Kas susprogdino „Nord Stream 1-2“ dujotiekius?

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-09-28 04:34:00, skaitė 954, komentavo 34

Kas susprogdino „Nord Stream 1-2“ dujotiekius?

Ar norite žinoti kas susprogdino abu „Nord Stream“ dujotiekius?

Tada žiūrėkite ir klausykite čia, pareiškimas iš pirmų lūpų ir visam pasauliui !!!

 

F3t7q4Ow_FMYQUb0xoQ9q1f00cli7QRl0jdH_wjPHBtwjo5_Lw8RSBpdyH622FN4H8NwJPdhF03zWCHGcejbNALPEQ5KybSFRVQ9RdtReOxy_dxogqNsINAxrYuvAvap00rJUysV9OAU_x_qteoXgqjQlU0NNR3bRS3KSRE94pQfLsG0U06meX4eCQ

 

Juk tai nuoširdus prisipažinimas! Ar ne taip?

O čia itin įdomūs „Vatfor“ pastebėjimai (https://t.me/vatfor/8085?singl...) apie rugsėjį vykusius pindosų aviacijos manevrus dabartinės "avarijos" zonoje, nors greičiausiai jau drąsiai galima teigti, kad tai diversija ar teroristinis aktas visuose trijuose NS -1 ir NS -2 linijose.

 

hKxRoZ9QgHXJbf3I_D3Jp_p7Sypb5-uMxrOzx7BzHRGgNba3MOVXkAmJOWMkEufFKMjrsSsv23gAz4eMvrOtDY0hr2MkCCPLuXoH177AleJz7rsarfLxnw7mwcZW620cS-lE--gCgUjPyCSrMVwFTayc6scMCBT-KVjwKqvTByCrZEXvMNX_wIqZyQ

eC3w-eoT6n8wgvJr5kKM7awurUfMB3naRN1Jur4Q4AGjML4n4zqgBVSUf69oi5rmvCISkVd-78wmJY3YGBskfTHifsdfk_qF_RjBN7izNhuwDffs-Vn6fExzo_mhcYzldyvHrQcBakshQMsKnz0tt2wPVRbFEXphqZTxdkkQDvhjV1KPHlXjVhJnCQ

0FhhZKou0Ff3pM9iocEqHdqzgcJfSj36I-K1bPlVi_qR0ANFtxPOpwCvXsZo7jzK8A1qeeBGEFJK3bm3VxWW2i1yHsQwH26_DfM-url9xl5tffxcCRT3UP8izwDXqFG7SlhgGJWakMOFpvBtRlf2d6LnC-Sr4roZEwc2d5U14RhdW3TYEaa4cVAIlg

GOdByFfjuRdN1xbg1zmM17k8tMRB4MCTUKAuKB_abad8h58VpJJZdNJ6UZGm0cevy-UACpfn7kNP7_PYr9gGpoYmBOhdlv52eJHkh4aiv65DOsuHjASuq9nrcTJOmjAPj1PZE95zloNN5HvvsgyVbshPo3xWMZ5EmHF8BKgJHWHIzTN38UTAR0xmlg

 

Paranoja lieka paranoja, tačiau dar rugsėjo 2 dieną buvo pastebėti įdomūs manevrai, kuriuos atliko amerikoniškas sraigtasparnis su šaukiniu FFAB123. Tada buvo padaryta prielaida, kad šis malūnsparnis yra iš USS "Kearsarge'', o šiandien pažvelgta į tai išsamiau.

Svetainės ads-b.nl duomenimis, tą dieną šiuo šaukiniu naudojosi 6 sraigtasparniai, iš kurių pavyko nustatyti trijų bortų numerius. Visi jie - sraigtasparniai Sikorsky MH-60S.

Uždėjus FFAB123 maršrutą ant vakarykštės diversijos schemos, gaunasi gana įdomus rezultatas – sraigtasparnis arba skraidė išilgai „Nord Stream-2“ trasos, arba išvis tarp taškų, kuriuose įvykdytas teroro aktas.

