Iš meilės ukrainiečiams sunaikinsime lietuvių Tautą?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-08-04 23:44:00, skaitė 490, komentavo 6

Iš meilės ukrainiečiams sunaikinsime lietuvių Tautą?

Ukrainiečių į Lietuvą šiais metais atvyko per 60 tūkstančių. Ukrainos prezidentas V.Zelenskis vakar paskelbė apie priverstinę Donbaso gyventojų evakuaciją. Numatoma evakuoti 250000 gyventojų, tarp jų 50000 vaikų. Labai tikėtina, kad ukrainiečių skaičius Lietuvoje po šios evakuacijos peržengs 100 tūkstančių ribą. O kur dar baltarusiai, bėgę nuo Lukašenkos režimo, kviesti Armonaitės ir panašių „astronautų“, kur dar anksčiau vairuotojais ir kituose darbuose dirbę Lietuvoje ukrainiečiai ir baltarusiai? Atvyksta ir didžiarusiai, net Palangoje, Birutės parke, kopose, įsigudrina namus statytis!

Naujieji atvykėliai labai ženkliai pakeis Lietuvos valstybės tautinę sudėtį, o tai, turint omenyje menką gimstamumą, emigraciją, homoseksualizmo diegimą – tiesus kelias į Tautos sunaikinimą, apie ką esu rašęs (1, 2, 3)

Dar reikia pažymėti, kad nuo rugpjūčio 1 d. įsigaliojo įstatymo „Dėl užsieniečių teisinės padėties“ pakeitimai, kuriais siekiant į Lietuvos darbo rinką pritraukti naujų darbuotojų iš trečiųjų šalių, yra paprastinamos migracijos taisyklės ir sudaromos sąlygos paprasčiau gauti Mėlynąją kortelę (kitaip – Europinę darbo vizą). Tai naujos ES direktyvos įgyvendinimas. 

Vykdomas lietuvių Tautos genocidas

Pagal Ženevos konvenciją genocidas – planuoti veiksmai, skirti tam tikros tautos arba gyventojų grupės sunaikinimui įgyvendinti, naikinant kultūrą, finansinę ir politinę bazę, sveikatos apsaugą ir t. t., siekiant, kad ta grupė žmonių ilgainiui išnyktų.

Pagal JTO 1990 metų rezoliuciją dėl Irako, kuris užpuolė Kiuveitą, šis užpuolimas buvo įvardintas kaip bandymas sunaikinti Kiuveito tautą kitų tautų gyventojų migracijos į šią šalį būdu. ES valstybės pritarė šiai rezoliucijai. Rezoliucijoje kalbama: SNO saugumo taryba smerkia Irako bandymą pakeisti suverenios Kiuveito valstybės demografinę situaciją ir gyventojų sudėtį.

ES politikai 1996 m., kurie per prievartą įvedinėja multikultūralizmą ir naikina vokiečių, prancūzų ir kitas Europos senąsias tautas, pasmerkė Kinijos vykdomą Tibeto tautos etnokultūrinį naikinimą.

Bundestagas savo nutarimu 13/4445 nuo 23.4.1996 pasmerkė Kinijos veiklą Tibete. Vokietija tada pareikalavo nutraukti šią Kinijos vykdomą politiką ir kiniečių perkėlimą į Tibetą. Kodėl šie SNO standartai galioja Kiuveitui ir Tibetui, bet negalioja mažytei Lietuvai?

Perkėlus į Lietuvą kelis šimtus tūkstančių ukrainiečių Lietuvos gyventojų sudėtis pasikeis iš esmės. Ar tai ne lietuvių Tautos genocidas? Pvz. karą Ukrainoje kurstančios JAV ir DB priėmė, atitinkamai, tik 100000 ir 80000 ukrainos pabėgėlių. Priminsiu JAV 330 mln. gyventojų, o DB – 67 mln. gyventojų.

Vilniuje jau ignoruojama valstybinė lietuvių kalba

 

Praėjusią savaitę Vilniaus Centrinėje universalinėje parduotuvėje, ant šios parduotuvės stogo esančiame restorane „Grill Terrace“, lietuviškai su oficiante susikalbėti nepavyko. Ji parodė į mėlynai geltoną ženklelį ir paaiškino, kad kalba rusiškai!

Šį reiškinį pavadinčiau kalbine šizofrenija. Tuo metu, kai Ukrainoje, rusakalbiai negali susikalbėti su ukrainiečiais rusiškai, rusų kalba stumiama iš Ukrainos gyvenimo, Lietuvoje per prievartą brukama rusų kalba, padedant ukrainiečiams.