Izraelio sveikatos apsaugos ministerija nuslėpė nepageidaujamus "Pfizer" vakcinos poveikius

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://brownstone.org/article... 2022-09-22 10:09:00, skaitė 299, komentavo 0

Izraelio sveikatos apsaugos ministerija nuslėpė nepageidaujamus

Izraelio sveikatos apsaugos ministerija visus 2021 m. neturėjo nepageidaujamų įvykių pranešimo sistemos. Jie užsakė tyrimų grupei išanalizuoti 2021 m. gruodžio mėn. įdiegtos naujos sistemos ataskaitas.  Nutekintame vaizdo įraše atskleidžiama, kad birželio mėn. tyrėjai pateikė MOH rimtas išvadas, kuriose nurodomas ilgalaikis poveikis, įskaitant kai kuriuos "Pfizer" neįvardytus, ir priežastinis ryšys. Ministerija paskelbė manipuliacinę ataskaitą ir pranešė visuomenei, kad jokių naujų signalų nerasta. 

"Čia turėsime iš tiesų galvoti apie medicininį-teisinį aspektą. Kodėl medicininė-teisinė? Nes dėl nemažai nepageidaujamų reiškinių sakėme: "Gerai, jis egzistuoja, yra pranešimas, bet vis tiek skiepykitės". Turiu omenyje, kad turime galvoti, kaip ją parašyti ir kaip teisingai pateikti. Kad vėliau dėl to nekiltų ieškinių: "Palaukite, palaukite, palaukite, juk sakėte, kad viskas praeis ir galima skiepytis. O dabar pažiūrėkite, kas man nutiko. Reiškinys tęsiasi".

Pranešėjas - profesorius Mati Berkowitzas, vaikų ligų specialistas, Šamiro medicinos centro Klinikinės farmakologijos ir toksikologijos skyriaus vadovas, Izraelio sveikatos apsaugos ministerijos (IMOH) paskirtos mokslinių tyrimų grupės, tiriančios COVID-19 vakcinos saugumą, vadovas. Šis itin svarbus tyrimas buvo grindžiamas nauja nepageidaujamų reiškinių pranešimo sistema, kurią Sveikatos apsaugos ministerija paleido 2021 m. gruodį - 12 mėnesių PO vakcinų išplatinimo visuomenei, nes 2020 m. gruodį įdiegta sistema, kaip jie dabar oficialiai pripažįsta, neveikė ir neleido atlikti duomenų analizės. 

Birželio pradžioje vykusiame vidiniame "Zoom" posėdyje, kurio įrašas buvo nutekintas spaudai, profesorius Berkowitzas įspėjo MOH aukštus pareigūnus, kad jie turėtų gerai pagalvoti, kaip pristatyti jo tyrimo išvadas visuomenei, nes priešingu atveju jiems gali būti iškelta byla, nes jos visiškai prieštarauja MOH teiginiams, kad rimtas šalutinis poveikis yra retas, trumpalaikis ir praeinantis. 

Išanalizavusi per 6 mėnesius gautus pranešimus, tyrėjų grupė nustatė, kad daugelis sunkių šalutinių poveikių iš tiesų buvo ilgalaikiai, įskaitant ir tuos, kurių "Pfizer" neįvardijo, ir nustatė priežastinį ryšį su vakcina. Tačiau užuot skaidriai paskelbusi visuomenei išvadas, Sveikatos apsaugos ministerija jas slėpė beveik du mėnesius, o kai pagaliau paskelbė oficialų dokumentą, iškraipė išvadas ir jomis manipuliavo, sumenkindama pranešimų mastą ir teigdama, kad naujų nepageidaujamų reiškinių ("signalų") nenustatyta, o nustatyti reiškiniai nebūtinai buvo sukelti vakcinos, nors patys tyrėjai teigė visiškai priešingai. 

