Valstybės naikintojai didesnių atlyginimų nenusipelnė

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-09-30 18:14:00, skaitė 482, komentavo 17

Valstybės naikintojai didesnių atlyginimų nenusipelnė

Lietuvos naikintojai sumanė sau padvigubinti atlyginimus. Rinkos logika, už kurią agituoja šitie valstybės parazitai, diktuoja, kad bankrutuojanti įmonė, o tokia šiandien yra Lietuva, mažina išlaidas: atleidžia nereikalingus darbuotojus, mažina atlyginimus, atsisako likvidaus turto, kuris nėra kritiškai būtinas ir t.t. Šita gi bukolaurų-Lietuvos naikintojų valdžia elgiasi priešingai: iš skolinto biudžeto jie nutarė pasidvigubinti sau algas.

Premjerė Ingrida Šimonytė per LRT mums paaiškino, kad mes „turime džiaugtis, kad Seimo nariams bus didinamos algos, nes tai padės privilioti į Seimą aukštos kvalifikacijos žmones“. Tai kvaila. Dabartinė mažamokslio Seimo nario alga tris kartus viršija universiteto profesoriaus algą. Seimo komiteto pirmininku, ministru, šiandien paskirti bukolaurai, t. y. žmonės, neturintys nei reikiamo išsilavinimo, nei darbo patirties. Tokie lūzeriai jokiai komercinei įmanei nesudaro praktinio intereso. Tai juokinga. Atlyginimai mokami už darbą, ne už griovimą.

Dabar Seime surinkti mažamoksliai korupcionieriai dirbti negali, nesugeba, yra užprogramuoti griauti.

„Jūs pažinsite juos iš vaisių“ (Mt 7, 15–20). Kokie gi šitų pusglušių bukolaurų „vaisiai“? Štai jie: didžiausia infliacija, mažiausios eurozonoje pensijos, mažiausias gimstamumas, didžiausia emigracija, išvogtas energetikos sektorius ir to pasekoje didžiausios elektros kainos!

 Aš siūlau sumažinti Seimo narių skaičių bent iki 120 (tiek pakanka 8,2 mln. turinčiam Izraeliui), uždrausti mažamoksliams (bukolaurams) užimti atsakingas pareigas, panaikinti apmokamus jų padėjėjų etatus, likviduoti Seimo viešbutį ir išparduoti ne pirmos būtinybės Seimo kanceliarijai priklausantį turtą.

Šį bukolaurų Seimą reikia kuo skubiau paleisti. Jie pribaigs Lietuvą.