NASA įdarbins plokščios Žemės teorijos šalininkus

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-08-02 05:53:00, skaitė 416, komentavo 21

NASA įdarbins plokščios Žemės teorijos šalininkus

Pirmą kartą istorijoje plokščios Žemės teorijos šalininkai įeis į NASA valdymo struktūras – apie tai paskelbė kosmoso agentūros vadovas Billas Nelsonas. Jis mano, kad yra būtina „peržiūrėti pasenusius požiūrius ir įsiklausyti į įvairius požiūrio taškus“.

Vadovaudamasi ideologinės įvairovės principais ir aukščiausios šalies vadovybės norais, NASA priėmė istorinį sprendimą - įtraukti į savo gretas vienos iš populiarių sąmokslo teorijų atstovus.

„Tai padės sumažinti įtampą visuomenėje, o taip pat gerokai persvarstyti mūsų požiūrius pasiruošiant sekantiems kosminiams startams“, – pareiškė žinybos vadovas.

Pirmajam etape NASA valdymo aparatas bus papildytas iš karto septyniais specialistais, iš kurių vienas gaus Nelsono pavaduotojo pareigas. „Plokščiažemiams“ bus suteikta teisė blokuoti balsavimą svarstant agentūros projektus. Kalbama apie naujus kosminius aparatus ir koordinačių nustatymą skrydžių metu.

Artimiausiame posėdyje  naujieji NASA nariai ketina pateikti svarstymui tolimesnio Kanaveralo kyšulio kosmodromo eksploatavimo tikslingumą.