VIDEO https://rumble.com/v1jh9ne-israeleak-part-1-medic-legal.html

Kaip žinoma, Izraelis, kaip ir ne kas kitas, o "Pfizer" generalinis direktorius Albertas Burla, buvo paskelbtas "pasaulio laboratorija". Ir ne veltui. Iš tiesų Izraelyje labai aukštas skiepijimo lygis ir jis pirmasis pasaulyje pradėjo visiems skiepytis. Iš tikrųjų "Pfizer" prašymas patvirtinti stiprinamuosius skiepus buvo bent iš dalies pagrįstas vadinamuoju Izraelyje atliktu tyrimu. Izraelis taip pat buvo viena pirmųjų šalių pasaulyje, kurioje buvo skiepijamos nėščios moterys.

Tačiau, kaip dabar pripažįsta Sveikatos apsaugos ministerija, per visus šiuos kritinius metus, kai didžioji dauguma izraeliečių buvo paskiepyti, dauguma jų - 2-3 dozėmis, vakcinų nepageidaujamų reiškinių pranešimo sistema neveikė ir neleido atlikti patikimos duomenų analizės. 

Tiesą sakant, nuo pat skiepijimo kampanijos pradžios daugelis Izraelio ekspertų išreiškė rimtą susirūpinimą dėl TJOH gebėjimo stebėti vakcinos saugumą ir teikti patikimus duomenis pasauliui. Nepaisant to, IMOH Izraelio visuomenei, FDA ir visam pasauliui pranešė, kad turi stebėjimo sistemą ir kad atidžiai stebi duomenis. Pavyzdžiui, Masačusetso technologijos instituto (MIT) profesorius Retsefas Levy (Retsef Levy), sveikatos sistemų ir rizikos valdymo ekspertas, praėjusių metų rugsėjo 17 d. vykusiame Vakcinų ir susijusių biologinių produktų patariamojo komiteto posėdyje, kuriame daugiausia dėmesio buvo skiriama stiprinamosios dozės patvirtinimui, išsakė rimtą kritiką, teigdamas, kad sistema neveikia ir kad COVID-19 vakcinų sauga nėra tinkamai stebima. Atsakydama į tai, Sveikatos apsaugos ministerijos viešųjų paslaugų vadovė ir vyriausioji COVID patarėja Izraelio vyriausybėje daktarė Sharon Alroi-Preis teigė, kad ją "gana nustebino Retsefo Levi komentaras, kad Izraelis neseka nepageidaujamų reiškinių". Dr. Alroi-Preis teigė: "Dr. Alroi-Preis teigė, kad: "Tai mūsų duomenys. Aš esu už juos atsakinga. Taigi tiksliai žinau, kas mums pranešama".

Tik 2021 m. gruodžio pabaigoje, praėjus metams nuo vakcinos diegimo pradžios, Sveikatos apsaugos ministerija pagaliau įdiegė tinkamą sistemą, kuri sutapo su COVID-19 vakcinos diegimu 5-11 metų vaikams. Naujoji sistema pagrįsta neanonimine skaitmenine pranešimo forma, kurią ministerija paprašė visų valstybinių HMO (sveikatos valdymo organizacijų) išplatinti visiems pacientams po to, kai jie buvo paskiepyti, kad tie, kurie patyrė šalutinį poveikį, galėtų apie jį pranešti. Tuo pačiu metu ministerija paskyrė profesorių Mati Berkowitzą ir jo darbuotojus analizuoti pranešimus. Buvo analizuojamos ataskaitos, gautos iš Izraelio HMO per 6 mėnesių laikotarpį - nuo 2021 m. gruodžio pradžios iki 2022 m. gegužės pabaigos.

Komanda nagrinėjo tiek glaudžias šalutinio poveikio kategorijas, kurias nustatė SAM (tokių kategorijų buvo 7), tiek laisvą tekstą (jie nustatė 22 šalutinio poveikio kategorijas). Dėl riboto laiko ir išteklių jie nusprendė pirmiausia išanalizuoti tik 5 dažniausiai pasitaikančius jų nustatytus šalutinius poveikius: 1. neurologiniai pažeidimai; 2. bendrasis šalutinis poveikis; 3. menstruacijų sutrikimai; 4. raumenų ir skeleto sistemos sutrikimai; 5. virškinimo sistemos / inkstų ir šlapimo sistemos sutrikimai.

