DELFI vėl meluoja apie Lietuvos Kariuomenės dalyvavimą Lietuvos politikoje

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.delfi.lt/news/dail... 2022-09-05 03:58:00, skaitė 265, komentavo 5

DELFI vėl meluoja apie Lietuvos Kariuomenės dalyvavimą Lietuvos politikoje

DELFI vėl meluoja apie Lietuvos Kariuomenės dalyvavimą Lietuvos politikoje.

Tai, ką prieš kelerius metus Vakaruose išgarsėję Lietuvos elfai dare internete – medžiodami rusų trolius, Kremlių šlovinančius ir dezinformaciją platinančius komentarus, kuriuos masiškai skundė socialinių tinklų ir portal administracijoms, buvo iš dalies sėkminga kampanija. Pavykus blokuoti trolio paskyrą užtvenkiamas kelias bent dallies melų srauto plitimui. Tai atrodė unikalu – savanoriai, eiliniai piliečiai be jokios valdžios iniciatyvos, palaikymo ar įsakymo kovoja su Rusijos platinamais melais.

Ričardas Savukynas, dar žinomas kaip žydas Rokiškis Rabinovičius, pats prisistato Lietuvos elfų vadu. Savukynas KAMui parengė bukletą apie tai, kaip reikia kovoti su propaganda. Netikiu, kad jis tai padarė be paramos eurų pavidalu. Todėl pasakykime tiesiai - Savukynas gavo palaikymą iš Lietuvos Kariuomenės, o visi kiti durniai tai darė už dyką. Už dyką kovojo prieš kitus Lietuvos piliečius. Su Lietuvos Kariuomenės palaikymu.

Su kuo dar tyliai bendradarbiauja Lietuvos Kariuomenė? Su žydų Lupshits. Žydas net gauna garbę pasakyti graduation kalbas Lietuvos kadetams. Čia tas pats žydas kuris yra Tapino handleris ir kuris su Tapinu surengė demokratijos pusryčius, per kuriuos žvengė iš prie seimo badaujančių Lietuvos piliečių. Tai Lietuvos Kariuomenės bendradarbiai.

Bendradarbiauja Lietuvos Kariuomenė ir su Algirdu Ramanausku. Na, tuo psichu kuris CCCP griūvimo metu pabėgo iš psichuškės ir 30 metų vaizduoja normalų psichą.

Lietuvos Kariuomenė net turi kitą pretendentą į Lietuvos prezidentus - Anusą. Tai tokia Lianzbergų klano skylė, pro kurią bėga jų mėšlas. Tai tas pats anusas, kuris nerado CŽV kalėjimų Lietuvoje. Galimai ne už ačiū, nes CŽV milijonai į niekur nedingo.

Lietuvoje viską valdo Lietuvos Kariuomenė. O ją valdo suverenai vakaruose, už atlanto ir artimuosiuose rytuose. Nes lietuviai yra terpylos. Visada buvo.