Alvis Mozeris: Skandalas! Žemės ūkio ministerija (ŽŪM) išsiaiškino valstybės lėšų grobstytojus!

Autorius: Alvis Mozeris Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-08-12 21:38:00, skaitė 339, komentavo 5

Alvis Mozeris: Skandalas! Žemės ūkio ministerija (ŽŪM) išsiaiškino valstybės lėšų grobstytojus!

Skandalas! Žemės ūkio ministerija (ŽŪM) išsiaiškino valstybės lėšų grobstytojus! Jūs tik paklausykit!

ŽŪM nuosekliai remia kaimo bendruomenes ir kasmet jas kviečia teikti paraiškas gauti valstybės paramą savo projektams vykdyti. Asociacija "Naisių bendruomenė" tokią paraišką pateikė ir gavo 2000 Eur (du tūkstančius eurų) Žolinės šventei organizuoti. Tačiau itin taupiai ir super skaidriai valstybės biudžeto lėšas naudojanti ministerija išsiaiškino, kad "Naisių bendruomenė" jai skirtas lėšas planuoja išleisti ne pagal paskirtį - pasak ŽŪM, 2000 Eur "Naisių bendruomenė" ketina išleisti ne rugpjūčio 15 d. švenčiamai Žolinės šventei Naisiuose organizuoti, kam ir buvo skirti pinigai, o rugpjūčio 15 d. Naisiuose įvyksiančiai šventei „Naisių vasara. Žolinė“ finansuoti. Įsivaizduojat, kokią gudrią schemą Naisiai sukurpė?

- Tai visai kitas renginys, mes pinigų jam neskyrėm! Tai, ką jūs organizuojat, visai ne jokios Žolinės! Tuoj pat pašalinkit ministeriją iš šio renginio rėmėjų sąrašo, o jei ne, tai visą apvalią sumelę, kurią ketinot ištaškyti neaišku kam, tuoj pat turėsit grąžinti į mūsų uoliai prižiūrimą valstybės biudžetą!", - griežtai pareikalavo ir pagrasino ŽŪM. 

O tu, seube seubingasis! Kas su Naisiais darosi? Tikrai netikėjau, kad tokie žulikai tie šventės organizatoriai... Prašė valstybės pinigų Žolinės šventei Naisiuose organizuoti, ketindami juos ištaškyti kažkokiai neaiškiai ir su Žolinės švente nieko bendro neturinčiai šventei "Naisių vasara. Žolinė."... Gerai, kad ministerija laiku sureagavo. Šaunuoliai, sutaupys biudžetas 2000 Eur. Nėra čia ko visokius neaiškius atlikėjus į kažkokias neaiškiais šventes kviesti. Žolinės yra žolinės!

298529483_1664973470547361_8135495417167792719_n.jpg