Birželio pradžioje tyrėjai savo išvadas pristatė MOH aukštiems pareigūnams, įskaitant MOH epidemiologijos skyriaus vadovę dr. Štai pagrindinės jų išvados ir punktai:

  1. Nauji signalai - Tyrėjų grupė nustatė ir apibūdino šalutinius poveikius, kurių "Pfizer" nenurodė, įskaitant neurologinius šalutinius poveikius, tokius kaip hipestezija, parestezija, spengimas ausyse ir galvos svaigimas, nugaros skausmas ir virškinimo sistemos simptomai vaikams (pilvo skausmas). 
  2. Ilgalaikiai reiškiniai - Tyrėjų grupė diskusijų metu ne kartą pabrėžė, kad jų išvados rodo, jog, priešingai nei iki šiol mums buvo sakoma, daugeliu atvejų rimti nepageidaujami reiškiniai yra ilgalaikiai, trunka savaites, mėnesius, metus ar net ilgiau, o kai kuriais atvejais - tęstiniai, todėl šalutinis poveikis tebesitęsia ir pasibaigus tyrimui. Tai menstruacijų sutrikimai ir įvairūs neurologiniai šalutiniai reiškiniai, raumenų ir skeleto pažeidimai, virškinimo trakto sutrikimai, inkstų ir šlapimo sistemos nepageidaujami reiškiniai.

Tyrėjai nustatė daug atvejų, kai po pakartotinių vakcinos dozių pasireiškė arba sustiprėjo šalutinis poveikis. Iš tiesų, jie nustatė pakartotinio atsinaujinimo atvejų, susijusių su visais penkiais dažniausiais analizuotais šalutiniais poveikiais, pavyzdžiui, neurologiniais sužalojimais, bendraisiais šalutiniais poveikiais, menstruacijų sutrikimais, raumenų ir skeleto sistemos sutrikimais, virškinimo sistemos / inkstų ir šlapimo sistemos sutrikimais.

Svarbus pavyzdys, rodantis šių išvadų rimtumą, yra menstruacijų sutrikimai.

Ilgalaikiai - vienoje iš skaidrių tyrėjai rašė: "Atlikus tyrimus su minėtu subjektu, pastebėti trumpalaikiai (iki kelių dienų) menstruacijų ciklo sutrikimai. Tačiau daugiau kaip 90 % ataskaitų, kuriose išsamiai aprašytos šio nepageidaujamo reiškinio trukmės charakteristikos, nurodomi ilgalaikiai pokyčiai (paryškinta originale. Y.S). Daugiau kaip 60 % jų nurodo ilgesnę nei 3 mėnesių trukmę".

Rechallenge - Tuomet ~10 % atvejų problema pasikartojo po papildomų dozių vartojimo.

Profesorius Retsefas Levi (Retsef Levi), kuris taip pat yra Izraelio visuomeninės nepaprastosios padėties dėl COVID 19 krizės tarybos narys, interviu "GB News" teigė, kad tyrime aptiktas ilgalaikių menstruacijų sutrikimų pavyzdys taip pat rodo valdžios institucijų reakciją į visuomenės pranešimus. 

Iš pradžių jos visiškai neigia bet kokį priežastinį ryšį tarp šių sutrikimų ir COVID-19 vakcinos - šiuo atveju jos neigė tai, nepaisant daugybės pranešimų, kurie užplūdo internetą nuo pat skiepijimo pradžios. Vėliau, kai pranešimų vis dar buvo daug ir jų paneigti tapo neįmanoma, valdžios institucijos ir jų vardu veikiantys ekspertai pakeitė požiūrį, pripažindami, kad ryšys gali būti, bet net jei ir yra, simptomai yra lengvi ir trumpalaikiai. Jie trunka tik kelias dienas ir neturi jokios įtakos vaisingumui ateityje.

Tyrėjų išvados: Išvados: Nustatytas priežastinis ryšys, dėl kurio gali būti iškeltos bylos.

