Masono Kęstučio Skrebio ryšiai su „tulpiniais“

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/maso... 2022-08-08 21:16:00, skaitė 484, komentavo 4

Masono Kęstučio Skrebio ryšiai su „tulpiniais“

Tulpiniai – viena žiauriausių Lietuvos nusikalstamų grupuočių. Apie Kęstutį Skrebį spaudoje buvo rašyta, kad jam balotiruojantis į Futbolo federacijos prezidentus, jį atlydėję asmens sargybiniai (Vertelka ir Baltušis) buvo žinomi kaip „tulpiniai“ nusikaltėliai. Spaudoje galima rasti ir daug kitokios informacijos apie prieštaringai vertinamos Rūtos Janutienės artimą draugą Kęstutį Skrebį. Primename, kad dabar „teisinguoliu“ ir „šventuoliu“ tapęs Kęstutis Skrebys buvo vienas iš Tėvynės sąjungos (Lietuvos Konservatorių) partijos steigėjų.

Kęstutis Skrebys masonas

2010 metais seniausia ir paslaptingiausia lietuviška laisvųjų mūrininkų – masonų – ložė „Uolusis lietuvis“ minėjo savo 230-ąsias įkūrimo metines, rašo „Lietuvos žinios“.

Tarp masonų konferencijos dalyvių kiek ekscentriška išvaizda – klasikiniu kostiumu, tačiau pasiūtu iš odos, o ne kostiuminio audinio, – išsiskyrė buvęs Seimo narys K.Skrebys. Po pokalbio su buvusiu Seimo nariu paaiškėjo, kad K.Skrebys masonų brolijai priklauso jau dešimtmetį. Paklaustas, kodėl tapo masonų ložės nariu, verslininkas tik šyptelėjo. „Pasak vieno laisvųjų mūrininkų apibūdinimo, ši draugija gerą vyrą daro dar geresnį. Teoriškai kiekvienas vyras, sulaukęs 21 metų, gali tapti masonu. Tėra vienintelė sąlyga, kurią jis privalo atitikti, – jis turi būti laisvas, gerovės sampratą atitinkantis vyras (angl. good standing man). Tačiau leidimo priklausyti laisvųjų mūrininkų brolijai neįmanoma nusipirkti už jokius pinigus. Masonybės reikia ieškoti, ja domėtis“, – tikino K.Skrebys.

Kviečiame pažiūrėti vaizdo reportažą, kuriame matosi masono Skrebio ryšiai su landsbergių šaika, o šaikos ryšiai su tuometine, pačia žiauriausia, nusikaltėlių gauja – tulpiniais.

Lietuvos patriotas