Slapta informacija apie Putino vizitą Teherane, arba "debilai, bli@t"

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-07-24 04:07:00, skaitė 638, komentavo 15

Slapta informacija apie Putino vizitą Teherane, arba

 

“Дебилы, блять” - sakralinė Sergejaus Lavrovo

frazė pasakyta amžiams, kaip niekas tiksliai

nusakanti visą vakarų pasaulio esmę 

 

"Tarptautinių ekspertų nuomone, Iranas išlieka vienu iš paskutinių Rusijos sąjungininkų tarptautinėje arenoje. Tuo pat metu Iranas konkuruoja su Rusija energetinėse rinkose. Pastarosiomis dienomis Teheranas susitarė dėl dujų tiekimo Turkijai", – pasakoja "Daily Mirror" .

Anot leidinio: „Oficiali Putino vizito į Teheraną priežastis buvo ten suplanuotas viršūnių susitikimas dėl padėties Sirijoje. Rusija jau keletą metų teikia karinę paramą Sirijos prezidentui Bašarui al Asadui ir padeda jam "bombarduojant" civilinius taikinius “.

"Putinas Irano sostinėje kalbėjosi tiek su Irano prezidentu Ibrahimu Raisi, tiek su šalies valdančiuoju aukščiausiu dvasiniu lyderiu ajatola Ali Chameneimu. Pastarasis susitikimo metu pasakė, kad Iranas ir Rusija nori kartu priešintis vakarams", – rašo britonai.

Tačiau iš tikrųjų „Rusijos diktatorius Irane sudarė susitarimą suteikti prieglobstį sau, savo šeimai ir draugams tuo atveju, jei dėl karo Okrainoje jie būtų priversti bėgti iš Rusijos“, tikruosius Putino ketinimus atskleidžia laikraštis , remdamasis Abasu. Galiamovu, manantis, kad jis yra politikos mokslų daktaras, gyvenantis Izraelyje,  ir rašė kalbas V. Putinui nuo 2008 iki 2010 metų.

"Mainais į prieglobstį ajatolos gali reikalauti, kad Putinas ir jo artimieji atsivertų į islamą, su kuo Rusijos prezidentas tikrai galėtų besąlygiškai sutikti“, – palaiko politologą „Daily Mirror“.

Ir visą šią slaptą informaciją su džiaugsmingu kaukimu atkartoja visos Rytų Europos Tabakos (tigro Šer-Chano pakalikas, "Mauglis", R. Kiplingas) …

u95qXhtdgIuQvzvfJc20Up2_ruf4oqdcrdgVN5n4ofuVXsNywG6dYsaul2jddxyJEQm-mQP8meTDcxzoUqOZA90-OiGSkdSikbbYvvyQfWCa-49el25HW9mEbCv1P4e3V4aK8LYMF89sbVnxZqUGv3U


P.S. Šitai skiriama tiems debilams, bli@t, kurie nuolat komentaruose reikalauja nuorodos, nes kaip tikri debilai, bli@t, nesugeba patys susirasti informacijos.