1. Priežastinis ryšys - tyrėjai pabrėžia, kad, remiantis literatūros duomenimis, šios išvados patvirtina priežastinį ryšį tarp vakcinos ir šalutinio poveikio.
Kaip galima išgirsti toliau pateiktame įraše, profesorius Berkowitzas pabrėžia, kad tai padidina priežastinio ryšio tikimybę "nuo galimo iki neabejotino" 

"Vienas iš dalykų, kurie čia yra stiprūs, yra pakartotinis tyrimas. Mes žinome apie vaistus. Yra Naranjo skalė [Nepageidaujamų reakcijų į vaistus (NĮ) tikimybės skalė]. Naranjo, kai yra nepageidaujamas reiškinys, kuris pasikartoja pakartotinai paskyrus vaistą, jis iš "galimo" tampa neabejotinu, reikšmingu."

2. Mąstykite mediciniškai-teisiškai - tarsi visa tai nebūtų pakankamai smerktina, profesorius Berkovicas įspėja ministerijos pareigūnus, kad dėl ilgai trunkančio šalutinio poveikio jie turėtų gerai pagalvoti, kaip jo tyrimo rezultatus pateikti visuomenei, nes jie visiškai prieštarauja jų teiginiams, kad rimtas šalutinis poveikis yra retas, trumpalaikis ir praeinantis.

HMO (Sveikatos priežiūros organizacijos) duomenis slepia prie krūtinės

Tyrėjų grupė per susitikimą paaiškino, kad jų tyrimas turi vieną svarbų apribojimą - bendradarbiauti su jais ir dalytis duomenimis, gautais iš naujosios ataskaitų teikimo sistemos, leido tik viena nedidelė HMO. (Izraelio sveikatos apsaugos sistema suskirstyta į 4 skirtingas HMO tipo organizacijas; kiekvienas izraelietis yra prisiregistravęs prie vienos iš jų) Nė viena iš kitų 3 HMO, įskaitant 2 didžiausias Izraelio HMO - Clalit ir Maccabi, nepasidalijo savo duomenimis. Prof. Berkowitzas teigė, kad jie duomenis laiko "prie širdies".

Vienintelė HMO, kuri pasidalijo duomenimis ("Meuchedet"), yra labai maža, ji atstovauja tik apie 15 % Izraelio gyventojų, jos gyventojai yra labai religingi, skiepijasi rečiau nei visi gyventojai ir retai naudojasi išmaniaisiais telefonais, todėl dauguma jų net negalėjo gauti tekstinės žinutės.

Tyrėjų komanda paminėjo dar du apribojimus:

  • Sunkiausi atvejai net nebuvo įtraukti į analizę. Buvo 173 hospitalizavimo ir apsilankymo greitosios pagalbos tarnyboje atvejai, kuriuos atskirai nagrinėjo speciali ekspertų komisija.
  • Tyrėjai pabrėžė, kad dar turi daug darbo , nes jie analizavo tik 5 dažniausiai pasitaikančius šalutinius poveikius, tačiau buvo dar 17 kitų (įskaitant širdies ir kraujagyslių, kuris buvo 6-as pagal dažnumą), kurių jie dar neanalizavo.

"Vardiklio ataskaita" - slėpimas, manipuliavimas ir dangstymas 

Nors TJOH žinojo apie šias išvadas, du mėnesius jas slėpė ne tik nuo visuomenės, bet net ir nuo savo ekspertų komiteto, kuris birželio 30 d. nusprendė patvirtinti vakciną, skirtą 6 mėnesių kūdikiams. Šis sprendimas buvo priimtas praėjus trims savaitėms po to, kai IMOH buvo įspėta apie šiuos rezultatus ir jų pasekmes.

Oficiali ataskaita pagaliau buvo paskelbta rugpjūčio 20 d. uždarame spaudos brifinge, ir, kaip bebūtų keista, MHĮ joje juodu ant balto pripažino, kad Izraelis iki 2021 m. gruodžio mėn. neturėjo veikiančios pranešimo apie nepageidaujamus reiškinius sistemos. Paaiškinimas buvo neįtikėtinas: "Vykstant vakcinacijos operacijai, duomenys buvo gaunami iš anoniminės internetinės formos, tačiau nesant galimybės jų apdoroti ir profesionaliai patvirtinti". Tačiau net ir gavę tokias rimtas išvadas ir įspėjimus, jie manipuliavo duomenimis ir bandė nuslėpti esminę informaciją, kad vakcina atrodytų saugi.

