Buvęs perspėjo: „Neužkibkite ant rašistų kabliuko. Neleiskite sau suabejoti Ukraina“

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/buves-per... 2022-08-10 22:32:00, skaitė 300, komentavo 6

Buvęs perspėjo: „Neužkibkite ant rašistų kabliuko. Neleiskite sau suabejoti Ukraina“

Buvęs Valstybės saugumo komiteto (VSK, rus. KGB) papulkininkis (baigęs VSK akademiją Maskvoje), buvęs Valstybės saugumo departamento (VSD) kontržvalgybos vadovas, aktyvus Landsbergių bendruomenės atstovas Kastytis Braziulis, visuomeniniuose tinkluose besidalinantis savo analizėmis, pasidalino dar viena savo analize.

Buvęs perspėjo dėl naujojo dokumentinio CBS filmo, kuriame skelbiama, kas ir taip seniai žinoma – didžioji dalis milijardų dolerių karinės pagalbos, kurią JAV siunčia Ukrainai, nepasiekia fronto linijų.

„Neužkibkite ant rašistų kabliuko. Neleiskite sau suabejoti Ukraina. Nepasiduokite. Būkite stiprūs. Juk šiuo metu svarbiausia yra Ukraina. JAV CBS televizija parodė dokumentinį filmą „Arming Ukraina“, - analizės pradžioje rašo buvęs.

Buvęs atskleidė, kad kad ukrainiečiai gavę paramą išvagia tik neperšaunamas liemenes, šalmus, kojines, aprangą, o rimtų ginklų nevagia.

Buvęs pažymėjo, kad formuojamas neteisingas naratyvas apie Ukrainą, esą „Ukrainoje klesti korupcija bei biurokratija, o ją valdo oligarchai ir politikai vagiai“ ir, neva, „viskas ten yra vagiama“.

„Šie teiginiai nėra tiesa kai kalba vyksta apie ginklus. Niekas jų nevagia ir nepardavinėja rinkoje. Ukraina yra susitelkusi kovai, ji nori išlaisvinti savas žemes“, - išaiškino buvęs.

Savo analizėje buvęs už neteisybės skleidimą įgėlė ne tik CBS televizijai, bet ir pateikė fragmentą iš didelio sąrašo Rusijos naudai veikiančių Vakaruose asmenų, organizacijų ir leidinių.

„Praėjusi savaitė buvo turtinga šmeižikiškų straipsnių ir pareiškimų. Interpolas, Amnesty International, CBS televizija, parlamentarė Viktorija S., The New York Times ir The Washington post straipsniai ir daugelis kitų. Ataka vyksta ir šiame fronte“, - konstatavo buvęs.

braziulis.jpg

Dar su keliomis buvusio analizėmis galima susipažinti čia:

Buvęs: vakariečių raketos pasiekė tikslą ir apsunkino cheminio ginklo gamybą

Buvusio perspėjimas: tą pačią N. Sadūnaitę tą pačią minutę „nugalabytų“

Sugrįžo buvęs: Slava Ukraine, Herojam slava

Buvęs: tas kas sako, kad Lietuva gali būti nepriklausoma ir laisva yra arba kvailas, arba suinteresuotas

Susiję:

Minedas ragina visus Lietuvos gyventojus nepavargti būti su Ukraina