Ar pederastiniai vakarai pasirengę nudvėsti už salo-reichą?

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-09-22 03:41:00, skaitė 572, komentavo 12

Ar pederastiniai vakarai pasirengę nudvėsti už salo-reichą?

Aiškiai matyti kaip skubiai buvo duotas „dobro“ surengti referendumus nuo ukro-nacizmo ir sion-fašizmo išlaisvintose svino-reicho teritorijose. Ir reikalas greičiausiai štai kame. Pirmiausia tai vienintelė galimybė sustabdyti Donbaso, Lugansko ir Chersono regionų civilių gyventojų žudynes iš toliašaudės NATO ginkluotės,  kurias daugiausia vykdo NATO pašlemėkai, saugomi nacistinių salo reicho batalionų.

Kokiu būdu tai galima sustabdyti? Kai tik šiose teritorijose bus surengti referendumai su sprendimu prisijungti prie Rusijos (o tai yra vienintelis būdas išgelbėti šių teritorijų gyventojus nuo besitęsiančio masinio apšaudymo dabartinėmis sąlygomis), tada jos (teritorijos), priėmus atitinkamus Valstybės Dūmos ir Rusijos Federacijos parlamento dokumentus tampa Rusijos teritorija. Ir visiškai yra nusispjauti tai, ar vakarai ir svino-reichas pripažįsta šių referendumų rezultatus. Remiantis pamatiniais JT dokumentais, lemiama yra pačių žmonių valia apspręsti savo likimą. Ir jei gyventojų dauguma (nebent jie yra patologiniai savižudžiai) pasisakys už, tai jokie pederastino vakarų šūdeličio ir jų sion-fašistinių išperų Kijevo chuntos vadovybės klyksmai nieko nenulems.

O dabar pažiūrėkime: po šių teritorijų priėmimo fakto į Rusijos Federaciją, jei civilių žudymai tęsis toliau - tai jau bus tiesioginė agresija prieš pačią Rusiją. Visa tai leidžia teisėtai pakeisti SKO (speciali karinė operacija) formatą į visapusiškus karinius veiksmus prieš agresorių pagal Rusijos Federacijos gynybinę doktriną. Tuomet, būtent Rusija tampa išorinę agresiją patyrusia puse. Tada, tie, kurie tiekė ginkluotę ir savo specialistus nacistiniam salo-reicho režimui (o ten prieš Rusiją ir LDLR kovoja NATO daliniai) taip pat tampa teisėtais ir pagrįstais taikiniais masiniams atsakomiesiems smūgiams į  „sprendimų priėmimo centrus“, kas ne kartą buvo pareikšta. Tačiau nebuvo jokios priežasties tokių smūgių teisėtumui, kol karo veiksmai vyko ne Rusijos teritorijoje. Ir reikia suprasti, kad jeigu natovcų daliniai atsidurs visaverčio karo su Rusija būklėje, visos NATO vadavietės ir štabai (jau nekalbant apie karinius kontingentus) taps teisėtu ir pagrįstu taikiniu Rusijos VKS (ora kosminės pajėgos) smūgiams.

Ir apsidžiaugę laikina sėkme, gauta didžiulių nuostolių kaina, salo-reicho ir NATO vadovybė (akivaizdu, jog prisiuostę kolumbietiško kokaino) pradėjo kelti Rusijai kone tikrą ultimatumą, reikalaudama išvesti kariuomenę į savo teritoriją ir sumokėti reparacijas, taip pat dar ir atgailauti. Tačiau viena detalė NATO vis dėlto suneramimo. Tai didelis Rusijos aviacijos ir kosmoso pajėgų aktyvumas bandant naujų tipų ginklus Novaja Zemlia branduolinių bandymų poligone, kurį pastebėjo šito karinio-nacistino bloko žvalgyba. O dabar pagalvokite, ko išsigandęs pederastinis vakarų elitas staiga pradėjo „perspėjinėti“ Rusiją apie „branduolinio ginklo panaudojimo Okrainoje pasekmes“.

Tik va kokio chrieno jie nusprendė, kad kalbama tik apie Okrainos teritoriją? Faktiškai, ir tai jau pripažįsta patys vakaroidiniai politikai, Rusija ten kariauja su visais kolektyviniais vakarais (galbūt išskyrus Vengriją ir Serbiją). Tiesiog Rusijos Federacijos vadovybė atsidūrė teisiniuose „spąstuose“, neturėdama teisėto pagrindo pakeisti SKO formato ir pavadinti daiktus tikrais vardais. Tačiau tiesioginė svino-reicho agresija kartu su NATO jau į naujas Rusijos teritorijas, viską keičiasi teisinėje ir juridinėje plotmėje. Tai ir yra teisėtas pretekstas paskelbti mobilizaciją ir masiškai smogti į visą NATO infrastruktūrą, o ne tik į tą, kuri yra salo-reicho teritorijoje. Šiaip tai ir be naujų teritorijų svino-reichas jau pakankamai "prisišaudė" į Rusijos teritoriją.