  • "Jokių naujų signalų" - Sveikatos apsaugos ministerija teigė, kad tyrimo metu nebuvo nustatyta jokių naujų nepageidaujamų reiškinių, apie kuriuos dar nebuvo žinoma, t. y. jokių naujų signalų. O kaip dėl neurologinių pažeidimų, kurie, pasak tyrėjų, net neminimi "Pfizer" etiketėje? O kaip dėl ilgos trukmės ar pakartotinio tyrimo? Oficialioje ataskaitoje nėra nė vienos iš šių išvadų.

Manipuliavimas skaičiais - siekdama pateikti "retų nepageidaujamų reiškinių" pasakojimą, Sveikatos apsaugos ministerija gautų pranešimų skaičių padalijo į vardiklį, kurio vardiklis buvo bendras Izraelyje per visus pusantrų metų nuo vakcinos platinimo pradžios suleistų dozių skaičius - ~18 milijonų, nuslėpdama faktą, kad sistemą įdiegė tik 2021 m. gruodžio mėn. ir kad analizė buvo atlikta pagal pranešimus, gautus per 6 mėnesius iki 2022 m. gegužės mėn. iš vienos nedidelės sveikatos priežiūros įstaigos.

Taip ignoruojamas žinomas faktas, kad tokios pasyvių pranešimų sistemos apima tik dalį faktinių įvykių. Taip būtų net ir tuo atveju, jei sistema veiktų visą skiepijimo laikotarpį ir ja naudotųsi visos HMO (žinoma, šiuo metu taip nėra). Ši manipuliacija - naudojant visų dozių vardiklį - buvo pakartota kiekvienoje ataskaitoje pateiktoje šalutinio poveikio kategorijoje.

Be to, paaiškėjo, kad siekdama sumenkinti pranešimų apie menstruacijų sutrikimų dažnumą, SAM naudojo visų suaugusiųjų dozių vardiklį - ~16 milijonų - ir taip absurdiškai į lygtį, kaip dažnai pasitaiko menstruacijų sutrikimų, įtraukė vyrus.

Pasaulinės pasekmės

Nutekintame vaizdo įraše atskleista diskusija turi toli siekiančių ir nerimą keliančių pasekmių visame pasaulyje. Nors Izraelis yra palyginti nedidelė šalis, ji buvo pavadinta "pasaulio laboratorija". Į jį buvo nukreiptos didžiosios pasaulio dalies akys, o FDA ir kitos reguliavimo institucijos ne kartą rėmėsi Izraelio patirtimi su vakcina kaip politikos formavimo pagrindu, įskaitant padidinimus, įgaliojimus ir daugelį kitų dalykų.

Taigi jei Izraelis iš tikrųjų neturėjo veikiančios nepageidaujamų reiškinių stebėsenos sistemos, o jos duomenys buvo fikcija, ir net jei, kai pradėjo veikti tinkama stebėsenos sistema, pavėlavo metais, o sistemos išvadų analizė buvo visiškai ignoruojama ir nuslėpta - kuo iš tikrųjų rėmėsi FDA? Kuo rėmėsi visos tos reguliavimo institucijos?

Nuorodos į vaizdo įrašus iš nutekinto įrašo, išverstus į anglų kalbą, svetainėje Rumble:

https://rumble.com/v1jh9ne-israeleak-part-1-medic-legal.html

https://rumble.com/v1jhaan-israeleak-part-1b-rechallenge.html

https://rumble.com/v1jmb3c-israeleak-part-1c.html

https://rumble.com/v1hax8y-89529298.html

https://rumble.com/v1jh542-israeleak-part-3-menstrual-cycle-irregularities.html

https://rumble.com/v1i7gnf-israeleak-no-4.html