Geros naujienos Lietuvos gyventojams

Autorius: Žora Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-07-22 23:42:00, skaitė 466, komentavo 19

Geros naujienos Lietuvos gyventojams

Svietka Tichanovska, lietuviško seimo paskirta Baltarusijos “prezidente” ir kainuojanti Lietuvos mokesčių mokėtojams 35 000 eurų per mėnesį, arba 420 000 eurų per metus, sėdėdama ant Lietuvos gyventojų sprando, prisipiso dar vieną išperą, kurią taip pat reikės išlaikyti Lietuvos mokesčių mokėtojams.

Mažai mat Lietuvos gyventojams chochlo-atbėgėlių, gyvenančių geriau nei vietiniai gyventojai ir turinčių daugiau privilegijų bei lengvatų už juos. Vietoj to, kad gintų savo tėvynę frote, jie dykai važinėjasi miestuose ir po visą Lietuvą autobusais, elgetauja prie parduotuvių, neva rinkdami “pagalbą vaikams”. 

 

8bWUkXFFsj7qa6QqD2p6mIHWWOj76Oyh7GjSwthmsJ_IBlGBeBlP5I5w8hbhq-3_BZGb0qkHILnPPnlCzKzGmP3D0FiYV-psvwAfxd8tMIjRGOSahPYCL6i1JmxuWUWU2ka8azgmhR9xnS16i8VW8XA

 

Vertimas iš Twitter: 

Daugėja pranešimų, kad belarusiška opozicionirka, menanti save, jog pagal Eurosojūzo versiją, jog yra Baltarusijos “prezidentė”, kotletų fėja Svietka Tichanovska, įsigudrino pastoti, tai yra, tapti nėščia, kol jos vyras atlieka 18 metų bausmę sustiprinto režimo kolonijoje už ekstremistinę veiklą.

 

https://twitter.com/abunin/status/1550062047223742466?s=20&t=6WujlySdsT_LV_ZBPqE_yA

Du įžymiausi Kremliaus ir GRU agentai Petrov ir Baširov iškat atsižegnojo jog jie čia ne prie ko.

 

 

Vadinas kažkas iš vietinės faunos prikišo, tiksliau įkišo, savo bybį.

P.S. Prie to pačio.

Putinas spaudos konferencijoje Teherane po susitikimo su Irano vadovu gerai "užmetė" europedikams. Paklaustas apie "Gazprom" įsipareigojimus, jis atsakė, kad patys euro-pedikai kalti dėl dujų stygiaus. Kadangi jie nusispjovė į tradicines energetikos rūšis ir padarė statymus ant netradicinių, "žaliųjų energetikos rūšių, nes yra labai dideli "netradicinių", iškrypėliškų santykių specialistai. Ir "vsio". 

Politiniai šachmatai sustatyti. 

Putinas Eurosojūzui paskelbė šachą, šachą, šachą ir dar kartą šachą. Jeigu kada nors dujotiekis "Nord Stream - 2" ir bus paleistas, tai tik perpus mažesniu pajėgumu, nes pusė dujų jau buvo užkontraktuota ne Eurosojūzo šalių. Rugpjūčio mėnesį dėl dujų turbinos techninės apžiūros bus nutrauktas tiekimas dar viena "Nord Stream - 1" linija. Iš viso „Siemense“ techninės apžiūros eilėje laukia 4 dujų turbinos. Viena jau "aptarnauta" turbina makaluojasi kažkur tarp Amerikos ir Europos. Kol kas nėra jokio aiškumo nei dėl ko, todėl, kad vokiečiai negali pasakyti nieko suprantamo.

Vakaroidai papuolė į spąstus. Jie tikėjosi per 3–4 mėnesius sutriuškinti Rusiją ir jau savo, kaip nugalėtojo, sąlygomis diktuoti reikalavimus. Tačiau nepavyko!

Atrodo, kad visas žaidimas dar tik priešakyje. Pirmiausia iš kovos bus išmesti dabartinės Eurosojūzo vadovybės lavonai - Vokietijos, Italijos ir toliau VISŲ pagal sąrašą. Eurosojūzas kaip struktūra nudvės. Europa, su nauja vadovybe, atšliauš ant kelių, pas rusus prašydama pamiršti viską, kas buvo, ir pradėti viską nuo tuščio lapo.

Jiems buvo įvardinta užduotis atitraukti NATO atgal į vakarus iki 1997 metų sienų, tačiau kol kas ji niekaip nėra vykdoma. Esminis žodis čia yra "kol kas". Norint tai padaryti, reikia jį (NATO) sutraiškyti, ne kitaip. Kaip? Asmeniškai aš dar nežinau kaip, bet manau, kad NATO žlugimas (fragmentacija) prasidės PO Eurosojūzo žlugimo. Avinų banda pradės eiti kiekvienas savo keliu. Iš NATO bus išmestos pačios silpniausios valstybės, tokios kaip Pribaltika ir visokios kitokios čekijos bei slovakijos. 

Mes gyvename įdomiais laikais, draugai. Žiemą tikrai nuobodu nebus niekam.