Rusijos Federacijos atsakas į teroristinį išpuolį prieš Krymo tiltą

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-10-10 20:53:00, skaitė 345, komentavo 6

Rusijos Federacijos atsakas į teroristinį išpuolį prieš Krymo tiltą

Rusija smogė svarbiai Ukrainos infrastruktūrai Lvove, Sumuose, Chmelnyckyje, Žitomire (bent jau kai kuriose miestų vietose, kol informacija tik sklinda) nebuvo elektros.

Kijevo centre nugriaudėjo sprogimas (yra įtarimas, kad buvo sunaikinta pagrindinė SBU-okrainos gestapas, valdybos būstinė). Smūgiai pasiekia ir Dnieprą ir kitus šalies regionus.

Sprendžiant iš naujienų srauto, Kremlius pagaliau nusprendė smogti kritinei Ukrainos infrastruktūrai. Ir aš noriu tai pakomentuoti Aleksandro Chodakovskio žodžiais:

„Kai jie mus trenkia, kai sudaužo Donecką, susprogdina Krymo tiltą, sakau sau: karas. Nejaučiu neapykantos, tiesiog žinau, kad norint tai sustabdyti, reikia laimėti. Ir kai mūsų raketos skrenda per Kijevą, aš nejaučiu džiaugsmo ir vėl kartoju sau: karas. Ar lengva nurašyti karą? Ne, nenusirašyk. Karas yra ne veiksmas, o būsena. Dėl to, kad tai „įvyko“, pirmiausia kalta Okraina. Jie galėjo mus atpažinti (juk atpažino save klaidą, nuvertę kvailą, bet teisėtą valdžią?). Jie galėjo mums neskelbti karo – bet mes juk buvome prorusiški. Jei, pavyzdžiui, būtume proturkiški, tai mūsų neliestų. Tačiau prorusiškumą reikėjo sunaikinti. Todėl karas.

Rusija smogė svarbiai Ukrainos infrastruktūrai (antra dalis)

Kijevui ir jo apylinkėms jau buvo surengta iki 10 smūgių. Smūgiai Dnieprui, Charkovui (mieste nėra elektros) ir kt. Sąrašas nuolat pildomas. Nebeturiu laiko jų skaičiuoti (mažiausiai 30 smūgių). Ir jie dar nesustojo. Jie labai nukentėjo regionuose.

Taip, Kijevo vampyrai rimtai supykdė meškutį …

Rusija smogė svarbiai Ukrainos infrastruktūrai (3)

Nukentėjusių miestų sąrašas nuolat auga. Prie minėtųjų pridėsiu: Odesa, Kirovogradas, Kremenčugas, Ivano Frankovskas, Ternopilis, ... Kijeve buvo sustabdyta raudonoji (pagrindinė) metro linija. Vakarų Ukrainoje vietomis buvo sustabdytas traukinių judėjimas (apgadintos pastotės). Žalias berazumis iš bunkerio (manoma, po istoriniu Lvovo centru), šaukiasi keršto. Laikrodis vis dar rodo 10.30 ryto, o smūgiai tęsiasi …

Kryvoj Rogo meras patvirtino rimtą žalą Kryvoj Rogo šiluminei elektrinei – vienai didžiausių Ukrainoje. Instaliuota galia esant pilnam naudojimui - 2,8 GW

Kijevo šiluminė elektrinė CHPP-6 vis dar dega. Ir gaisras nėra lokalizuotas, o tik įgauna pagreitį. Jei stotis bus visiškai sustabdyta, tai bus nuosprendis nemenkai Kijevo-šumerijos daliai šildymo sezono klausimu.

Toliau pateikiu citata iš wiki straipsnio: Kijevo termofikacinė elektrinė Nr. 6 arba Kyivska CHPP-6 (ukrainiškai Kyivska Thermal Plant No. 6 arba ukrainiečių kalba: Kyivska TETs-6) yra galingiausia Ukrainos termofikacinė elektrinė Kijeve nuo 2012 m. ir pavaldi Komunalinių paslaugų įmonė „Kyivteploenergo“. Jis yra Kolpito trakte, šiaurės rytiniame Kijevo pakraštyje, dabartiniame Desnyansky rajone. Stotis centralizuotai tiekia šilumą sostinės Darnitsky, Dniprovsky, Podolsky, Desnyansky ir Obolonsky rajonų pramonės įmonėms, gyvenamiesiems ir administraciniams pastatams.

#Gandas

ES šalių ambasados gavo skubų evakuacijos nurodymą iš Kijevo.

Tuo metu Pentagonas ruošiasi branduoliniam karui

Jungtinės Valstijos pakėlė DEFCON EU (savo ginkluotųjų pajėgų pasirengimą Europoje) į 2 pavojaus lygį. Šis lygis buvo paskelbtas tik pora kartų- per Karibų krizę 1962 m., taip pat 1991 m. per operaciją „Dykumos audra“. Kitas ir paskutinis lygis – DEFCON 1 – reiškia maksimalią kovinę parengtį didelio masto konflikto išvakarėse.

Beje, prieš dvi dienas Zelenskis paragino NATO pradėti prevencinius branduolinius smūgius Rusijai.

P.S.

Visiems politoluchams, pamazgų skleidėjams, sirošo finansuojamai žiniasklaidai siūlau štai ką. Atidžiai klausykitės Prezidento! Jis tuščiai nekalba!

Vakar Vladimiras Putinas pareiškė, kad teroro išpuolis prieš Krymo tiltą buvo teroristinis išpuolis prieš svarbią Rusijos civilinę infrastruktūrą. Šiandien Ukrainoje... na, jūs patys matote, kas vyksta su šia infrastruktūra. Šiandien Vladimiras Putinas kalba apie tris teroristinius išpuolius prieš Kursko atominę elektrinę ir konkrečiai apie bandymus išjungti elektros linijas, kurios iš šios stoties tiekia Rusijos teritoriją. Išvadų nedarau, bet, mano nuomone, tolimesni RF ginkluotųjų pajėgų raketų smūgių taikiniai yra akivaizdūs... (jei toks nurodymas bus duotas).

P.P.S.

Rusijos aviacijos ir kosmoso pajėgų vyriausiasis vadas armijos generolas Sergejus Surovikinas paskirtas naujuoju Jungtinės pajėgų grupės vadu SKO rajone.

Kaip sakant, išvadas darykite patys.