ЖЭ: Нежданное зрелище на Кафедральной площади в Вильнюсе • 10 октября / Netikėtas reginys Vilniaus Katedros aikštėje • Spalio 10 d.

Autorius: LDiena.lt Šaltinis: https://youtu.be/4-jtjMtenLc... 2022-10-11 03:05:00, skaitė 538, komentavo 9

ЖЭ: Нежданное зрелище на Кафедральной площади в Вильнюсе • 10 октября / Netikėtas reginys Vilniaus Katedros aikštėje • Spalio 10 d.

Lietuviakalbiai bei rusakalbiai žydai Arkadij Vinokur ir Emanuil Zinger, o taip pat baltarusakalbės bei rusakalbės žydės Natalija Kolegova ir Olga Karač šiandien, spalio 10-ą dieną sukvietė Lietuvos aborigenus ir savo gentainius į Katedros aikštę Vilniuje pastūgauti antirusiškas skanduotes bei nuotoliniu būdu pakovoti prieš Kruviną Putino Režimą ©

Kaip jiems tai sekėsi visiškai neplanuotai nufilmavo ir tiesioginėje transliacijoje parodė pro šalį ėjęs Laurynas Ragelskis, kuris pasak Kolegovos yra sulaikytas ir tardomas Landsbergių Saugumo Departamento dėl bendradarbiavimo su VSD kolegomis iš Baltarusijos:

https://youtu.be/4-jtjMtenLc

Lietuvos policija klusniai saugojo, kad niekas netrukdytų susirinkusiai grupelei marginalų švenčiausioje Lietuvos aikštėje viešai saknduoti rusiškų keiksmažodžių. Ir jiems tai neblogai sekėsi. Reti praeiviai gūžčiodami pečiais ir šypsodamiesi ėjo pro šalį savo reikalais. Ir tik viena geopolitinėje Lietuvos situacijoje nesigaudanti moteriškė pabandė sugadinti šventinę renginio atmosferą: ji išėjo priešais visus aikštėje susirinkusius Lietuvos svečius ir paklausė ką reiškia jų taip pamėgtas ir niekaip iš jų burnų neišlendantis "chuilo"?

Tik šauniųjų policijos pareigūnų pastangomis pavyko sutramdyti išsišokėlę ir išvengti gėdos prieš visą civilizuotą pasaulį, įdėmiai stebintį, kaip Lietuvai sekasi stabdyti Kruvino Putino Režimo © agresiją kol kas vis dar Ukrainoje.

SLAVA, KOMISARUI AMSIUI!

Štai tokia šizofrenija apniko Lietuvą. Tačiau linksma.