Naratyvas apie vakcinas žlunga, nes Harvardo tyrimas parodė, kad skiepas pavojingesnis už COVID

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.theflstandard.com/... 2022-09-16 08:48:00, skaitė 324, komentavo 3

Naratyvas apie vakcinas žlunga, nes Harvardo tyrimas parodė, kad skiepas pavojingesnis už COVID

Šalyje pradėjus platinti su žmonėmis neišbandytus stiprinamuosius skiepus, naujas tyrimas rodo, kad šis skiepas yra daug pavojingesnis nei pats COVID-19. Be to, CDC pateikė klaidingą informaciją apie nepageidaujamų reiškinių, susijusių su vakcinomis, stebėjimą

Valdžios pareigūnams ir pagrindinei žiniasklaidai raginant skiepytis antrąja vadinamąja "dvivalentine" papildoma vakcina, kuri, kaip teigiama, skirta Omicron variantui, paaiškėjo, kad ši medžiaga nebuvo išbandyta su žmonėmis. O vienintelis atliktas bandymas su gyvūnais apėmė aštuonias peles.

"Tai nebuvo įrodyta klinikiniu tyrimu, nes mes neturime laiko atlikti klinikinį tyrimą, nes mums reikia vakciną išleisti dabar, nes visame pasaulyje ir, be abejo, Jungtinėse Amerikos Valstijose yra tokia situacija, kad per dieną pas mus miršta 400 žmonių ir iki 5 000 hospitalizacijų per dieną", - interviu aiškino NIAID pedofilas Anthony Fauci.

CDC direktorė Rochelle Walensky taip pat pareiškė, kad norint, jog stiprinamosios medžiagos veiktų tinkamai, jas reikia skubiai perduoti. Vėluojant skiepai gali tapti "pasenę", nes gali atsirasti naujų variantų, teigia Walensky

TYRIMAS: BLOGIAU NEI VIRUSAS

Naujas Harvardo ir Johnso Hopkinso universitetų mokslininkų atliktas tyrimas, kuris šiuo metu yra prieš spausdinimą, atskleidžia, kad COVID-19 vakcinos buvo net 98 kartus blogesnės už patį virusą. Tyrime kritiškai vertinamas JAV universitetų studentams taikomas sustiprinimo reikalavimas, kurio santraukoje teigiama: "Remdamiesi CDC ir rėmėjų pateiktais nepageidaujamų įvykių duomenimis, nustatėme, kad įpareigojimas pasiskiepyti gali sukelti grynąją tikėtiną žalą: už kiekvieną COVID-19 vakcinos sukeltą hospitalizaciją, kurios buvo išvengta prieš tai neužsikrėtusiems jauniems suaugusiesiems, numatome nuo 18 iki 98 sunkių nepageidaujamų įvykių, įskaitant nuo 1,7 iki 3,0 su sustiprinimu susijusio miokardito atvejų vyrams ir nuo 1373 iki 3234 ≥3 laipsnio reaktogeniškumo, trukdančio kasdienei veiklai, atvejų."

MELAGINGA INFORMACIJA

Kaip pirmą kartą pranešė laikraštis "Epoch Times", CDC pateikė melagingą informaciją apie vakcinų sukeltų nepageidaujamų reiškinių stebėjimą. Tuo pat metu Walensky pripažįsta, kad tarp mRNA vakcinų ir miokardito yra priežastinis ryšys:

Rugsėjo 2 d. CDC direktorės Rochelle Walensky laiške senatoriui Ronui Johnsonui teigiama, kad "CDC nuosekliai atlieka išsamų duomenų rinkimą ir analizę, kad aptiktų galimus nepageidaujamus reiškinius ir saugumo signalus, o vėliau šią informaciją perduoda visuomenei. Pavyzdžiui, VAERS darbuotojai atliko vertinimus, kurie parodė, kad egzistuoja priežastinis ryšys tarp trombozės su trombocitopenijos sindromu ir "Janssen" vakcinos COVID-19 bei tarp miokardito ir mRNA COVID-19 vakcinos".

Tame pačiame laiške Walensky taip pat nurodė, kad CDC 2021 m. apskritai neanalizavo tam tikrų tipų pranešimų apie nepageidaujamus reiškinius, nors anksčiau teigė, kad šį stebėjimą pradėjo tų metų vasario mėn.