Algimantas Rusteika: Net stebiuosi, kaip tie valdžios komjaunuoliai-čiulpuonėliai mus seka

Autorius: Algimantas Rusteika Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-07-22 03:00:00, skaitė 265, komentavo 3

Algimantas Rusteika: Net stebiuosi, kaip tie valdžios komjaunuoliai-čiulpuonėliai mus seka

Blemba, net stebiuosi, kaip tie valdžios komjaunuoliai-čiulpuonėliai mus seka.

Parašai ką nors apie jų nesąmones ar plika akim matomus piktnaudžiavimus, į ką jie neturi ir niekada neturės jokių žmogiškų argumentų - ir žiūrėk, po poros dienų jau ima rašyti postus FB ir straipsnius, anonimiškai atsakinėdami į "vatnikų skleidžiamus prorusiškus naratyvus". Be šios etiketės jie jokių kitokių etikečių nebeturi, o apie mintis ir kalbos nėra, todėl lieka tik patyčių ir neapykantos išskyros.

Feisbuke jie naudoja tokią primityvią "taikinio pažymėjimo" taktiką. Parašome ką nors Lietuvos šeimų sąjūdžio puslapyje ar aš ką nors savo paskyroje apie jų "vertibes" ar apie eilinį bukalaurų idiotizmą ir tik opa! - ir koks raskevičius ar kubiloidų sūnelis (juk seka) atlekia į komentarus ir pažymi teritoriją kokiu bailiu (kad neištrintum) bajeriuku.

Ir tą tuoj pamato keli tūkstančiai neokomjaunuolių garbintojų-sekėjų-naudingų idiotų. Atbilda kanopomis į sektos lyderių pažymėtą taikinį, ir įjungia savo "intelektualių ir vertibiškų" ekskrementų kalašnikovus - jūs vatnikai, jūs prorusiški, jūs prieš Ukrainą, jūs laukiat Putino! Nes pas mus juk "prorusiški" visi, kurie prieš konservatorių, slepiančių KGB išdavikų pavardes, politiką, kuri labai naudinga Rusijai...

Jokia diskusija su tokiais neįmanoma, todėl savanorius-čiulpuonėlių-specnazovsus paprasčiausiai išmetu lauk. Jų nėra daug, gal koks šimtas. Ir viskas.