Taip kad nebus jokio atgailavimo ir reparacijų. Niekada rusų ir kitos Rusijos tautos neguls po neonacistiniais išsigimėliais ir jų pederastiniais šeimininkais iš vakarų. Todėl ir nebus jokio „Rusijos subyrėjimo" ir jos tautų pavergimo, kaip apie tai svajoja pederastinis vakarų šūdelitis ir jų nacistiniai pakalikai iš Kijevo ir Lvovo. Pas visas šitas atmatas yra tik du variantai ateičiai tesiantis dabartinei tokiai savo veiksmų tendencijai (nesant salo-reicho kapituliacijos):

arba sėdėti požeminiuose bunkeriuose, kada sušalusios Europos ir Okrainos tautos žiemą išeis jų nuversti; 

arba (agresijos prieš pačią Rusiją, turinčios galingą branduolinį ir ne tik branduolinį naikinamąjį potencialą) nudvėsti šiuose bunkeriuose be eilės. Nes šiuolaikinės įslaptintos ginkluotės rūšys garantuotai sunaikins juos bet kokiame gylyje.

Niekas  iš pederastinių vakarų šūdeličio rimtai nepažiūrėjo į Putino prieš metus pateiktą pasiūlymą sukurti kolektyvinio saugumo sistemą. Dar daugiau, jie ir toliau ruošė salo-reichą karui prieš Rusiją, planuodami pradėti jį dar šią vasarą. Ir būtent tai buvo pagrindinė SKO priežastis. Ir dabar likusiems keliems adekvatiems žmonėms tarp vakarų šūdeličio, o ir pačioms Europos ir Šiaurės Amerikos tautoms reikia pagalvoti apie dar vienus Rusijos Federacijos vadovo žodžius,  kurių kol kas taip pat dar niekas nepriėmė rimtai, o gal ir net pamiršo apie juos.

Ir visiškai be reikalo.

Na, tada galima jiems priminti juos. Štai tie žodžiai:

 „Mes pateksime į dangų kaip kankiniai, o jie tiesiog nudvės!“.

Ir dabar pamatysime, ar vakarai, atstovaujami valdančiojo šūdeličio atstovų, kuriuos garantuotai, ir net pirmoje vietoje, „pasieks“ bet kokiuose jų požeminiuose ir povandeniniuose bunkeriuose, įskaitant ir pasaulio šūdeličio prieglaudas Naujoje Zelandijoje, yra pasiruošę nudvėsti už jų pačių išmaitintus svino-reicho karinius nusikaltėlius, ar jie atiduos pirmenybę išgelbėti savo gyvybes neonacistinio monstro gyvybės kaina, kurį jie patys ir išperėjo? Juk priešingu atveju NATO, kuris jau įsivėlė į konfliktą Okrainos teritorijoje, turėti reikalų ne tik su "Kalibrais ir "Cirkonais", bet ir su "Burevestnikais" (neriboto nuotolio raketa - "2in1" - su branduoliniu varikliu ir užtaisu), "Poseidonais" (povandeninis neriboto nuotolio dronas su branduoliniu varikliu ir 100 megatonų galios užtaisu) ir dar kai kuo

O kariniai NATO arsenalai ir strateginės kuro atsargos jau ir be to yra rimtai perpus sumažėję dėl debiliško karinio-techninio karo nusikaltėlių ir kruvino neonacistinio Kijevo režimo palaikymo. Ir pats protingiausias dalykas jiems, vakaroidams, būtų pasitraukti iš Okrainos teritorijos ir priversti Kijevo chuntą  taikos deryboms ir neutralaus „buferio“ statusui tarp Rusijos ir vakarų, kaip tai buvo siūlyta anksčiau. 

Na ir jau artimiausiu metu bus aišku, ar NATO ir vakarų valdantysis šūdelitis išlaikė bent kažkokius tai smegenų likučius. Ar jie norės „tiesiog nudvėsti“, tarp kitko gindami net savo teritorijas, o gindami vienos iš savo kolonijų nusikalstamą neonacistinį režimą.