Sveikinu Vladimira Vladimirovičių Putiną jubiliejaus proga

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-10-07 19:13:00, skaitė 389, komentavo 24

Sveikinu Vladimira Vladimirovičių Putiną jubiliejaus proga

Šiandien, spalio 7 d., Rusijos Federacijos Prezidentui, vyriausiajam vadui ir didžiausiam šių laikų politikui Vladimirui Vladimirovičiui Putinui sukanka 70 metų.

Iš visos širdies sveikinu Prezidentą su jubiliejumi! Visų pirma linkiu geros sveikatos, tvirtumo ir pasitikėjimo savo pasirinkimo teisingumu. Be to, linkiu Vladimirui Vladimirovičiui, kad šalia jo būtų tik atsidavę kolegos, draugai ir kovos draugai, kurių įsitikinimai, tikslai ir uždaviniai atitinka Rusijos ir Prezidento numatytus. Tik taip Rusija gali laimėti. Su gimtadieniu, Vladimirai Vladimirovičiau!

P.S.

Taip pat Vladimira Vladimirovičių Putiną pasveikino Valtarusijos Respublikos Prezidentas Aleksandras Grigorjevičius Lukašenka.

Baltarusijos prezidentas sveikindamas pažymėjo, kad labai vertina atvirus ir pasitikėjimu grįstus santykius su Rusijos prezidentu, lygiavertį ir vaisingą dialogą, kuris padeda stiprinti sąjunginius Baltarusijos ir Rusijos ryšius. Jis išreiškė įsitikinimą, kad „Kartu Minskas ir Maskva adekvačiai reaguos į pasaulinius iššūkius ir pasieks naują strateginės partnerystės lygį“.