Jūsų draugiškas kaimynas PFIZER-MAN: JAV farmacijos milžinė kartu su "Marvel" kuria komiksą, raginantį žmones pasiskiepyti "Covid" vakcina ir tapti "kasdieniu herojumi"

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.dailymail.co.uk/he... 2022-10-09 08:39:00, skaitė 248, komentavo 5

Jūsų draugiškas kaimynas PFIZER-MAN: JAV farmacijos milžinė kartu su

  • "Pfizer" komiksas pasakoja apie senelį, kuris laukia "Covid" vakcinos.
  • Jame vaizduojamas puolantis Ultronas, kuris atstovauja Covidui, nes jis nuolat "evoliucionuoja".
  • Jį atremia "Keršytojai", kurie atspindi skirtingus "Pfizer" skiepus 

"Pfizer" bendradarbiaudama su "Marvel" sukūrė komiksų knygą, kuria raginama pasiskiepyti nuo "Covid" ir tapti "kasdieniu herojumi". Ši viešųjų ryšių akcija atliekama vangiai vykstant rudeniniam skiepijimui, kai mažiau nei vienas iš 20 reikalavimus atitinkančių amerikiečių gavo "Omicron" specifinę vakciną.  "Pfizer" taip pat siekia, kad jos nauja dvivalentė stiprinamoji vakcina būtų patvirtinta 5-11 metų vaikams. 

Naujojo komikso siužetas sukasi apie senelį, laukiantį skiepo klinikoje, kurią užpuola keršytojų piktadarys Ultronas.

Ultronas - maniakiškas robotas, kuris nuolat evoliucionuoja ir sugrįžta stipresnis, - vaizduoja Kovidą, kuris nuolat mutuoja į naujas atmainas.  

Kapitonas Amerika atvyksta į įvykio vietą ir yra nustumiamas prie pralaimėjimo ribos, kol Geležinis žmogus, kuris turėtų atstovauti naujam Pfizerio žabangų preparatui, atvyksta su visiškai nauja patranka, kuri susprogdina Ultroną į dangų. Senelis sako skaitytojui, kad net superherojai turi nuolat "prisitaikyti", kad galėtų kovoti su Ultronu - tai aiški nuoroda į atnaujintas vakcinas.

Pfizer teigė, kad komiksas išleistas siekiant paskatinti žmones "apsisaugoti" ir "nuolat atnaujinti savo Covid skiepus". Pareigūnai ragina vyresnius nei 50 metų amerikiečius pasiskiepyti antrą kartą.  Iki šiol tik 7,6 mln. amerikiečių pasiskiepijo naująja bivalentine vakcina, kuri "geriau apsaugo" nuo "dominuojančio Omicron porūšio".

"Pfizer" vakar išleido komiksų knygą ir sakė: "Kai Ultronas sukelia chaosą, "Keršytojai" veikia kaip pirmoji gynybos linija. Žmonės gali padėti apsisaugoti, jei nuolat skiepijasi nuo "Covid". Komiksą galima peržiūrėti internete "Marvel" svetainėje. Neaišku, kiek "Pfizer" sumokėjo už reklamą. Istorija prasideda nuo to, kaip senelis su šeima laukia "Covid" vakcinos klinikoje, kai televizoriaus ekrane mirksi pranešimas, kad sugrįžo Ultronas.

Aiškindamas, kaip piktadarys atspindi Kovidą, senelis sako, kad jis "nuolat keičiasi ir evoliucionuoja", todėl keršytojai, kurie atstovauja Pfizerio žabangoms, "nuolat prisitaiko ir keičia strategiją".

Tada komikse vaizduojama, kaip Išminuotojai, atspindintys kiekvieną Pfizerio šūvį, kovoja su Ultronu. Tačiau jiems sunkiai sekasi jį įveikti, nes jis "evoliucionavo", todėl kova vyksta prie pat vakcinų klinikos. Tačiau kaip tik tuo metu atvyksta Ironmanas, kuris atstovauja atnaujintai stiprinančiajai injekcijai, ir, naudodamas "jonizuotos energijos patranką", numuša Ultroną į kosmosą. Tuomet Geležinis žmogus ateina į kliniką ir pasako seneliui, kad jis "atrodo gerai", o išėjimas į pensiją jam pritaria. Kai senelis paklausia, ar "Keršytojai" išeis į pensiją, Geležinis žmogus atsako: "Mes dar tik pradedame".

Po mūšio senelis pakviečiamas pasiskiepyti Kovido vakcina, o vėliau rodomas besišypsantis su gipsu ant kairės rankos, rodančiu, kad jis pasiskiepijo.

Pabaigoje matome statybininkus, slaugytojus, langų valytojus, studentus ir močiutę su šūkiu: "Kasdieniai didvyriai nedėvi apsiaustų! Bet jie nešioja mažą tvarstį ant žasto po naujausio Covid skiepo - nes kasdieniai didvyriai rūpinasi savo sveikata.

