Mūsų visų laukia didžiulė kova. Užrašai iš III pasaulinio karo pradžios

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-09-09 19:28:00, skaitė 575, komentavo 26

Mūsų visų laukia didžiulė kova. Užrašai iš III pasaulinio karo pradžios

Mūšis tarp kolektyvinių Vakarų ir jų priešininkų, įskaitant Rusiją ir Kiniją, įsiliepsnoja didžiuliais šuoliais, ir tai jau tikroji Trečiojo pasaulinio karo, kuris nulems Žemės likimą ateinantiems dešimtmečiams, pradžia.

 

Šią vasarą įvyko tiek daug, kad galima drąsiai teigti, jog dar labiau priartėjome prie Trečiojo pasaulinio karo, kurio griaustinis jau girdimas net ir pačiai kurčiausiai ausiai. Priešaudringa 2022 metų vasara tapo mūsų APSIVALYMO vasara. Ar bent jau pradžia...

 

Vienas po kito iškeliavo pragaran tie, kurie griovė mūsų bendrą tėvynę-TSRS. Pabrėžiu: ne socialistinė santvarka, ne Tarybų Sąjungos komunistų partijos valdžia, ne tuometinė socialinė-ekonominė sistema. Ne! Jie sugriovė mūsų šalies teritorinį vientisumą, SĄMONINGAI atiduodami jos kraujuojančias dalis, kurias dabar kontroliuoja JAV ir jos palydovai. Nes net ir Europos Sąjungos negalima priskirti visaverčiams Vašingtono sąjungininkams ir partneriams.

 

Vienas po kito jie iškeliavo pragaran: Genadijus Burbulis, Rusijos Federacijos valstybės sekretorius 1991-1992 m.

 

Stanislavas Šuškevičius, Baltarusijos Respublikos Aukščiausiosios Tarybos pirmininkas 1991-1994 m.

 

Leonidas Kravčiukas, Ukrainos Aukščiausiosios Rados pirmininkas 1991 m., Ukrainos prezidentas 1991–1994 m.

 

Michailas Gorbačiovas, „perestroikos“ politikos kūrėjas ir vykdytojas, litukrijoje labiau žinomas gorbio pavadinimu, o Rusijoje jį vadina „меченный“ (paženklintas), kuris šypsodavosi kaip kvailys ir „politinis romantikas“, siekdamas išvengti atsakomybės už savo nusikaltimus.

 

O dabar karalienė Elžbieta II. Sena ragana, ant kurios sąžinės ne viena dešimtis tūkstančių nekaltų žmonių mirčių. Lietuvoje, šia proga, matyt bus paskelbta gedulo diena, nes aš puikiai atsimenu, kaip buvo lendama šitai senei į dubynę, kaip šlepetkinis Impulevičiaus bataliono narys, (p)rezidentūroje pastatė senei auksinį tualetą. Kad senai raganai būtų malonu padėti savo susiraukšlėjusį užpakalį ir dergti....

 

Tai atrodo kaip baudžiantis Viešpaties kardas.

 

Kol Maskva sėdės ant dviejų kėdžių, Rusija „neatsikels nuo kelių“. Dėl šio mūšio negalima derėtis. Vakarai atvirą karą prieš Rusiją kariauja nuo 2022 metų ir pradeda panašų karą prieš Kiniją.

 

Šiame kare susitarimo nebus. Kompromiso nerasite. Nepasidalinsite įtakos sferomis. Gali būti tik laimėtojai ar pralaimėtojai. Arba Rusija, Kinija ir jų sąjungininkės nusuks kolektyvinių Vakarų sprandą. Arba kolektyviniai Vakarai sulaužys sprandą Rusijai ir Kinijai bei jų sąjungininkams.

 

Tokiu atveju Rusija ir Kinija bus padalintos JAV kontroliuojamų tarptautinių struktūrų lygiu, kaip buvo išardyta Tarybų Sąjunga. Tuo pačiu metu jie bandys suplėšyti Kiniją, visų pirma, nuo Kinijos atplėšti Tibetą ir Sindziangą. Ir visur – nuo Maskvos ir Pekino ir nuo Minsko iki Teherano – visuose lygmenyse sustatytos absoliučiai kontroliuojamos marionetės, paklusnūs niekšai. Tokie, kaip gorbis.

 

 

Rusija nebeturi teisės būti tokia pati! Kitaip nei Lietuva, nei Rusija, nei Kinija neišgyvens.

 

P.S.

 

Gal dabar suprasite, kodėl Specialioji Karinė Operacija taip ilgai užtruko.....kodėl visuose lygiuose vyksta sabotažas (prisiminkime Kaliningrado blokadą ir Rusijos mykimą). Gal dabar suprasite, kaip V.V.Putinui sunku....