis Mozeris: Teisinė kova už visų mūsų pažeistas teises tęsiasi toliau

Autorius: Alvis Mozeris Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-10-12 17:41:00, skaitė 258, komentavo 3

Alvis Mozeris: Teisinė kova už visų mūsų pažeistas teises tęsiasi toliau

Trumpos naujienos iš mūsų šaliai ir jos žmonėms tikrai svarbaus "karo fronto" - 2 metus Lietuvos žmones naikinusio "karo", kurio pasekmes mes visi jausime dar ilgą laiką, "fronto".

Lietuvos Aukščiausiasis Teismas priėmė nagrinėti jau trečiąjį mano parengtą kasacinį skundą dėl darbuotojo nušalinimo nuo darbo dėl to, kad darbuotojas nevykdė darbdavio reikalavimo (mūsų vertinimu - neteisėto reikalavimo) periodiškai testuotis dėl k-ovydo. Ką gi, "kamuolys" dabar jau Aukščiausiojo Teismo rankose ir mes kantriai lauksime, koks bus "aukščiausiojo" atsakymas į mūsų skunduose keliamus teisės aiškinimo ir taikymo klausimus.

Mano didžiausia pagarba žmonėms, kurie atsilaikė ne tik prieš prievartą skiepytis eksperimentinėmis vakcinomis, bet ir nepabūgo būti nušalinti nuo darbo (nušalinimo metu jiems nebuvo mokamas darbo užmokestis) dėl to, kad nevykdė darbdavio neteisėtų reikalavimų periodiškai testuotis dėl k-ovydo.

Taigi teisinė kova už visų mūsų pažeistas teises tęsiasi toliau. Tiesą sakant, ji dar net neįsibėgėjo.

Širdingai dėkoju Sveikatos teisės instituto advokatui Justui Sakavičiui už pagalbą pateikiant kasacinius skundus Aukščiausiajam Teismui.