Ar tikrai saloreichas laimi?

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-09-13 03:53:00, skaitė 640, komentavo 28

Ar tikrai saloreichas laimi?

Nereikia daryti jokių skubotų išvadų apie pastaruosius įvylius saloreiche, remiantis vien šio momento informacija, kuri gali ir feikas ar paprasčiausia deza. Kaip sako protingi ir kai ką žinantys žmonės, visa ta isterija - vsio propalo - labai panaši į masinį šūdo ant ventiliatoriaus pylimą, žinomą užsakytą. 

Net lenzberg-šaikos durneliams įsakyta loti, specialiai šiandien feisbuke pasižiūrėjau koks debilizmo lygis pas  ukrošyzo liudytojus. Viens su kitu lenktyniauja kas daugiau šūdo suės.

Juokas ima kiek džiaugsmingo trydaliojimo dėl to, kad buvo leista ukrofašistams į kelis miestus ir kaimus įeiti. O juk tereikia prisiminti kad ir Sirijos Palmyrą, vi sai nesana ir pamokanti istorija. Rusai ją pirma užėmė, surengė ten koncertą, o po to atsitraukė, tipo neišlaikė ir atidavė basmačiams. Kodėl? Juk tie sulėkė plėšti iš visos dykumos. Atrodo kvaila? Kvaila debilams, kurie toliau durnadėžės nemato. Nes tokia mintis, kad  atidavė vien tam, jog tie basmačiai sulėktu kaip musės ant šviežio šūdo ir nereikėtų jų grupelių po kelis vaikytis po visą dykumą, debilui rėkiančiam “slava salo” negali kilti. Kad juos, basmačius, visus vietoje, urmu, ir pas pranašą pasiųsti.

Niekas juk iš Rusijos Gynybos ministerijos smulkiai neaiškins liaudžiai kas-kur-kada įvyks ar bus daroma. Gal ir patys dar specialiai dezinformacijos papils. Nepamirškite kas vadovauja Rusijai - KGB karininkas. Ir tie kas jį mokė, padėjo jam ateiti į valdžią tikrai nėra PIŠo gaujos lygio. Taip pat verta prisiminti koks vakaroidams buvo šokas, kada kaip iš niekur išdygo žali žmogeliukai Kryme, "Kalibrai" Sirijoje, Putino multikai, iš kurių jau niekas nedrįsta  žvengti. Iš kur visa tai? Juk tiek metų kas netingėjo varė ant tuometinio Rusijos gynybos ministro, kad griauna, naikina armiją, kad ten korupcija ir - vsio propalo! Taip "surgiovė ir propalo", kad paskui visi vakaroidai nustėro. Moka buvęs KGB darbuotojas miglą pusti? Ir pusti taip, kad nemačiom ir gera armija atsiranda, ir dar į pasaulio lyderius išeina.

Man, pavyzdžiui, Okrainos likimas yra aiškus, ir aišku tai, kad niekas jo nepakeis. Nei debiliška propaganda, nei USA bei kitų NATO narių-teroristų pinigai. 

Ir kokio velnio šiandien Makronas skambino Putinui ir prašė kuo skubiau sustabdyti specialią karinę operaciją Okrainoje? Juk ukroreichas laimi ir, pasak propogandonų, užima tūkstančius kvadratinių kilometrų teritorijos, veja “okupantus”, tūkstančiais juos šienauja ir ima į nelaisvę? Atrodo tik džiaugtis reikia, švęsti pergalę! Bet ne, skambina Putinui, prašo sustabdyti operaciją. Kodėl?

Taip pat visuotino ukrošyzo fone Vengrijos parlamento vadovas pareiškia, kad JevroSojūzo šalys veikia prieš savo interesus dėl saloreicho krizės, ir kad Jevrosojūzą jau galima pripažinti pralaimėjus šiame konflikte. Ar kas girdėjote šiandien tokias naujienas iš lenzberg-šaikos fake news? Nors ir nežiūrėjau, tačiau garantuoju nė žodžiu nebuvo užsiminta. 

Todėl tie visi trydaliojimai dėl saloreicho “peremogų” gali labai staigiai pavirsti į eiline “zradą”. 

Man atrodo, kad Okrainos energetikos naikinimas yra tik kažko kito  preliudija.

Preliudija to, ko nereikės ilgai laukti.