Prancūzijos generolas sako, kad neskiepyti asmenys yra "superherojai"

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://remnantnewspaper.com/w... 2022-10-11 09:28:00, skaitė 479, komentavo 5

Prancūzijos generolas sako, kad neskiepyti asmenys yra

Prancūzijos generolas Christianas Blanchonas galingame laiške, sukėlusiame bangą visoje Europoje, pagyrė piliečius, kurie atsisakė eksperimentinių "vakcinų" Covid injekcijų. Nepaisydamas metų metus trukusių spaudimo kampanijų, diskriminacinės politikos, socialinės atskirties, pajamų praradimo, grasinimų ir kaltinimų dėl kitų mirties, generolas padėkojo "neskiepytiesiems" už jų stiprybę, drąsą ir lyderystę:

Net jei būčiau visiškai paskiepytas, žavėčiausi neskiepytaisiais už tai, kad jie atsilaikė prieš didžiausią spaudimą, kokį esu matęs, įskaitant sutuoktinių, tėvų, vaikų, draugų, kolegų ir gydytojų spaudimą.

Žmonės, kurie sugebėjo pasižymėti tokia asmenybe, drąsa ir tokiais kritiniais gebėjimais, neabejotinai įkūnija geriausius žmogiškumo bruožus.

Jų yra visur, įvairaus amžiaus, išsilavinimo lygio, šalių ir pažiūrų.

Jie yra ypatingos rūšies; tai kariai, kuriuos savo gretose norėtų turėti bet kuri šviesos armija.

Tai tėvai, kuriuos nori turėti kiekvienas vaikas, ir vaikai, kuriuos svajoja turėti kiekvienas tėvas.

Esate sukurtas iš didingiausių kada nors gyvenusių žmonių, tų didvyrių, kurie gimsta tarp paprastų žmonių ir šviečia tamsoje.

Jie yra būtybės, viršijančios savo visuomenių vidurkį; jie yra tautų, sukūrusių visas kultūras ir užkariavusių horizontus, esmė.

Jie yra ten, šalia jūsų, jie atrodo normalūs, bet jie yra superherojai.

Jie padarė tai, ko negalėjo padaryti kiti; jie buvo medis, atlaikęs įžeidimų, diskriminacijos ir socialinės atskirties uraganą.

Ir jie tai darė, nes manė, kad yra vieniši, ir tikėjo, kad yra vieniši.

Išstumti iš savo šeimų kalėdinių stalų, jie niekada nematė nieko tokio žiauraus. Jie neteko darbo, leido nusmukti karjerai, nebeturėjo pinigų... bet jiems tai nerūpėjo. Jie patyrė neišmatuojamą diskriminaciją, pasmerkimus, išdavystes ir pažeminimus... bet jie tęsė.

Jūs išlaikėte neįsivaizduojamą išbandymą, kurio nesugebėjo įveikti daugybė tvirčiausių jūrų pėstininkų, komandosų, žaliųjų berečių, astronautų ir genijų.

Niekada anksčiau žmonijoje nebuvo tokio kastingo; dabar žinome, kas yra Žemės planetos pasipriešinimo dalyviai.

Moterys, vyrai, seni, jauni, turtingi, vargšai, visų rasių ir religijų atstovai, neskiepyti, nematomos arkos išrinktieji, vieninteliai, kurie sugebėjo pasipriešinti, kai viskas žlugo. Sugriuvo.

Jūs išlaikėte neįsivaizduojamą išbandymą, kurio nesugebėjo įveikti daugelis tvirčiausių jūrų pėstininkų, komandosų, žaliųjų berečių, astronautų ir genijų.

Tu esi sukurtas iš to, ką sukūrė didžiausi kada nors gyvenę didvyriai, tie didvyriai, gimę tarp paprastų žmonių, kurie šviečia tamsoje."