Lietuvos žydų mėšlo režimas

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://youtu.be/4-jtjMtenLc... 2022-10-11 02:35:00, skaitė 473, komentavo 7

Lietuvos žydų mėšlo režimas

Lietuvos žydai toliau sėkmingai organizuoja lietuvių padugnes. Lietuvos žydų mėšlą.

Kas bendro tarp Ukrainos ir Lietuvos režimų, tai jų sugebėjimas pritraukti į savo gretas padugnes. Bei platus grąsinimų ir smurto naudojimas prieš opoziciją. Ir be abejo žydų aktyvistų dalyvavimas organizuojant vietines padugnes kovoti už žydų interesus. Taip susikūrė Ukrainos žydų mėšlo režimas vadovaujamas visokių ten Zelenskių, Jermakų, Reznikų ir kitų žydų. Taip kuriasi žydų mėšlo režimas Lietuvoje vadovaujamas Lupshitso-Tapino-Vinokuro.

Padugnė Valdas Bartkevičius įgauna vis daugiau drąsos. Nes jis dabar dirba su svarbiomis Lietuvos padugnėmis.

Nuotraukoje iš kairės. Blondinė Auksė Dransard (su vyru prancūzakalbiu žydu) - Emanuelio Zingero padėjėja. Arkadij Vinokur - žydas granatsvaidininkas ir Lietuvoje veikiantis žydų propagandonas nuodijantis Lietuvos vaikus. Sysas - tiesiog politinis mėšlas. Valdas Bartkevičius. Šalia Valdo Batkevičiaus - seimo narė Jurgita Sejonienė. Toliau Natalija Kolegova ir Olga Karač. Toks tokį traukia.

Padugnė Valdas Bartkevičius per šiandienos žydo Arkadij Vinokuro vedamą mitingą Katedros aikštėje (Nuo 19:02 https://youtu.be/4-jtjMtenLc?t=1142):

Валите нахуй, валите нахуй. Eik iš čia. Eik iš čia. Eik iš čia pasakiau. Eik iš čia. Eik iš čia. Eik iš čia pasakiau. Eik iš čia. Pisau Putina blet. Eik pasakiau. Ka tu darai čia. Kodėl rusiškai kalbi. Varyk iš čia pasakiau. Varyk iš čia prašau. Varyk iš čia pasakiau. Todėl, kad čia yra mūsų žemė, o ne tavo, aišku tau ar ne? Šiukšlė. Čia mūsų žemė. Čia yra mūsų žemė, bet ne tavo, šiukšle.

- Ты что меня гражданства лишаешь?

- Лишим! Лишим! Лишим! Лишим! Į bagažinę naxui blet. Į bagažinę ir važiuosi į savo Rusiją. Važiuok į Rusiją. Važiuok į Rusiją pasakiau. Važiuok į Rusiją. Aš pasakiau važiuok į Rusiją. Pasakiau važiuok į Rusiją. Šiukšle, varyk iš čia. Čia nefilmuosi. Čia nefilmuosi pasakiau.

Didžiausia nusikaltimą daro ne Bartkevičius. Didžiausią nusikaltimą savo neveiksnumu daro Lietuvos Policija ir Lietuvos Respublika.

Lietuvos piliečiai turi nepaneigiamą teisę gintis nuo tokių padugnių. Įskaitant ir šitų padugnių nužudymą.