Tuo tarpu „Twitter“ buvo rasti kitų pindosų lėktuvų skrydžių ekrano kopijos – kita ekrano kopija daryta rugsėjo 13 dieną.

Ir galiausiai, reikia atkreipti dėmesį į birželio mėnesio straipsnį „Sea Power“, kuriame amerikonai giriasi eksperimentais povandeninių dronų srityje, kuriuos jie atliko pratybose BALTOPS 22 - kaip tik Bronholmo salos teritorijoje.

Trumpai sakant, tai MH-60S sraigtasparnių judėjimo maršrutai iš desantinio laivo "USS Kearsarge'' aiškiai sutampa su sprogimų vietomis ant vamzdžių.

Diversijų tikslas? Ir kas tai padarė?

Toks šitos diversijos neleis artimiausioje ateityje paleisti „Nord Stream -1“ ir „„Nord Stream“ -2“ dujotiekio, kuris galėjo pradėti veikti nors ir rytoj. Atitinkamai, vokiečiai yra pagrindiniai šios diversijos aukos, nes dabar jie pasmerkti žiemą sustabdyti stambaus masto gamybas, o pagrindinių euro-lochų statusas atitenka jiems. Kas liečia Rusijos Federaciją, žvelgiant iš vakarų požiūrio taško - tai yra smūgis ir Rusijai, tačiau faktiškai rusams dabar jau nereikia ieškoti priežasčių, kodėl netiekti dujų Vokietijai, griaunant jos ekonomiką. Taip, kad rusams ši žinia yra taip pat teigiama. Kiti atliko darbą  už juos.

Cui bono? - kam tai naudinga? Pagrindiniai naudos gavėjai yra pindosai, USA. Atkrito Rusijos Federacijos ir Vokietijos derybos, ir buvo sukurta dar daugiau prielaidų stambiosios gamybos perkėlimui iš Vokietijos į USA. O ir teroristinius aktus greičiausiai įvykdė arba britonai, arba amerikonai.

O štai čia galite pasižiūrėti kaip kai kurių šaltinių teigimu, dabar velniop išlekia 2 mlrd dolarų.

P.S. Be viso to, diversijos Baltijos jūros dujotiekiuose būvo įvykdytos po to, kada Rusijos FSB pranešė, jog praeitą savaitę Rusijoje buvo sulaikytas svino-reicho SBU užverbuotas 44 metų rusas, kuris rengė teroro išpuolį prieš dujotiekį „Turkish Stream“ į Turkiją ir Europa. Maždaug tuo pačiu metu netoli Sevastopolio buvo rastas ir plūduriuojantis dronas, kuris gali būti panaudotas atakoms vandenyje.
Prisiminkite, kad ir Kijevo chunta ne kartą ragino JevroSojūzo šalis sustabdyti „Nord Stream“.

P.P.S. Prisiminkite visai neseną straipsnį, kuriame aprašoma netolima ateitis. Tik tada sunku buvo prognozuoti, kad tokia jau labai netolima ateitis.

Kas bus toliau?

Na, pasibaigus specialiai karinei operacijai bus karas. Karas gali būti šaltas, gali būti karštas, gali būti prekybinis. Karas gali nevykti Okrainos teritorijoje, tačiau jis gali, pavyzdžiui, persikelti į Atlanto vandenyno teritoriją.  Staiga pradės sproginėti dujų pervežėjai. Kažkas netyčia užsirūkė cigaretę ir štai - bum. Tai yra, karas jūroje gali kilti visiškai realiai. Ne su kariniais laivais, o va būtent su dujų vežikais. Tarp kitko tai labai ekologiška. Jei susprogdinti tanklaivį - bus naftos dėmė, tada ją reikia dar išvalyti.  O nuo dujų nieko nebus, ramiai sau sprogs ir eis į dugną. Štai kodėl tas ilgam.