Amerika atsilieka nuo daugumos kitų Vakarų šalių Covid vakcinos diegimo srityje - tik 67 proc. žmonių atėjo pasiskiepyti dviem pirmosiomis dozėmis. Šį rugsėjį ji pradėjo platinti atnaujintus sustiprinamuosius skiepus, kurie "gali apsaugoti nuo Omicron subvariantų BA.4 ir BA.5".

Visi vyresni nei 12 metų asmenys, gavę bent dvi pirmąsias Covid vakcinos dozes, turi teisę gauti šią vakciną. Tačiau skiepijimas vyksta vangiai, o praėjus daugiau nei mėnesiui nuo skiepijimo pradžios iš 215 mln. tinkamų skiepytis asmenų tik 7,6 mln. buvo paskiepyti. Kovid vakcinos programa sukėlė ginčus, kai Maisto ir vaistų administracija (FDA) išplėtė teisę skiepytis šešerių mėnesių amžiaus vaikams. Daugelis ekspertų tuo metu perspėjo dėl šio žingsnio, sakydami, kad viruso rizika vaikams yra labai maža, ir įspėjo, kad skiepai gali trukdyti kitiems skiepams, pavyzdžiui, nuo poliomielito ar tymų.

Po to, kai praėjusį mėnesį JAV prezidentas Džo Baidenas (Joe Biden) per televiziją pareiškė, kad Kovido pandemija baigėsi, dabar taip pat vyrauja nuomonė, kad ji baigėsi. Vėliau jis bandė atšaukti savo žodžius, tačiau daugelis vis dar mano, kad Covid nebekelia grėsmės.

Jav propoganda (visi serga dėl mirtinų injekcijų):

JAV kiekvienais metais pradedama gripo ir Covid programa, kuria tikimasi sumažinti žiemos mėnesiais ligoninėms tenkantį krūvį. Tai daroma po to, kai rudenį Jungtinėje Karalystėje vėl prasidėjo Covid ligos protrūkis, kuris sukėlė susirūpinimą, kad JAV gali kilti dar viena gripo banga. Po to, kai rugpjūčio mėn. paskutinį kartą kilo didžiausia Covid bangos banga, Amerikoje jau kelis mėnesius stebima Covid atvejų, hospitalizacijų ir mirčių mažėjimo tendencija. Tačiau Jungtinėje Karalystėje dėl suaktyvėjimo kaltinami nauji Omicron subvariantai, kurie, kaip baiminamasi, yra atsparesni imunitetui nei jų pirmtakai. Hospitalizacijų skaičius ten per mėnesį išaugo 23 proc. iki 7 024 žmonių palatose, o per savaitę susirgimų skaičius taip pat padidėjo 12 proc. JAV Kovid situacija praeityje kelis kartus atspindėjo Didžiosios Britanijos situaciją - Alfa bangos atveju ji kilo po dviejų savaičių, spalio 14 d., o Omikrono bangos atveju - taip pat maždaug po dviejų savaičių, gruodžio 13 d. Jungtinės Karalystės mokslininkai ypač nerimauja dėl subvariantų BA.2.75.2 ir BQ1.1, kurie geriau išvengia imuniteto. Tik BA.2.75.2 žinomas JAV, kur šiuo metu daugėja šio viruso atvejų. Šiuo metu dominuojančiam Omicron variantui - BA.5 - prireikė vos šešių savaičių, kad taptų pagrindiniu tipu Jungtinėje Karalystėje, o maždaug po dviejų savaičių jis tapo dominuojančiu JAV. Jeilio universiteto infekcinių ligų ekspertas daktaras Skotas Robertsas (Scott Roberts) DailyMail.com sakė: "Pastebėjome, kad JAV nuo Jungtinės Karalystės atsilieka dviem-trimis savaitėmis.

"Kai Jungtinėje Karalystėje padaugėja susirgimų, tai tikrai kelia nerimą, ir nenustebčiau, jei JAV būtų panašus pavyzdys.

Taip jau buvo nutikę per kelias ankstesnes bangas. [Pavyzdžiui, per Alfa ir Delta bangas Jungtinėje Karalystėje ir daugelyje Europos regionų buvo pastebėtas staigus susirgimų šuolis prieš pat JAV. Oficialūs duomenys rodo, kad Alfa bangos atvejų Jungtinėje Karalystėje padaugėjo apie spalio 1 d., o JAV - po dviejų savaičių, spalio 14 d. Panašiai buvo ir Omikrono bangos atveju, kai atvejų Jungtinėje Karalystėje padaugėjo lapkričio pabaigoje, o JAV - po dviejų savaičių. Deltos atveju JAV atvejų padaugėjo maždaug liepos 8 d., praėjus maždaug keturioms savaitėms po to, kai panaši banga prasidėjo Jungtinėje Karalystėje.